хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

ДІДУві рецепти. Салати з огірків і помідорів.

Епіграф:
Швидка заготівля корму на зиму,
мо кому і несмачно зате зручно...lol podmig

Салат Огірки кавалками.



На 6 кг огірків:
100 г пертушки,
300 г часнику,
100 г кропу.
Маринад:
1 - 1,5 склянки олії,
1,5 склянки оцту,
3 столові ложки солі,
5 - 8 столових ложок цукру (на смак)
    Оргірки почистити розрізати на частини. Часник через часниковавку. Кріп і петрушку дрібно посікти.
Овочі вимісити і відставити на 4 - 5 годин.
Приготувати маринад (оцет додати наприкінці).
Розкласти в банки, залити киплячим маринадом. Літрові банки стерилізувати протягом 15 - 20 хвилин.

umnik Порада від ДІДУ:
  Я рекомендую використовувати на цей і інші салати огірок сорту "Комета" селекції США. Огірок довгий, швидко-рослий, ніколи не буває гірким. Навіть навпаки має солодкий присмак. Вирощую до літніх салатів і консервування. Надається навіть для соління - твердий. 
Стійкий до пероноспорозу (ложна мучниста роса). 
Огірок "Комета"


Салат На бистру руку.

 
Нарізати помідорів, огірків, цибулі, як на салат довільні пропорції.
На дно літрового слоїка покласти:
посічену зелень,
натерту моркву (тру на тертці, як для моркви по-корейські, тобто дрібно),
1 чайну ложку цукру,
1 чайну ложку солі,
2 столові ложки оцту.
Потім  -- порізані овочі.
Стерилізую 30 хвилин, в кінці в кожну банку 2 столові ложки перевареної олії.
(Я вливаю олію на дно, але варю уважно, щоб не википало з слоїка.)

Салат нібито "Ніжинський"



На дно літрового слоїка:
2 чайні ложки цукру,
1 чайна ложка солі,
2 столові ложки оцту, 
2 столові ложки олії.
Викладаю шарами порізані кружальцями огірки, цибулю. Все пересипаю посіченою зеленню (кріп, петрушка)
Стерилізую 30 хвилин.

P.S. Оцет у всіх рецептах 9%.

podmig На сьогодні вистачить, немає часу.
Далі будуть цікавіші рецепти.
Ну і все робимо, звичайно, під музичку...boyan


 
19

Коментарі

анонім

17.09.11, 18:31

тю-ю-ю...мняса&грибів немає.... Не моє...

    27.09.11, 18:38Відповідь на 1 від анонім

    тю-ю-ю...мняса&грибів немає.... Не моє... І м'ясо треба чимось перебивати, а то зовсім тігрою стати можна...

      анонім

      37.09.11, 18:40Відповідь на 2 від Діду

      Краще бути тігрою ніж бараном... і власне до їжі це має дуже посереднє відношення....

        47.09.11, 18:44

        Часник через часниковавку. А ще мені подобається таке рідне слово - слоїк -
        Дякую за рецепти.

          57.09.11, 18:48


          Консервоване та ще й з олією майже не їм ...

            67.09.11, 18:49Відповідь на 3 від анонім

            Краще бути тігрою ніж бараном... і власне до їжі це має дуже посереднє відношення....ПРо це тут...
            Тут просто рецепти для пань.
            Не віриш, ось приклад, обговорення здається звичайної світлини:
            http://photo.i.ua/user/2780480/173132/7792702/?p=4#comments
            посестра -- Strannik777

              77.09.11, 18:53Відповідь на 4 від Alter ego*

              Часник через часниковавку. А ще мені подобається таке рідне слово - слоїк -
              Дякую за рецепти.
              Один внук взяв теє, другий поклав туди палець...
              Тепер це на все життя, що залишилось -- часниковавка....

                87.09.11, 18:53Відповідь на 5 від vova13


                Консервоване та ще й з олією майже не їм ...
                Нам більше олії...

                  анонім

                  97.09.11, 18:54Відповідь на 6 від Діду

                  Від тих "обговорень" в реалі аж голова пухне....а тут не вельми хочу....
                  А рецепти далеко не тільки для панянок та пань...вони ж для панів стараються....

                    Гість: ТарасЧупринка

                    107.09.11, 19:15

                    Дякую за рецепти, обов"язково передам дружині.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна