Затримайте грабіжника України!

  • 25.02.14, 20:05
Увага! Інфа отримана пару хвилин тому, а тому неперевірена. Але...

ТУТ ЛЮДИ ПРОСЯТ О ПОМОЩИ: В ЖУЛЯНАХ ШУФРИЧ ХОЧЕТ ВЫЛЕТЕТЬ. НУЖНА ПОМОЩЬ В ЗАДЕРЖАНИИ. Галина Приходько
Люди, на Жулянах критична ситуація, на блок-пості біля Медової, біля Музею Авіації - там треба 10 чоловіків на зміну. Критично!
Хлопці стоять вже не
ймовірно довго, прості добровольці, їжі немає, чарячого попити також, у них вже відчай, що вони кинуті на призволяще. А там між іншим саме тихе місце і сьогодні тудою Шуфрич намагався прорватися, вони втримали. 
Телефон людини звідти, вона почекає зміну поки 0958841177.
Вся надія на чоловіків з фб. Будь ласка.
Або хто на Майдані зараз - можна взяти чоловіків просто з майдану, не з самооборони і завезти, авто знайдемо в автомайдані. Допомагайте!

Історична подія дня.

  • 25.02.14, 19:25

Фото

Після довгоочікуваного ленінопаду, що масово проходить в революційній Україні, відбулась на перший погляд така малопомітна, але така знакова подія, як очищення куполу Верховної Ради України від сатанинської совкової символіки. Ура!!!


На станції метро «Театральна» планують знести барельєф Леніна

У Києві на станції метро «Театральна» демонтували барельєфи із радянськими гаслами. Про це кореспондентові Forum'у повідомили у прес-службі метрополітену.


«Гасла в кількості 24 одиниць вже демонтовані. Демонтажем займалися працівники метрополітену. Це була вимога мітингувальників. Гасла є майном метрополітену і перебувають на його балансі. Поки що вони будуть оприбутковані і збережені», - повідомили у прес-службі.
 

Також у метрополітені наголосили, що незабаром буде демонтовано великий барельєф із зображенням Володимира Леніна.
 
«Надалі наші фахівці працюватимуть над демонтажем барельєфа із зображенням Леніна. Оскільки демонтувати його не зовсім просто через велику вагу, наші фахівці до кінця тижня розроблятимуть план щодо його демонтажу», - пояснив представник прес-служби метро.
 

Наразі вищезгаданий барельєф закритий фанерними щитами. Рішення про знищення або передачу демонтованої символіки в музеї поки не розглядалося.

Валентина Дудко,

«ForUm»
Цікаве інше - ХТО саме спровокував лєнінопад:


сРуССкіє, як завжди, в розрусі - впєрєді планєти всєй! Це ж що таке твориться?
Шок! Сносом памятников Ленину по всей Украине занималась группа гастролеров-диверсантов из России. К нам в руки попала секретная видеозапись из их тренировочного лагеря в Белгороде, где они испробовали свою вероломную тактику на местном Ильиче. Посмотрите, какой цинизм! А ведь это же наша история. Думаю, пора срочно готовить Путину ноту протеста?podmig

Богохулька рулить.

  • 25.02.14, 17:39

Ніколи б не подумала, що колись, як сьогодні, дивлячись засідання ВР буду аплодувати цій одіозній сучарі? Але коли вона настоювала, що в список злочинців для Гаагського суду крім головного кровожера потрібно включити прізвища пшонки, клюєва, захЄрченка, шуляка, якименка, допи й гепи (не пам'ятаю чи називала вона прізвище пахла-азірова?) - реакція була однозначна. Ось що ще повідала мадам Кастрюлькіна на "Свободі слова" ICTV. Чи за це пролили кров кращі сини України? То ж будьмо пильними:"Разом і до кінця!"Богословська каже, що в парламенті все, як раніше: гроші рулятьВівторок, 25 лютого 2014, 00:57

Позафракційна депутат Інна Богословська заявила, що нова коаліція у Верховній Раді може бути сформована корупційним способом.

Про це вона заявила в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"Для того, щоб сформувати уряд, потрібно сформувати коаліцію. І з моєї точки зору - це одне з найболючіших місць буде, тому що ( існує) питання - з кого формувати коаліцію", - сказала Богословська.

"Сьогодні в парламенті, на жаль, відбуваються процеси такі ж, як раніше: за гроші формують групи, обіцяють місця під якісь посади, деякі дійшли до такого, що кажуть: "Нам міністри не потрібні, у нас всередині весь середній апарат, наші старі, ми будемо вирішувати ці питання". Тобто ось така каша відбувається", - заявила вона.

"Принцип, за яким формувати цю коаліцію, враховуючи, що вчорашні опозиційні партії, яким влада впала в руки, і вони за неї так різко вхопилися, і намагаються моментально конвертувати в якийсь успіх", - додала політик.

"Їх (опозиціонерів) було 166 осіб. А більшість - це 226. Всі інші - це колишні члени Партії регіонів. А потім прийшло ще багато членів ПР. І щодня вони виходять. І там, серед тих, хто виходить, люди, на яких вже клейма ставити ніде. Питання - як формувати цю коаліцію, яка потім сформує уряд?" - зазначила Богословська.

Українська правда

Родина АДАМСІВ.

  • 25.02.14, 00:45
Пшонку до пшонки - пахану на общак.

24.02.14 21:42 Обнаружен центр "отмывания" денег семьи Януковича: Портреты Сталина и омары в аквариуме. Сын Пшонки собирал дань

семьяВчера, 23 февраля активисты Майдана обнаружили центр обналички финансов семьи Януковича, который располагался на улице Олеся Гончара, 35 в Киеве, на территории элитного жилищного комплекса "Да Винчи" в центре столицы.

Об этом Цензор.НЕТ сообщила активистка и журналистка Татьяна Черновол, которая также была в данной группе активистов.

«В этом офисе, согласно нашим данным АртемПшонка* (сын экс-генпрокурора Виктора Пшонки, народный депутат от Партии регионов - Ред.) собирал откаты, взятки и все, что возможно для Януковича*. Именно в этот офис приезжали люди, которые привозили средства в «Семью», - отмечает Татьяна Чорновол.

Смотрите на «Цензор.НЕТ»: В Межигорье нашли документы о миллионных растратах и взятках. Один из "спонсоров" дал $12 млн. ФОТОрепортаж+ВИДЕО

Интересно, что предприятие, которое занималось строительством нового Межигорья для Виктора Януковича под Конче-Заспой, зарегистрировано, по словам активистки, по тому же адресу, на 9-м этаже вышеуказанного офиса.

«Мы поднялись на 9-й этаж, и там оказался очень эксклюзивный ресторан, где в аквариуме плавали омары. В одном из кабинетов этого ресторана мы нашли весьма интересный список, в котором числились фамилии лиц, вероятно владельцев специальных карт этого клубного ресторана. На карте каждого из посетителей хранится по 20 тысяч неизвестно чего. Возможно, это такой себе лимит на заказ, за счет которого они могли поесть», - предположила активистка.

Смотрите на «Цензор.НЕТ»: Экскурсия по Межигорью: Хряк Янек, бег по пенькам и обогрев улицы. ВИДЕО

Интересно, что возглавляет список Артем Пшонка, а такой себе довольно известный в Украине человек по фамилии Курченко разместился всего лишь на 16-м месте. Кроме того, в этом списке находится такой себе Сергей Шахов (одиозный бизнесмен из Луганской области, бывший депутат Луганского областного совета, «прославившийся» технологией «подкупа избирателей» путем раздачи им 50 грн в обмен на паспортные данные, которые после использовал в своих валютных махинациях. Был замешан в многочисленных схемах по «отмыванию» денег, сотрудничал с т.н. конвертационными центрами, которые занимались незаконной обналичкой и конвертацией валюты - Ред).

После того, как Виктор Янукович стал президентом - Шахов, по словам Татьяны Чорновол, входил в его ближайшее окружение, где занимался привычным ему делом - обналичкой валюты для «Бати».

Смотрите также: Как Янукович убегал из Межигорья. ВИДЕО

«Когда мы стали спускаться ниже, то обнаружили целый этаж, где как раз этот Сергей Шахов проводил большую часть своего времени - там хранилась информация по различным предприятиям и отчеты банков. У него на столе активисты нашли приглашение от Виктора Януковича на празднование его юбилея в ресторане «Монако». В офисе от определенных лиц мы узнали, что Януковичи младшие также время от времени появлялись в этом офисе.

Интересно также, что на 5-м месте в данном списке значился некий Губский Богдан Владимирович (украинский олигарх. В 1990-х входил в т. н. "киевскую семерку", членами которой были известные и влиятельные лидеры СДПУ (о), в т.ч. Виктор Медведчук и Григорий Суркис. Материальное состояние оценивается в $228,5 млн. Замечен за активным «собиранием земель» в Черкасской и Киевской областях - Ред.)

Смотрите также: "Сокровища Пшонки": древние иконы и картины, похищенные Евангелии, мощи Святых - имение кровавого экс-генпрокурора. ФОТОрепортаж+ВИДЕО

На 7-м месте в этом списке разместился Тедеев Эльбрус Осланович (народный депутат от Партии регионов, президент Ассоциации спортивной борьбы Украины. Тедеева причисляют к организованной преступной группировке (ОПГ) Савлоховых, которая в свое время была одной из крупнейших в Украине - Ред.)

«Работники офиса рассказали, что раньше здесь было очень много денег, очень и очень много. Здесь стояли сейфы, которые были буквально забить деньгами. Работники офиса, когда заходили - видели пачки этих денег на столах и даже не успевали их класть на место. Но мы, конечно, там уже ничего не нашли. Офис к нашему приходу был уже тщательно почищен, не было не только денег, но и многих папок с документами, многие папки оказались пустыми, остались фактически те документы, которые были для них неинтересны - остальное они вывезли.

Смотрите также: Чорновол: "Меня избили по заказу Януковича". ВИДЕО

На этаже, где «заседал» Артем Пшонка, висели портреты Сталина и Петра І, а также портреты Януковича.

«Когда во время Майдана я проходила однажды мимо этого офиса, то спросила у охранников, почему там все окна наглухо завешены жалюзями. Мне ответили, мол, ну потому что Майдан… Я говорю, - Возможно, потому что это офис Януковича? - Охранники ответили мне, - Ну, пожалуй, что так. Поэтому, на самом деле, это не просто офис Пшонки. Это был больше офис Януковича, где Пшонка просто работал на обналичку средств Януковича», - подытожила Чорновол.

Бики, розслабте булки! ПіСУАР зник із золотим унітазом!

  • 24.02.14, 17:39
Деякі потвори, що пригрілись на нашій українській землі, досі здивовані чому ліліПуця публічно не рішився ввести свої війська на територію України, а лиш якісь секретні агресори ховались на українських урядових дачах і перевдягшись в камуфляжну форму Беркуту та СБУ творили ЗЛО, проливаючи ріки  крові українських захисників Вітчизни. 

Фото

Мабуть, американські кораблі, що тихо намалювались на горизонті в Чорному морі, нагадали про особливий статус недоторканності та гарантії територіальної цілісності нашої держави, а не оберігали олімпійців, котрі ці шестидесятимільярдні ігрища відверто бойкотували?

Ось цей Міжнародний договір, підписаний 5 грудня 1994 року, в обмін на відмову України від ядерної зброї:
Международный договорМеморандум о гарантиях безопасности в связи с присоединением Украины к Договору о нераспространении ядерного оружияПринят
Правительством Российской Федерации,
Правительством Соединенного Королевства Великобритании и Северной Ирландии,
Правительством Соединенных Штатов Америки,
Правительством Украины
  1. Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии, Соединенные Штаты Америки и Украина,

  2. приветствуя присоединение Украины к Договору о нераспространении ядерного оружия в качестве государства, не обладающего ядерным оружием, учитывая обязательство Украины об удалении всех ядерных вооружений с ее территории в установленные сроки,

  3. отмечая перемены в мире в области безопасности, в том числе окончание "холодной войны", создавшие условия для глубоких сокращений ядерных сил, подтверждают следующее:

  4. 1.Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают Украине свое обязательство в соответствии с принципами Заключительного акта СБСЕ уважать независимость, суверенитет и существующие границы Украины.

  5. 2.Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают свое обязательство воздерживаться от угрозы силой или ее применения против территориальной целостности или политической независимости Украины и что никакие их вооружения никогда не будут применены против Украины, кроме как в целях самообороны или каким-либо иным образом в соответствии с Уставом Организации Объединенных Наций.

  6. 3.Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают Украине свое обязательство в соответствии с принципами Заключительного акта СБСЕ воздерживаться от экономического принуждения, направленного на то, чтобы подчинить своим собственным интересам осуществление Украиной прав, присущих ее суверенитету, и таким образом обеспечить себе преимущества любого рода.

  7. 4.Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают свое обязательство добиваться незамедлительных действий Совета Безопасности ООН по оказанию помощи Украине как государству-участнику Договора о нераспространении ядерного оружия, не обладающему ядерным оружием, в случае если Украина станет жертвой акта агрессии или объектом угрозы агрессии с применением ядерного оружия.

  8. 5.Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают в отношении Украины свое обязательство не применять ядерное оружие против любого государства-участника Договора о нераспространении ядерного оружия, не обладающего ядерным оружием, кроме как в случае нападения на них, их территории или зависимые территории, на их вооруженные силы или их союзников таким государством, действующим вместе с государством, обладающим ядерным оружием или связанным с ним союзным соглашением.

  9. 6.Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии, Соединенные Штаты Америки и Украина будут консультироваться в случае возникновения ситуации, затрагивающей вопрос относительно этих обязательств.

  10. Настоящий Меморандум будет применимым с момента подписания. Подписано в четырех экземплярах, имеющих одинаковую силу на английском, русском и украинском языках.

  11. г. Будапешт, 5 декабря 1994 г.

  12. (подписи)      Л.Кучма   Б.Ельцин   Дж.Мейджор  Б.Клинтон

[звідси]

Після закінчення самої ганебної скандальної за всю історію людства сочинської Олімпіади окупантські отприски ура-патріоти чужої держави оскаженіли в очікуванні "Армагедона" на постсовковому просторі, запасаючись піндоським винаходом - попкорном. А шиш вам кедровий! Дарма варєжку роззявили! Світова спільнота вам не дасть змоги отримати такої насолоди!
Якщо ліліПут забув, що він зобов'язався захищати цілісність сусідньої держави, яка віддала РФ свій ядерний потенціал, то цілісність України гарантована країнами, які підписали цей договір. А Великобританія і США за свої слова відповідають:

Цитата:
"
Москва. 3 февраля. INTERFAX.RU - Американский эсминец с крылатыми ракетами "Рэмидж" (USS Ramage, DDG-61) и флагманский корабль 6-го флота США "Маунт Уитни" (USS Mount Whitney, LCC/JCC 20) вошли в Черное море, сообщил в понедельник военно-дипломатический источник. По его словам, недавно корабли прошли проливы Дарданеллы и Босфор по взаимной договоренности с турецкой стороной. На борту американских кораблей находятся более 600 морских пехотинцев."

http://www.interfax.ru/world/txt/355464
Дуже гарно про це написав один блогер:
"Кто-то из вас действительно полагает, что эти морпехи США на самом деле нужны, как об этом заявлялось ранее, ТОЛЬКО для обеспечения безопасности американских граждан на Олимпиаде в Сочи?
На самом деле основной их задачей является роль сдерживающего и отрезвляющего фактора на особо горячие как российские, так и сепаратистски настроенные украинские головы - ИМХО.

Как вы считаете: готов ли Путин "забыть" о подписанных РФ обязательствах и официально ввести в Украину даже роту солдат, тем самым объявив войну США, Великобритании и, соответственно, НАТО?
Есть ли у него для этого силы и средства?

Путину нужна Третья Мировая ради Крыма?!
Ответ, на мой взгляд, очевиден. И никакие отмазки типа "принуждения к миру" в этот раз не прокатят.Единственное, что может сделать Путин - это мелко пакостить по-тихому, посылая своих переодетых "спецов" в Украину разжигать гражданскую войну.
Но, во-первых, в украине еще не позакрывались ни СБУ, ни СВР, ни МВД, ни другие спецслужбы.
Во-вторых, при первом доказанном случае такого вмешательства Путина ожидают РЕАЛЬНЫЕ санкции, потому как он уже достал мировое сообщество и в сирийском вопросе, и в украинском - а оно ему надо?
Денежки и детки-то на "загнивающем" Западе находятся - и не только путинские...

Вот если бы янукович вовремя напал на Россию под любым предлогом, то тогда, согласно п.2 Договора, Россия "в целях самообороны" могла бы и начать военную интервенцию - но он этого не сделал и этим самым лишил Путина любой, даже теоретической возможности ввести войска в Украину.
А теперь, после победы Революции, новые украинские власти, чья легитимность не вызывает сомнения ни у кого в прогрессивном мире,  даже в случае развязывания сепаратистами каких-либо боевых действий вряд ли обратятся к РФ с просьбой о введении миротворцев - для этого есть США, Великобритания, НАТО и ООН.
Но с вероятностью 99% до этого не дойдет - одно дело митинговать на проплаченных митингах в Крыму или Харькове, а другое - умирать за уже поставивших себя вне закона и объявленных в розыск сепаратистов.

Но если бы случилось невиданное чудо и Крым с Юго-Востоком все-таки "отвалил", то жителей этих регионов ожидала бы та же участь (как в экономическом, так и в политическом), что и жителей Приднестровья, Абхазии и Ю.Осетии - в этом случае даже азаровское "покращення вже сегодня" для них покажется раем.
Ибо путинская нефтегазовая сиська не выдержит притока новых пары десятков миллионов сосальщиков, особенно с их запросами а-ля янукович или Пшонка:)

Путину нужны только территории и предприятия с обслуживающим их немногочисленным персоналом - а остальные идут греться и питаться самостоятельно. При таком раскладе в Европу их не возьмут даже пресловутыми сантехниками или носителями горшков - как не берут сегодня ни приднестровцев, ни абхазцев, ни других жителей несуществующих "государств".
Значит, вновь образовавшимся гражданам новых никем не признанных территорый придется всем ломиться в РФ и составлять конкуренцию таджикам с узбеками.
Разве только что Науру выделит квоты:)

И если эта простая истина кому-то еще непонятна, то вам нужен хороший доктор:)

Поэтому расслабляемься, дорогие мои ура-патриотики, доедаем по-быстрому запасы поп-корна и готовимься получать платежки с новыми увеличенными счетами за услуги ЖКХ, к подорожанию в связи супавшим рублем (может, вы во время "боления" и не заметили этого, но оно случилось - рубль падает) продуктов, товаров, услуг и т.д. - одним словом, готовимься к постолимпийскому похмелью.
А там на очереди и другие "пьянки" вроде ЧМ по футболу - так что оставьте себе немного попкорна, не доедайте весь.
Ведь при стагнирующей экономике нового можете и не купить...

Вот только простых россиян жалко -  но, может, они возьмут пример с победивших диктатуру украинцев?
Потому что вам надо или валить от маразматирующего Нацлидера, или спасать свою страну от катастрофы.

А Украина будет свободным,  демократическим и процветающим европейским государством, неприкосновенность границ которого гпрантирует весь прогрессивный мир!"

Так що даремно зади рвете, "руССкіє" україноненависники. Виглядаєте, як зборисько твердолобих гопників від яких відхрестились гадики допи-гепи. Чи до житєлєй  ДонбаССа доходить як до жирафа?

АтаСС! "Бандери йдуть!"beatstenavkaske

Міста Донбасу охопила антимайданівська та антибандерівська істерія. В масовому порядку міські голови, як в Горлівці, або представники донських козаків, в Дружківці, збирають людей для захисту «отєчєства від бандерівців». Для цього вони свідомо вдаються до залякування простих мешканців міст, влаштовують провокації, залучаючи до участі в них відверто агресивних людей напідпитку, гопників, ідейних прибічників Російської Федерації, спортсменів, інколи навіть неповнолітніх дітей.

В результаті таких дій, як свідчать лідер Донецької ОО ЄПУ Петро Антип та голови Дружківської і Костянтинівської міських організацій ЄПУ Євген Шаповалов і Володимир Березін, майже було зірвано призначений на 12 годину дня 23 лютого захід з вшанування загиблих героїв Майдану. В Дружківці людям, які прийшли вшанувати їхню пам'ять, протистояли десь біля 2000 oсіб, які почали кидати в учасників мирної і скорботної акції яйця, батарейки та інший непотріб. Далі вони розпочали штовханину, провокуючи бійку.Реакції міліції на це не було. Але ті ж міліціянти попросили прибрати прапор України, щоб не провокувати агресивних учасників "заходу". 

   

 Повідомляє Прес-служба Донецької обласної організації Європейської партії України

Антифашизм головного мозга.
В Донецке заварили двери ОГА и развешали плакаты в поддержку «Беркута» (ФОТО)
Пт, 21/02/2014 - 16:06

У властей Донецка начался очередной приступ паники.

В ожидание народного бунта, сварщики заварили железными листами стеклянную входную дверь Донецкого областного совета, сообщает "ОстроВ". Речь идет о боковом входе в здание со стороны проспекта Богдана Хмельницкого.

1

2

3

В центре Донецка также появились бигборды, восхваляющие работу силовиков.

4

5

В конце января, когда в западных и центральных регионах страны люди начали штурмовать здания органов власти, на Востоке и Юге страны жителей пугали «боевиками-бандеровцами», которые якобы должны приехать и учинить погромы. Тогда в Донецк для защиты ОГА свезли несколько тысяч шахтеров, в Луганске ОГА обнесли забором и колючей проволокой, а в Одессе – замуровали бетонными плитами вход в облгосадминистрацию.

Ссылки по теме:

В приступе параноидального психоза «регионалы» замуровывают свои оплоты (ФОТО)

В преддверии форума Евромайданов одесской милиции повсюду мерещатся боевики-бандеровцы

Власть хочет судить активистов за захват здания, которое она сама же и захватила

P.S. То як там ви , житєлі ДонбаССа, любите казати:"Єслі насіліє нєізбєжно, то раССлабЬся і спусті воду..."? Наливайченко стріляний птах, свою справу добре знає, а у зв'язці із зовні спокійним Турчиновим, надіюсь, добре спрацює в тандемі? Викупили в спецкрамницях зброю - стійте тепер в черзі за памперсами, як щойно згадували часи сирисири біля банкоматів і каСС з повними возиками консервних банок, муки, цукру, солі та хліба. Про сірники не забудьте, бацьку виручати треба! Чао, Вітя, чао, очєнь дорогой! poka

Полювання нелюдів на Людей.

  • 24.02.14, 16:40
Нові шокуючі відео про вбивство українців 
явними україноненависниками:


На злочинцеві шапка горить!

  • 23.02.14, 20:41
40 "беркутівців" зі зброєю розбіглися по Княжичах біля столиці.

40 "беркутівців" зі зброєю розбіглися по Княжичах біля столиці

У селі Княжичі біля Києва мешканці заблокували автобус "Беркута".

 Спецпризначенці розбіглися по селу із зброєю.
"Біля 20.00 їхній автобус повертався з Києва через ПКП на Чернігівській трасі біля Броварів, де рух контролювали протестувальники, - каже член броварської Самооборони 21-річний Дмитро. - Почали стріляти. Їм кинули під шини "їжака". На спущених шинах "Беркут" в'їхав в центр села. Залишили транспорт і розбіглися по Княжичах. З собою забрали зброю і набої. В автобусі знайшли їхні особисті речі, пустий ящик з-під автоматів, гумові кулі. Їх був повний автобус - це 40 осіб. З дві сотні селян зараз залишаються біля автобуса. Серед них одна жінка - голова сільської ради. Власники зареєстрованої зброї згрупувалися і пішли ловити силовиків".

Автор: Gazeta.ua

Геть владу мільярдерів з міліонерами!

  • 23.02.14, 20:19
23 февраля г. 19:47
Ми в неоплатному боргу перед нашими героями. Які не задумуючись віддали життя за звільнення України від бандитської окупації та олігархічного рабства. Зараз отримана лиш проміжна перемога. Скинено безумного маньяка. Та олігархат пробує перегрупуватись і грабувати нас далі. 
Щоб не зрадити пам'ять загиблих, мусимо довести визвольну революцію до кінця. Геть владу мільярдерів з міліонерами! Уряд і депутатський корпус мають складати професіонали-патріоти. Які йдуть у владу здійснити свої плани сучасного переустройства країни. А не робити аморальний корупційний бізнес, як зараз. Хто з сьогоднішніх політиків представив хоч на половині сторінки план перебудови держави з рабовласницько-олігархічної на демократичну? Чи план люстрації? План повернення вкраденого олігархами? План відбудови зруйнованої армії? Ніхто навіть не думає про такі "дрібниці". Адже вже зараз вони збудували собі комунізм. Тільки зарплати депутатів з усіма пільгами сьогодні становлять 50 - 100 тисяч на місяць! Навіщо їм щось мінять? 

Тому Майдан треба не розпускать, а посилювать. Перетворюючи його поступово на нову владу. І терміново створюючи нову всенародну політичну партію. Яка висуне нових політиків і приведе їх до влади на наступних виборах. Всі існуючі псевдопартії створені за гроші олігархів і служать обслуговуванню їх олігархічних інтересів. Через це революція так довго гальмувалась і привела до такої великої кількості жертв. Не маємо права повторити помилку 2004 року. Тобто нову здати все на відкуп олігархам і їх явним та таємним агентам в політиці.
Олігархи зі своїми прихвостнями-псевдополітиками вже перефарбовуються в прихильників Майдану. І ревних патріотів. Показово, що всі, навіть вчорашні підбурювачі і організатори масових вбивств, заявляють про "приверженість революції"! Адже свині не важливий колір корита. Головне залишитись біля кормушки. 

Тому на хвилі революційного запалу треба створювати осередки народної партії в Києві і регіонах. Висувати від неї достойних кадидатів на майбутні вибори. Виборча кампанія президента вже почалась. Мусимо її виграти. І для цього треба створити нові вибірчкоми на основі і під контролем самооборони Майдану. 
Ніхто не збудує нам нову україну, окрім нас самих. Саме ці бандити-"олігархи" в союзі з бандитами-кгбістами знищили через нелюстрованих агентів народну партію Народний рух і вбили її засновника і лідера Чорновола. Мусимо відродити народну партію як інструмент для побудови омріяної ще великим Тарасом СІМ'Ї ВІЛЬНОЇ, НОВОЇ - нової демократичної і сильної України.

І її побудова стане найкращим пам'ятником нашим величним героям. Свідченням у віках, що їх жертва була не даремна.

"Небесна сотня".

  • 23.02.14, 16:00

Застрелені в Києві 22 лютого 2014 р. Герої Майдану.


Прізвища перших загиблих героїв Майдану знають всі, їм присвячували пісні і вірші, їхні розповіді на камери знаходили і публікували. Так і має бути з людьми, які загинули у сутичках від куль снайперів та спецпризначенців.

Зараз кількість загиблих сягає більше сотні, відомості є не про кожного з них.

«Українська правда. Життя» хоче виправити цю помилку – тих, хто загинув, захищаючи своє право на вільне життя, треба знати. Ми починаємо публікувати ту інформацію про загиблих, яку вдалося знайти і просимо вас, наші любі читачі, ділитися розповідями та даними. 

Аратунян Георгій з Рівного, приблизно 50 років

Аратунян Георгій. Загинув 20 лютого 2014 року у Києві.

Байдовський Сергій, 23 роки, працівник магістральних нафтопроводів «Дружба», м.Луцьк. Загинув від вогнепального поранення в легеню 20 лютого 2014 року

Байдовський Сергій

Брезденюк Валерій, 50 років, м. Жмеринка, український підприємець, художник у техніці ебру (малюнки на воді). Вбитий пострілом у спину 18 лютого 2014 року

Валерій Брезденюк

Бондарчук Сергій, 53 роки, Старокостянтинів Хмельницької області. Убитий на Інститутській 20 лютого/

Бондарєв Сергій, 32 роки з Краматорська. Програміст. Загинув 18 лютого від 4-х кульових поранень під час перших атак на Майдан.

Сергій Бондарєв

Вайда/Байда Богдан, 58 років. с.Летня Дрогобицький район Львівська область

Васильцов Віталій з Білої Церкви. Чоловікові було 36 років, застрелений на вул. Великій Житомирській, батько двох дітей.

Варениця Роман Михайлович, 35 років. З Яворівського району Львівської області. 20 лютого застрелений на вул. Великій Житомирській.

В’ячеслав Веремій, журналіст газети  »Вести», 32 роки. Тітушки вистрелили чоловіку в груди. Він помер в лікарні вранці 19 лютого 2014 року через втрату крові від кульового поранення. Без батька залишився 4-річний син В’ячеслава

В’ячеслав Веремій

Войтович Назар, 17 років. Студент-третьокурсник кооперативного коледжу в Тернополі. Загинув 20 лютого 2014 року

Назар Войтович

Голоднюк Устим, 20 років, місто Збараж, Тернопільська область. Волонтер Демократичного Альянсу. Помер 20 лютого у готелі «Україна» внаслідок вогнепального поранення в голову

Устим Голоднюк

Гриневич Едуард з Волині, 30 років. Убитий 20 лютого.

Гурик Роман. 19 років. Студент Прикарпатського університету, факультету психології. З Івано-Франківська. 19 лютого 2014 року Романа застрелив снайпер близько 12:15. Чітко у висок.

Гурик Роман

Сергій Дідич, 44 роки, Депутат Городенківської районної ради Івано-Франківської області від ВО Свобода, 44 роки. Загинув 18 лютого 2014 року.

Сергій Дідич

Дворянець Антоніна, 62-річна мешканка Броварів. 18 лютого її тіло виявили на барикаді, розташованій на вулиці Інститутській, біля верхнього входу в метро «Хрещатик».

Дигдалович Андрій з села Сокільники (Львівська область), 40 років.

Дзявульський Микола з Шепетівки, 56 років. Вчитель географії та біології, член ВО Свобода. Застрелений на Інститутській 20 лютого

Дмитрів Ігор, 30 років, с.Копанки Калушського р-ну Івано-Франківської області. Загинув 20 лютого 2014 року

Жаловага Анатолій з м.Дубляни Львiвськоi обл., 33 роки. Застрелений 20 лютого.

Анатолій Жаловага

Жеребний Анатолій з Рудок, Львівської області. 28 років

Захаров Володимир, 57 років. ІТ-спеціаліст. Загинув під час пожежі в офісі Партії регіонів на Липській. За одними даними, чоловік задихнувся від димових шашок після того, як його побили бітами, обрізками труб і ногами. За іншими даними, застрелений вистрілом в голову.

Зайко Яків, 73 роки, Житомир. Народний депутат України 1 (12) скликання, головний редактор журналу «Голос громадянина». 18 лютого 2014 року помер від інфаркту, втікаючи від «Беркуту» на вул. Інститутській.

Зайко Яків

Капінос Олександр, 29 років, активіст ВО «Свобода», село Дунаїв, Тернопільська область. У 2012 році витримав 12 днів без їжі на знак протесту проти «мовного закону».

Під час сутичок на Грушевського 18 лютого в нього влучили гранатою, — каже його друг Михайло Згар. — Йому пробили артерію. Сашка госпіталізували, але в лікарні він помер

Олександр Капінос

Кемський Сергій, 33роки, з Керчі. Загинув 20 лютого 2014 року

Сергій Кемський

Кіпіані Давид з Грузії. Його тіло знайшли поряд з барикадою біля ЦУМа з двома кульовими пораненнями. Помер у «швидкій». Залишився однорічний син

Дато Кіпіані. Фото з Facebook Вахтанга Кіпінаі

Корчак Андрій зі Стрия, Львівська обл. Помер у від розриву внутрішніх органів після побиття 18 лютого.

Костенко Ігор, 22 роки, студент-географ, з м. Львова. Загинув 20 лютого 2014 року.

Ігор Костенко

Кіщук Володимир Запорізька обл. 1956 р.н. Загинув 18 лютого у Києві під час сутичок між мітингувальниками та «беркутівцями». Проломлена голова в районі потилиці. Тіло виявили у Будинку офіцерів

Котляр Євген, 33 роки, з Харкова. Як написав на Facebook Володимир Чистилін, його знають у «Зеленому Фронті» по подіях у парку Горького. Був вбитий 20 лютого.

Євген Котляр

Креман Іван з Кременчука. Загинув 20 лютого на Інститутській.

Коцюба Віталій зі Львова, 31 рік.

Кульчицький Володимир з Києва, 1949 р.н. Куля пройшла на виліт в серце, застрягла в одязі. Друга влучила йому в живіт.

Мовчан Андрій, 34 роки, Київ. Працював у театрі ім. Франка освітлювачем, член Демократичного Альянсу. Загинув від вогнепального поранення в голову 20 лютого 2014 року

Андрій Мовчан

Мойсей Василь. 21 рік, Активіст Ківерцівської міської організації ВО «Свобода» Волинської області. Загинув 20 лютого 2014 року

Василь Мойсей

Наумов Володимир з села Шевченко Донецької області. 9 березня 1970 року

Опанасюк Валерій, Рівне. 41 рік

Пагор Дмитро, Хмельницький, 21 рік

Павлюк Володимир, Коломия, біля 40 років

Паньків Микола, с.Лапаївка Львівської обл., 39 років

Паращук Юрій м. Тальне, Черкаська обл, 1966 р.н

Пасхалін Юрій з Черкаської області, 1984 р.н.

Плеханов Олександр, 22 роки. Загинув 18 лютого.


Полянський Леонід, приблизно 35 років 

Саєнко Андрій з Фастова (Київська область), 1962 р.н.

Сердюк Ігор, 40 років. З Кременчука, Полтавська область. Чоловікові вистрелили з обрізу в обличчя. «Він будував барикаду, носив мішки. Під час цього на нього та інших активістів напали тітушки та «беркутівці». Зразу була сутичка, потім хтось вистрелив Ігорю в упор в обличчя, — розповів Сергій Полюхович, заступник голови кременчуцького «Майдану»

Ігор Сердюк

Сміленко Віктор, 1961 р.н. Кіровоградська область, Бобринецький район, с.Борисівка. Загинув 20 лютого

Смолинський Віталій Уманський район, с. Фурманівка. Загинув 20 лютого.

Сольчаник Богдан, 29 років, історик, викладач Українського католицького університету. Працював на кафедрі нової та новітньої історії України УКУ.

Сокольчаник Богдн

Тарасюк Іван, Волинська область, смт Олика. Дата народження — 28 січня 1993 року

Ткачук Ігор, 1975 року народження. Знам’янськ, Калінінградська область, Росія (Велика Кам’янка — ?)

Ігор Ткачук

Точин Роман, 44 роки, м.Ходорів Львівської області. Загинув на Майдані 20 лютого 2014 року


Іван Бльок (або Тур — це прізвище його дружини ,але так його теж називали ), 40 років. Жив у місті Городок Львівської області. Приватний підприємець. 20 лютого 2014 року на Інститутській він загинув від кулі снайпера. Без батька залишилися донечка і маленький син.

Іван Бльок (Тур)

Ушневич Олег, Дрогобич 1982 р.н. Загинув 20 лютого. Застрелений спайпером на Інститутській біля Жовтневого палацу.

Олег Ушневич

Чміленко Віктор 1961 р.н. з Кіровоградської області. Фермер, застрелений снайпером.

Віктор Чміленко

Храпаченко Олександр, 27 років, театральний режисер, м.Рівне. Загинув від кулі снайпера 20 лютого 2014 року

Олександр Храпаченко

Хурція Зураб з Грузії, 53 роки. Тіло виявили на барикаді, розташованій на вулиці Інститутській, біля верхнього входу в метро «Хрещатик»

Чаплінський Влад (Володимир — ?) Обухів

Черненко Андрій, 35 років. З Києва. Загинув 19 лютого 2014 року. Без батька лишилася 7-місячна дитина…

Андрій Черненко

Царьок Олександр з с. Калінін, Васильківський район Київської області. Загинув біля Жовтневого палацу.

DSC09816

Царьок Олександр

 

Шаповал Сергій 1969 р.н. з Києва. Знайшли померлим в Будинку офіцерів

Сергій Шаповал

Шилінг Йосип, 61 рік, з Дрогобича (Львівська область). Загинув 20 лютого від пострілу в голову біля Жовтневого палацу.

Шимко Максим. 33 роки, м. Вінниця. Загинув 20 лютого 2014 року. Останній запис, який чоловік залишив на своїй стоірнці у «ВКонтакте» 18 лютого — «За Україну!!!!!!!!!!!!! Всі хто може їдьте в Київ !!!»

Максим Шимко

Щербанюк Олександр, Чернівці, 46 років

Загиблі міліціонери

Булітка Василь, Київ. 1986

Власенко Дмитро, Крим. 1982

Гончаров Віталій, Крим. 1989 р.н.

Євтушок Володимир, Київ. 1971 р.н.

Іваненко Олексій, Харків. 1977 р.н.

Савицький Петро, Київ. 1972 р.н.

Спічак Сергій, Бердянськ

Теплюк Іван, Чернігів. 1993 р.н.

Третяк Максим, Чернігів. 1993 р.н.

Федюкін Андрій, Крим. 1972 р.н.

Цвігун Сергій, Запоріжжя. 1990 р.н.

За інформацією Євромайдан СОС, Вікіпедії (Список загиблих учасників Євромайдану), з Facebook Марії Семенченко.