Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Кожен судить по собі!

  • 17.04.14, 14:54
Бей путинскую мразь
17 квітня, 2014 14:01 
Пукін назвав українців Західної України "другосортними людьми".Чи простять недоміркові це горді волиняни й галичани?
НЕНАСЫТНЫЙ
Президент Росії Владімір Путін вважає українців складовим російського народу. Про це Путін під час прямої лінії 17 квітня.

Зокрема, Путін сказав, що бажання посварити Україну і Росію, "розтягти єдиний по суті народ вже є предметом міжнародної політики протягом століть". При цьому він нагадав ідею "Білого руху" .

"Якщо ви подивитеся на висловлювання лідерів "Білого руху", зрозумієте, що, незважаючи на протиріччя з більшовиками, вони ніколи не допускали навіть думки про можливий розділ між Україною і Росією. Бо завжди вважали, що це частина єдиного простору, що це єдиний народ. Вони були абсолютно праві", - заявив Путін.

Він висловив жаль, що українці і росіяни живуть у різних державах. ( А ти, чмошник ботексний, спитав чи ми - українці Київської Русі, хочемо в одному км з тобою сидіти?)

"Але сьогодні так сталося, що ми живемо в різних державах. І ця політика розтягування, ослаблення і однієї, і іншої складової загального народу триває. Досить у світі сил, які побоюються нашої могутності. Як казав один з наших государів: нашої величезності. Тому намагаються подрібнити", - заявив Путін.

При цьому він заявив, що на заході України процвітає націоналізм і навіть відроджується неонацизм.(НА ЗЛОДІЄВІ ШАПКА ГОРИТЬ!!!)

"Там де процвітає націоналізм і навіть відроджується неонацизм - це західні частини України. Частково вони перебували в Чехословаччині, частково в Польщі, в Угорщині. І ніде і ніколи вони не були повноцінними громадянами цих країн. Це щось там всередині у людей дозрівало", - сказав він. (Хреститись треба!)

Путін заявив, що українці, які проживають на заході країни, були в цих державах другосортними людьми.(Як сам Недокурок в Німеччині!)

"Те, що вони були людьми другого сорту в цих державах призабулося. Але в історичній пам'яті, під кіркою, десь у душі там закопано. І звідси витоки цього націоналізму", - сказав він. (Вам із льоху видніше!)

За його словами, у жителів центру і сходу України інший менталітет.(рабський?)

"Опинившись у складі України, зібраної по частинах у радянський час. Людям важко розуміти один одного. Але потрібно допомогти їм . Яка наша роль. Роль - доброго сусіда, близького родича", - заявив господар Кремля:

 

Він побажав, щоб його почули за океаном.

Як повідомлялось, Путін також назвав південно-східну Україну «Новоросією» і вимагає забезпечити права росіян в цих регіонах.(Для цього і вимагає введення раССєйского ізика як другої державної мови і такої ж пєдєралізациі ригіона).

Українська правда

...а фамилия у тебя, правильная!

17

Коментарі

117.04.14, 15:04

кацап під Ордою 300 років повзав. там не просто надірвано, там все обвалилось.

    217.04.14, 15:11Відповідь на 1 від Пробіотик

    кацап під Ордою 300 років повзав. там не просто надірвано, там все обвалилось.Головне достоінство зовсім не виросло, ось і все йде по Фрейду!

      анонім

      317.04.14, 16:26

        417.04.14, 18:59

        http://censor.net.ua/photo_news/281605/92letniyi_veteran_velikoyi_otechestvennoyi_voyiny_prishel_v_shtab_natsionalnogo_zaschity _zapisatsya

          517.04.14, 19:19

          Ось ще один рятівничок вишукався ! І так уже 350 років ! І після кожного " рятування" море сліз і гора трупів ! Гм , вже з національності на сорти перейшов? І як ви зі мною другосортним спілкуєтеся , ще й в друзях тримаєте ???

            617.04.14, 20:47

            Давид Куртанидзе ·
            Некоторые параллели! Англичане, во главе с пуританскими священниками, основали колонии в северной Америке. Назвали они эту территорию, Новой Англией. В последствии, вокруг этого кристалла сформировалась новая нация и новая страна эмигрантов, со всего света.
            Киевская Русь колонизировала северо восток, верховья реки Волги и родила Россию, как аналог эмигрантской Америки, Вавилонского многоголосия. Но почему то, отпрыск обозвал свою мать Окраиной, унизил её и превратился в угнетателя в отличии от США, надёжного союзника интересов Британии. Не в этом ли корень слабости, пан славянства в отличии от Англо Саксонской успешности? Почему бы не вернуть, государству, на берегах Днепра её подлинное название Русь, народу имя Русы? А неделимая пусть называет себя, как ей больше нрави

              717.04.14, 22:31

              Психічно хвора людина,це наслідок деградації від багаторічного змішання крові.

                817.04.14, 22:36Відповідь на 1 від Пробіотик

                кацап під Ордою 300 років повзав. там не просто надірвано, там все обвалилось.Чому "під"?
                Він Орда і є.

                  917.04.14, 22:56

                  Злий карлик, який мріє правити всім світом, а нас західняків так назвав бо знає що нас не купити не обдурити.

                    1017.04.14, 23:38

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна