хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Сценарій для зезидента

  • 13.04.20, 11:37

Ситуація з коронавірусом і доведеною до логічного фінішу зе-економікою постійно нагадує старовинний анекдот переходного періоду, про 500 баксів, мішок солі, та неприродний статевий акт. В ролі хохла – мудрий нарід.

Десь початок року, вірус перебирається з Китаю до європи, народний президент катається на лижах в Буковелі, потім в тих же тапках опиняється в Омані (за кошти дружини, але з державними візитами), потім трагічна катастрофа (яка трагічна, всі забули вже) з українським пасажирським літаком, одночасно за кордон продаються всі українські маски і, судячи з іх відсутності до цього часу, укладаються контракти на подальші поставки туди ж. Народний презедент збирає всіх виробників всього і запевняє мудрий нарід що до епідемії країна готова. Про стрибок економіки на 40%, нову команду яка все зможе, подолану вже корупцію і закінчену війну (яка ще війна?) наріду розповідають взагалі кожен день. Нарід аплодує.

Далі все відбувається дуже несподівано (рік тому про це ніхто, звичайно, нікого не попереджав)

Несподівано з'являються звіти про стан економіки в 2019: падіння промисловості кілька місяців вперше за кілька років, діра в бюджеті перша за кілька років, падіння ВВП. Презедент збирає раду, розповідає про найкращих міністрів всіх часів, виписує їм премії, а потім звільняє к хуям. Приходять інші міністри, напевно ще кращі. Мудрий нарід аплодує.

Несподівано з'ясовується що епідемія вже в Україні, а ніяких масок, рукавичок і антисептиків нема, бо їх "хтось продав". Презедент записує з десяток відеороліків в кожному з яких до краіни прямує лайнер з Китаю з мільйоном масок і апаратів ШВЛ. Мудрий нарід аплодує під кожним, але вже починає щось підозрювати, бо маски шиє з трусів. Народний презедент виписує штрафи по 17000 тим хто шити не вміє, а карантин взагалі всім.

Несподівано з'ясовується що без допомоги МВФ в країні вимальовується дефолт. Тож терміново потрібно приймати закони проти всім відомого олігарха (і це чомусь не Порошенко) і продавати землю. Красиві нові міністри пишуть закони, такі ж красиві, але вже не такі нові депутати випускають до них 100500 поправок які в раді будуть розглядати мінімум півроку. Про землю нарід аплодує вже щось дуже мляво, а дефолт взагалі намагається не помічати. Тим більше, що по 1+1 сказали, що дефолт - то не страшно, не те шо коронавірус.

Несподівано виявляється, що грошей навіть місяць сидіти в карантині у мудрого наріда нема. Нарід починає потроху вмирати і по нього приїжджають підготовлені презедентом медики в масках з паперу який вони взяли вдома в туалеті і рукавицях звідтіля ж. Презедент в черговому роліку розповідає про черговий літак і як він втомився.

-- Ми, дякувати мудрому наріду, зараз тут --

Подальший абсолютно несподіваний перебіг подій, як ми виходимо з карантину, виявляємо що виходити не можна, все одно запускаємо економіку, бо вже не можна без економіки, а в кінці всі хто не вмер, платимо, можна прочитати в вище згаданому анекдоті, починаючи з того моменту як американець відкупився, а росіянина виїбали і відпустили.

Виктор Атаев
10

Коментарі

113.04.20, 12:11

как па мену якась безгозность катеться пока катеться і дай їм ума не піхать палки у калёса

    213.04.20, 12:27

      313.04.20, 13:31

        413.04.20, 18:01

          514.04.20, 09:42

          Причому тут Зеленський?Це все короновірус винний!