Маринованное сало.
- 03.09.14, 00:07
На литр воды один стакан соли и половина стакана сахара , лавр. лист, перец горошек , доводишь до кипения и остужаешь . Вот этим рассолом заливаешь сало. Сало можно сразу пересыпать чесноком. День стоит дома потом в холодильник примерно на сутки. Потом вытаскиваете на полотенце чтоб рассол сбежал. Можете добавлять по вкусу свои приправы.
15
Коментарі
НеЖриМоэСало5
13.09.14, 00:14
бля
Міс Марпл
23.09.14, 00:18
Мммммммммм... проти ночі...
Азмус
33.09.14, 00:19Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5
НеЖриМоэСало5
43.09.14, 00:19Відповідь на 2 від Міс Марпл
то тобі не пляцок на сметані, сало і вночі жерти можна!
Азмус
53.09.14, 00:19Відповідь на 2 від Міс Марпл
та да ночь начинается, и начинается мой дожор...
Азмус
63.09.14, 00:20Відповідь на 4 від НеЖриМоэСало5
Але тільки свіже бо воно холестерін виводить з організму.
Міс Марпл
73.09.14, 00:23Відповідь на 6 від Азмус
ну прямо дієтологи тут зібралися))
Міс Марпл
83.09.14, 00:23Відповідь на 4 від НеЖриМоэСало5
ну як сам собі дозволяєш - то можна!
Азмус
93.09.14, 00:28Відповідь на 8 від Міс Марпл
а як собі не дозволиш, то хто тобі дозволить?
Міс Марпл
103.09.14, 00:32Відповідь на 9 від Азмус
бабуся. Для неї ми завжди худенькі