хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Що Ви думаєте з цього приводу?

  • 02.08.16, 13:00
Сьогодні, з 11год.30хв. відбувалась прес-конференція Надії Савченко з питання припинення зволікання Головнокомандуючим і політиками, котрі ПІД ЧАС ВІЙНИ в чергове припинили роботу в Парламенті і поїхали на моря засмагати, кинувши на поталу заручників військовополонених головорізам ДНР/ЛНР. Кому не вдалось побачити й почути цю прес-конференцію, а таких більшість, бо вона була перервана виступом Головнокомандуючого на святкуванні Дня ВДВ,
ось запис цієї трансляції:
http://www.radiosvoboda.org/a/27895459.html
В зв'язку з тим, що влада демонструє повну бездіяльність, Надія із завтрашнього дня оголосила ГОЛОДУВАННЯ:http://www.ostro.org/general/politics/news/505297/ і має намір педалювати процес звільнення наших полонених всіма можливими для неї способами, настоює на здійсненні першого кроку Києвом, навіть ризикуючи на обман рашистами представників із сторони Києва бо мова йде про життя й здоров'я наших громадян, адже деякі з них перебувають в полоні вже 2 роки.
Мене цікавить Ваша думка з цього питання.
Для більш ясної картинки цього опитування, прошу поширити замітку друзям. Дякую. 




67%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
16

Коментарі

12.08.16, 13:29

Как можно полностью доверять человеку, проведшему 2 года в НКВДэшном плену??
Восхищайтесь, награждайте, уважайте, но доверять государственное управление или влияние на него - это верх легкомысленности.

    22.08.16, 13:38Відповідь на 1 від Вискарион

    Как можно полностью доверять человеку, проведшему 2 года в НКВДэшном плену??
    Восхищайтесь, награждайте, уважайте, но доверять государственное управление или влияние на него - это верх легкомысленности.
    Хіба мова про це? Сьогодні ВИБОРИ чи ВІЙНА, якої для вас - столичних любителів комфортного життя при ЛЮБИХ обставинах, НЕ ІСНУє? Всі твої слова лиш для ЗБЕРЕЖЕННЯ цього стану і взагалі, за Потроха голосували й підтримують ті, хто ВІДКУПАЄТЬСЯ від свого святого зобов'язання ЗАХИЩАТИ ВІТЧИЗНУ. Вибач за відвертість, але це моя думка.
    Справа не в "восхіщєніях", а ДІЯХ, котрих НІ ВІД КОГО, крім Наді та волонтерів, не спостерігається.

      32.08.16, 13:46Відповідь на 1 від Вискарион

      Ти забувся проголосувати, адже й для твоєї думки є певна кнопка. Дякую за відповідь.

        42.08.16, 13:50Відповідь на 3 від Alter ego*

        Ти забувся проголосувати, адже й для твоєї думки є певна кнопка. Дякую за відповідь.моя кнопка - "я не знаю які істинні скриті наміри несуть в собі єпатажні діі Савченко", але в тебе вона не передбачена, бо ти ліхо поділила світ на біле і чорне, ігноруючи повністю наявність сотень відтінків.

          52.08.16, 13:55Відповідь на 4 від Вискарион

            62.08.16, 14:05Відповідь на 4 від Вискарион

            Ти забувся проголосувати, адже й для твоєї думки є певна кнопка. Дякую за відповідь.моя кнопка - "я не знаю які істинні скриті наміри несуть в собі єпатажні діі Савченко", але в тебе вона не передбачена, бо ти ліхо поділила світ на біле і чорне, ігноруючи повністю наявність сотень відтінків.Дурня! Ти із трусів, які сховались за спинами захисників Вітчизни, приспособленець, котрий навіть під час війни живе комфортно і бажає одного - щоб ця біда не торкнулась тебе особисто.Такий боягуз, що навіть на кнопочку натиснути боїться, як і більшість на цьому сайті, задовольняєш свою самооцінку дуркуватими битовушними темами для обговорення, сховавшись за спинами десятків тисяч українців, що гинуть і калічаться на війні. Вибач, але це гірка правда, від якої ви тут ХОВАЄТЕСЬ.

              72.08.16, 14:20Відповідь на 5 від IRT

              Замість того щоб прийняти цікаву пропозицію військомату, ти й далі ховаєшся "в кущах", заповнюючи час натягуванням вишитих картинок в рамочки і пошуком нових знайомств для забави в житті й неті? Цікаво, скільки вже "натягнув"?

                82.08.16, 14:31

                Довіряю.

                  92.08.16, 14:52Відповідь на 8 від tallmud

                  Довіряю.Дякую, що Ви є! Дякую Вам і Богові, що ще є в Україні справжні Чоловіки, адже нація існує доти, доки є Люди, здатні за неї воювати. Героям СЛАВА!

                    102.08.16, 15:03

                    "Влада все перепаскудила. Знайте, суки - народ вам цього не подарує" - Савченко.
                    В це я вірю, а все інше це колективна гра, а не самодіяльність Надії, і це потрібно розуміти.
                    Я вірю в щирість її бажань і не вірю в швидку можливість їх реалізації внутрішніми силами, оскільки війна для гавнокомандувача і його ад'ютантів, це бізнес.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна