хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

У вас есть план, мистер Фикс?

  • 16.02.17, 21:21

Кормящий Маупли

Держава обманула українців вводячи надзвичайну ситуацію в енергетиці, -- експерт

16.02.2017 22:34

  Причин для введення надзвичайної ситуації в енергетиці України немає. Держава вводить в оману українців, готуючи їх до силової деблокації на Донбасі. Так вважає експерт з питань енергетики Ольга Кошарна, новину передає Преса України. «Це абсолютно необгрунтований крок. Те, що він розпіарений як «надзвичайна ситуація в енергетиці», - виключно тиск і підготовка населення або до силової деблокаціі, або до чогось ще», - заявила вона. За її словами, на даний момент немає підстав вводити НС, оскільки гідроелектростанції країни цілком можуть виробити потрібну кількість енергії для підтримки енергосистеми. Уряд просто залякує своїх громадян, допускаючи нечистоплотні методи, сказала Кошарна, додавши, що швидше за все є домовленості з Рінатом Ахметовим (власник «ДТЕК») та іншими олігархами, які шантажують владу з огляду на блокаду. «Кажуть, Алчевський комбінат став - він належить російській компанії. Не наша проблема. Авдіївський коксохім зупинився - це не єдиний коксохім в Україні. Ахметов захотів би, купував би сировину на світовому ринку», - зазначила Кошарна. Вона нагадала, що в грудні 2014 року були віялові відключення, незважаючи на надзвичайні заходи. Тоді Ахметов в грудні вивів в нібито аварійний ремонт 25 теплових блоків, які задовільняють потреби в пікові години. За її словами, це був натуральний публічний шантаж, бо тоді НКРЕ не хотів платити 1100 грн за тонну вугілля. Тоді боротьба тривала всю зиму, каже Кошарна. Історія з появою формули «Ротердам +» смішна, стверджує вона, адже всі знали: вугілля поставлялося з непідконтрольних частин Донбасу з мінімум однією тисячею гривень на тонні у вигляді «чайових», як висловився керівник НКРЕ Дмитро Вовк, за гарантію поставок, нагадала експерт. Як відомо, п'ятнадцятого лютого уряд ввів НС в енергетичній системі країни, нібито спрямований на зменшення споживання вугілля антрацитної групи. Вже майже місяць триває блокада поставок вугілля з непідконтрольних українській стороні територій Донбасу залізницею. Блокадниками є колишні учасники АТО, а також ряд народних депутатів Верховної Ради. Вони заявили, що їх акція проходить в рамках боротьби проти торгівлі держави з самопроголошеними республіками. Акцію підтримали також ряд інших політиків і активістів, заявивши, що за допомогою торгівлі держава фінансово підтримує бойовиків, які продовжують війну проти українського народу.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/02/16/228531-derzhava-obmanula-ukrayinciv-vvodyachy-nadzvychaynu-sytuaciyu-energetyc


Поезда в ОРДЛО пошли через станцию Фенольная и Россию, в обход блокады, - Виногродский
Поезда в ОРДЛО пошли через станцию Фенольная и Россию, в обход блокады,
 - Виногродский

Участники блокады готовы блокировать все ветки железной дороги для того, чтобы прекратить торговлю с оккупантами.

Как стало известно Цензор.НЕТ, поезда с грузами, которые планировали не пропускать на оккупированную территорию участники торговой блокады Донбасса, на данный момент начали двигаться в обход заблокированных участков. Об этом сообщил один из лидеров блокады Анатолий Виногродский.

- Когда мы закрыли линию Попасная-Луганск, поезда пошли через Фенольную, и через ветку Бахмут-Горловка. Когда мы закрыли Бахмут-Горловка, они все пошли через Фенольную. На сегодняшний день по Луганской-Донецкой областям не закрыта только ветка, которая идет в Мариуполь. И ветка, которая обслуживает исключительно Луганскую ТЭЦ. Ветка на Луганскую ТЭЦ не соединена с украинской железной дорогой, по ней грузы не идут. Мариупольская ветка остается открытой. В Харьковской области по железной дороге на оккупированную территорию идут продукты питания. Потому что мы четко знаем, что в разрешениях СБУ, которые выдавались, нет ни одного слова про продукты питания. А этими продуктами завалены все магазины в Донецке и Луганске. Значит они идут через Харьковскую область и через Россию, - сказал он.

Участники блокады, по словам Виногродского готовы блокировать и другие пути торгового сообщения с Россией вплоть до Одесского порта:
- Задача стоит закрыть полностью торговлю с оккупантами. На сегодняшний день, за три недели блокады мы выросли от 40 человек, закрывших первую ветку, до 500 человек, которые готовы работать. Мы получаем поддержку и заявки от разных организаций ветеранов войны и, я думаю, что по призыву мы соберем гораздо больше людей, - уверен он.

При этом Виногродский уверен, что силового варианта снятия блокады не будет:
- Кто это будет делать? ВСУ запрещено принимать участие во внутреннем конфликте согласно Конституции. Полиция и Нацгвардия уже отказались это делать, а если к нам придут возмущенные заводчане - то мы их переубедим. И я уверен, что у нас получится.
 
Источник: censor.net.ua
9

Коментарі

3117.02.17, 19:00Відповідь на 29 від Богдан Ляшко

А ніякої логіки! Чисте пристосуванство. Не вийшло ввійти в склад Росії, Пономарьов її потіснив - от вона рішила викраснитися перед нашою владою.
Більше про неї я говорити не буду.
Вона - лайно і не варта моєї уваги.

    3217.02.17, 19:03Відповідь на 31 від Ми Ла

    А ніякої логіки! Чисте пристосуванство. Не вийшло ввійти в склад Росії, Пономарьов її потіснив - от вона рішила викраснитися перед нашою владою.
    Більше про неї я говорити не буду.
    Вона - лайно і не варта моєї уваги.

      3317.02.17, 19:07Відповідь на 32 від Alter ego*

      А ніякої логіки! Чисте пристосуванство. Не вийшло ввійти в склад Росії, Пономарьов її потіснив - от вона рішила викраснитися перед нашою владою.
      Більше про неї я говорити не буду.
      Вона - лайно і не варта моєї уваги.
      Дякую, Аллочко!

        3417.02.17, 19:12Відповідь на 15 від Alter ego*

        А шо, вони коли-небудь говорили правду?Оля, нікому вслух не казала, а Тобі з довіри й поваги напишу. Часом мені закрадається думка, що цю блокаду вальцмано-гольцмани самі й організували щоб виправдати свої скаженні тарифи і їхнє безконечне ГЕНОЦУИДНЕ зростання.() А хлопцям що? У них свої вимоги, святі й чисті помисли.Просто ця блокада показала, до чого вони дохазяйнувалися. Ніхт оне дбав про деверсифікацію. Ніколи було за набиванням кишень. І ніхто ні за що не відповідає

          3517.02.17, 20:43Відповідь на 30 від Alter ego*

          Надіється, раз чудовисько для кунтскамери сам викрутився, то і їй допоможе з допомогою фальшивок вибрехатись. Не знаєте штефи?Ні, Штефи НЕ знаю!
          Зато Дуже Гарно Знаю Київське ЖидоКодло!
          І про ці ФАКТИ, що розповіла Штефа, дуже гарно збігаються з ФАКТАМИ, про які казав Кузьма Скрябін перед своїм ВБИВСТВОМ - про те, що ПЕРЕД початком Війни в усі міста на Донбасі КамАзами ЗАВОЗИЛИ ЗБРОЮ = готували її для будущих сепарів!
          *** Але Ви того чомусь НЕ бачите!
          Бо Штепа = курва! - і такого просто БУТИ НЕ МОЖЕ!
          *** До речі, було на Ютубі відео, де сам Гіркін визнавав, що йому ПоТрошенко НЕ ДОДАВ ЗАМОВЛЕНОЇ ЗБРОЇ! - то хай віддає гроші!
          На жаль, зараз зсилка НЕ працює, пише "видалений аккаунт"...

            3617.02.17, 21:14Відповідь на 35 від Богдан Ляшко

            Бидлохінірали з ОРДЛО стверджують, що всю шушваль, яка ЗНАЄ, ХТО І ЯК ПОЧАВ ВІЙНУ, починаючи з обстрілу майданівців помповими рушницями, привезеними АЛЬФОЮ літаком з Пулково, до окупації Донбасу, ЗАЧИЩАЄ не феесбе, а СБУ. Що НІБИ-ТО стріляє по містах і селах, де НЕМАЄ ВСУ, а лишень корінні мешканці, не рашистські найманці, а українські захисники Вітчизни, па сруССкі - "каратєлі", а в Києві сидить не жи2, що захопила владу, а хунтА... Що Ківі в закритій, напічканій охоронниками базі "Сомалі" - самій крутій танковій бригаді в світі, Джмельом вбив не свій "чистильщик", а КРУТИЙ подвійний Ван-Дам, крєпкій арєшек ЗорІн і Шкіряк... Продовжувати дебільну кремлядську БРЕХНЮ? Що до влади на КРОВІ - встали і пішли НА Київ і убєйтєіхапстєну! Потанцюйте і поскачіть, як западенці, і будєт вам счастьє!

              3717.02.17, 21:30Відповідь на 36 від Alter ego*

              Не стройте з себе ІДІОТКУ - ви все прекрасно розумієто, ПРО ЩО Я КАЖУ!
              Якщо мало приведених ФАКТІВ - ось полистайте ще на Сон Грядущий:
              Шокирующие заявления: Украинская власть финансирует терроризм, - депутаты ВРУ (ВИДЕО)
              http://www.bbcccnn.com.ua/podiyi-shodu/shokiruyushhie-zayavleniya-ukrainskaya-vlast-finansiruet-terrorizm-deputaty-vru-video/
              --
              Порошенко и его люди финансируют боевиков ДНР и ЛНР.
              Крым + Донбасс = ЛОВУШКА США, подготовленная для ПУТИНА!
              http://antikor.com.ua/articles/20903-blogi_poroshenko_i_ego_ljudi_finansirovali_boevikov_dnr_i_lnr
              --
              КТО есть ХУ. в Украине? - про СБУ-КРЫШУ денежно-товарных потоков НА ЛДНР, и ИЗ ЛДНР, как Порох СЛИВАЕТ Украину под РФию: https://elise.com.ua/?utm_campaign=1643098&utm_source=SendPulse&utm_medium=push&p=236655 = Кто такой ПоТрошен

                3817.02.17, 22:35Відповідь на 37 від Богдан Ляшко

                Я повинна щодня по сотню раз повторювати, що я НЕ ОБИРАЛА Потроха на вищу посаду в країні, більш того, була КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ, щоб він, а не Анатолій Гриценко, був ГОЛОВНОКОМАНДУЮЧИМ ЗСУ, більш того, пояснювала своїм друзям і знайомим, ЧОМУ я не бажала НЕ ДАВАТИ ЙОМУ ШАНСУ, який, попри все, ВОНИ дали йому, а потім мені ж казали:"Я хто ж знав?", на що я їм відповідала - Я!!! І про це ВАС (тобто їх) ЗАСЧТЕРІГАЛА!!! Ви - МУЖЧИНИ, більш того,- військовозобов'язані, навіть, якщо й за віком застарі, хочете щось змінити на краще - вперед на киЙов!!! Майдан НЕ ЗАГЛЯДАЄ В ПАСПОРТ!!! А обсирання грошових мішків НІЧОГО НІКОЛИ НЕ ДАВАЛО І НЕ ДАСТЬ!!!

                  3917.02.17, 22:46Відповідь на 37 від Богдан Ляшко

                  Ніііііі!!!! Все!!! Я більше не збираюсь читати брехню з рашистських пропагандистських ресурсів!!! Людину можна один раз, декілька раз обдурити, але ВІЧНО ДУРИТИ НЕМОЖЛИВО!!! Не обманюйтесь самі і не нав'язуйте рашистську брехливу пропаганду мені.

                    4017.02.17, 22:56Відповідь на 34 від ab absurdo

                    А шо, вони коли-небудь говорили правду?Оля, нікому вслух не казала, а Тобі з довіри й поваги напишу. Часом мені закрадається думка, що цю блокаду вальцмано-гольцмани самі й організували щоб виправдати свої скаженні тарифи і їхнє безконечне ГЕНОЦУИДНЕ зростання.() А хлопцям що? У них свої вимоги, святі й чисті помисли.Просто ця блокада показала, до чого вони дохазяйнувалися. Ніхт оне дбав про деверсифікацію. Ніколи було за набиванням кишень. І ніхто ні за що не відповідаєСаме так. Зараз на "Чорному дзеркалі" про це говорять. Андрій Іллєнко розумничок - поставив всі крапки над "і". От би турнули того зрадливого боягуза Тягнибика і поставили його головою "Свободи"!!!

                      Сторінки:
                      1
                      3
                      4
                      5
                      попередня
                      наступна