хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Дружній тур учасника “К12” по країнам СНД.

Стільки всього в світі цікавого та непізнаного. Хтось дізнається про все в передачах по телевізору, інші – через Інтернет. А я люблю сам все побачити, помацати, понюхати, спробувати на смак.

Досвід попередніх мандрів показав, що нема нічого неможливого для того, хто має натхненне бажання. Проект К12 підтвердив думку про те, що доля допомагає тим, хто ставить сміливі цілі. І ось результат поєднання давніх мрій, рішучих намірів та ретельної підготовки – відправляюсь в подорож через всю Росію до самого узбережжя Тихого Океану.

Задача поставлена непроста: познайомитись з культурою та звичаями людей, що заселяють континент, подивитись, де як живеться – де краще, де гірше, де тихо, а де лихо, поділитись життєвим досвідом, обмінятись цікавими ідеями, відчути єдність всіх людей світу, скласти власну картину реального світу, поділитись надбаним знанням з іншими. Адже це допоможе нам всім зробити місто (а потім і країну) в якому ми живемо, і власне життя як найкращим!

В умовах обмеженості по часу та ресурсах, вирішено подорожувати виключно автостопом. Це надасть можливість досить швидко пересуватись у вільному напрямку, спілкуватись з великою кількістю різних людей під час поїздки. Харчуватись і влаштовувати ночівлю можливо буде як на природі далеко за межами поселень, так і в цивілізованих умовах, у привітних господарів. Завдяки цьому можна буде краще дізнатись про культуру, звичаї, традиції, і природу кожного з регіонів.

Де не прокладено автомобільного шляху – пройду пішки, або перепливу, чи перелечу. Головне – пам’ятати, що неможливого не існує, і що в світі повно чутливих людей, які обов’язково допоможуть в добрій справі. Моя подорож стане цьому доказом.

(Взято з порталу новин “К12-Медіа”)

7

Коментарі

11.06.10, 08:23

Песню Арии тебе в дорогу - Америка)

    21.06.10, 15:49

    Оце ж далеко як...

      анонім

      31.06.10, 16:18

      щасти тобі і давай знати про себе як найчастіше

        49.06.10, 00:01

        Круто!!! А куди саме були попередні мандри?

          520.06.10, 10:01

          Удачи! ты справишься!Я тебя верю!

            61.07.10, 11:01Відповідь на 5 від Пакахонтас