хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

А чого ви чекали від засновника ПР?

  • 06.10.15, 10:10
Слідами Януковича
На Черкащині бюджетників викликають на килим та вербують до пропрезидентської партії

Людмила НІКІТЕНКО   

Бюджетникiв у Черкаськiй областi до лав провладної партiї записують примусово.

Схоже на те, що в черкаських чиновників минув переляк, викликаний Революцією гідності. Отож замість того, щоб жити по-новому, перед місцевими виборами вони не зрадили традиціям часів Януковича, включивши в роботу старий та звичний адміністративний ресурс.

«Надійшла інформація, що голова Канівської райдержадміністрації викликав до себе двох сільських голів, які були членами Всеукраїнського об’єднання «Черкащани», і влаштував їм «розбір польотів» за те, що вони підтримали іншу політичну силу, а не партію Порошенка», — обурюється голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко в оприлюдненій заяві. За словами Валентини Михайлівни, активне «вербування» бюджетників у ряди пропрезидентської партії відбувається за тією ж системою, яка працювала при режимі Януковича.

Окремі голови районних державних адміністрацій, наголошує голова облради, викликають до себе сільських голів, державних службовців і змушують їх писати заяви на вступ до пропрезидентської партії. Людям не дають вибору, зазначає Валентина Коваленко. Про таке неподобство місцевого чиновництва вона вже поінформувала голову Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка.

«Розуміючи, що таке адмінтиск влади та чим може закінчитися «інакомисліє», бюджетники змушені йти у провладну партію, боячись утратити свою роботу, посаду, хоч і мають страшенний внутрішній спротив (це можна сказати і про кількох головних лікарів обласних лікарень)», — веде далі Валентина Коваленко. Вона заявляє, що, незважаючи ні на що, система працює по-старому, ламаючи «через коліно» гідність людей та їхню віру в справедливість. Люди чекали змін, сподівалися на чесні демократичні вибори, а насправді їх «заганяють у партійне стійло». Не віриться, зізнається Валентина Михайлівна, що таке діється після Майдану, який став символом протесту проти брехні, цинізму та свавілля влади.

«Я вимагаю від представників пропрезидентської партії у Черкаській області припинити застосування цинічної та протизаконної практики злочинного режиму Януковича. Не сійте розпач та хаос у свідомості людей, втомлених війною і низьким рівнем життя», — така позиція голови Черкаської обласної ради.

УМ

12

Коментарі

16.10.15, 11:31

Так напевно всюди не тільки на черкащині......

    26.10.15, 13:28Відповідь на 1 від БілаКоролева

    Так напевно всюди не тільки на черкащині......Тю-ю... проблему знайшли...
    Ну раз так НАГЛО ПРИПРОШУЮТЬ - ВСТУПАЙ!
    *** Але десь там, у глибині Душі - завжди залишайся НЕПОКОБЕЛІМИМ!

      36.10.15, 15:41

      Цікаво, а про що думали бовдури коли проігнорували вибори президента? А таких 50%. Ця частина бандерлогів переклала відповідальність за рівень свого життя і своїх дітей на інший електорат -- і як виявилося, затхлий. Ті, що проголосували за олігарха - це взагалі сміття...
      А зараз вибори втрачають своє початкове значення через поглиблення узурпації влади олігархічної бандою і як наслідок,
      безпрецедентне фальшування.

        46.10.15, 15:43Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        Ні, у нас народ чесний. Раз взяли гречку - відпрацьовують обовязково. Спілкувалася з односельцями, зрозуміла, що зомбоящик спрацював на славу. Оди порошенку просто заводять в ступор.

          56.10.15, 17:57Відповідь на 1 від БілаКоролева

          Так напевно всюди не тільки на черкащині......Звичайно. Саме так я написала evgenstereo, запрошуючи прочитати цю статтю. Хто пережив на собі КАТОК адмінресурсу ПР, це добре знає і навіть ворогові не побажає.

            66.10.15, 18:33Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

            Так напевно всюди не тільки на черкащині......Тю-ю... проблему знайшли...
            Ну раз так НАГЛО ПРИПРОШУЮТЬ - ВСТУПАЙ!
            *** Але десь там, у глибині Душі - завжди залишайся НЕПОКОБЕЛІМИМ!
            Не вийде. Знаєте як засновники ПР поступають зі своїми рабами? Вони змушують після галочки чи хрестика в кабінці нести свій бюлетень на перевірку смотрящим.

              76.10.15, 18:37Відповідь на 3 від utenok12

              Коли дебіли і противсіхи обрали бандюковича, я ще в 2010-му їм сказала - ВСЕ! Виборів більше НЕ БУДЕ! Волєіз'явлєніє "народа" переноситься в ручний Парламент, як в Раші! Однотурові дебіли після кривавого Майдану обрали ЗАСНОВНИКА ПР!!! Ну не ідіоти???

                86.10.15, 18:46Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

                Ні, у нас народ чесний. Раз взяли гречку - відпрацьовують обовязково. Спілкувалася з односельцями, зрозуміла, що зомбоящик спрацював на славу. Оди порошенку просто заводять в ступор.Передайте їм коменти дончанки №№5,6,7. Але все марно. Доки не здохне останній совок - зомбодроти не скінчатьсчя. Були б вони такі чесні по відношенню до своїх односельців, а то тільки й дивляться як кого надурити і хапнути більше інших. Гнилий у нас народець. Кращий показник - торгівля на війні. На десяткові тисяч справжніх патріотів вся Україна тримається.

                  96.10.15, 19:04Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

                  Ні, у нас народ чесний. Раз взяли гречку - відпрацьовують обовязково. Спілкувалася з односельцями, зрозуміла, що зомбоящик спрацював на славу. Оди порошенку просто заводять в ступор.Старі як Світ методи Зомбації працюють БЕЗДОГАННО!
                  http://blog.i.ua/user/295100/1710898/ = Про Інфо-Зброю Шоколадного Резидента Кремля.
                  http://blog.i.ua/user/295100/1710905/ = "Чому РОЗУМНІ люди гАлАсЮють як ІДІОТИ?!"

                    106.10.15, 19:09Відповідь на 6 від Alter ego*

                    Так напевно всюди не тільки на черкащині......Тю-ю... проблему знайшли...
                    Ну раз так НАГЛО ПРИПРОШУЮТЬ - ВСТУПАЙ!
                    *** Але десь там, у глибині Душі - завжди залишайся НЕПОКОБЕЛІМИМ!
                    Не вийде. Знаєте як засновники ПР поступають зі своїми рабами? Вони змушують після галочки чи хрестика в кабінці нести свій бюлетень на перевірку смотрящим.
                    ТУТ річ йшла НЕ ПРО гАлАсЮвання - а про те, що ***змушують їх писати заяви на вступ до пропрезидентської партії***
                    Ну раз змушують - ВСТУПАЙ!
                    Але ж НІХТО при цьому НЕ ЗНАЄ - НАСПРАВДІ ти підтримуєш Пороха - чи лише "на папірці", гідному лише для ПІДТИРАННЯ після дефекації!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна