хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Пацики і пацифісти донецького Беркута.

  • 27.01.14, 02:16
Донецькі "розбірки" очима блогера.
Театр абсурду.
Популярний блогер frankensstein у своєму Живому Журналі пише про те, як у Донецьку побилися тітушкі - боксери із Горілвкі та пацани із Авдіївки.

Фото: frankensstein.livejournal.comФото: frankensstein.livejournal.com

Поки вся країна стежить за Запоріжжям та Дніпропетровськом, де осаджують облдержадміністрації прихильники Майдану, Донецьк показав усім, що таке донбаський характер.Тут тітушкам заплатили, щоб вони побили один одного, і в результаті в самому центрі міста відбувався якийсь божевільний фарш, в якому супротивники Януковича участі не брали. За легендою, одні гопники зображували спробу штурму облдержадміністрації невідомими, а інші її нібито відображали. Напевно, таким чином влада хотіла показати людям, що в Донецьку "фашизм не пройшов" або щось в цьому дусі. Не знаю, на чию голову прийшла геніальна ідея влаштувати все таким чином, але такого безглуздого і нещадного видовища я в нашому місті не пригадаю.  Ще з вчорашнього дня по місту поповзли чутки, що місцеву адміністрацію штурмуватимуть. Партія регіонів у відповідь вирішила як би захищати будівлю адміністрації і скликала до нього своїх прихильників. Крім бюджетників і ряджених козаків, напевно нагородити себе за участь в акції черговими бутафорськими хрестами, на мітинг підтяглися й грізні молоді бійці в спортивних шапочках і пуховиках, яким була уготована головна роль. пацанчики згрупувалися у дві команди. У одних на руках були зав'язані георгіївські стрічки, у інших - червоні. У розпал мітингу ці дві групи стали натурально молотити один одного, причому із застосуванням бейсбольних біт. За Одну команду билися ВЖЕ знайомі Нам боксери з Горлівки , за іншу - пацани з Авдіївки і Ясинуватої. Ніяких політичних суперечок між тітушкамі не було, вони лише банально матеріли і ганяли один одного, як під час якихось селищних розборок. Не дивлячись на те. що бійка була постановочною, окремим персонажам здорово дісталося.На цьому фото пацан з Авдіївки, який ніби як навіть раніше працював у міліції. Знайомі упізнали. Він отримав у голову битою. Цікаво, скільки йому за це заплатили?  Більше того, дісталося абсолютно мирним прихильникам Януковича, які просто прийшли на мітинг Партії регіонів. Якийсь тітушка ні за що ні про що вирубав цього чоловіка ударом в щелепу. Фактично людина стала жертвою чиновників, яких сам же прийшов захищати. Потрапив в епіцентр інсценованих владою заворушень. Тітушкі з криками стали носитися по центральній вулиці, бігати один за одним, розмахувати битами, вискакувати на дорогу перед машинами. Почався справжній звіринець."Беркут" при цьому нікого не бив і нікому не перешкоджав, словом проявив абсолютний пацифізм.

























http://www.youtube.com/watch?v=U3pVJUEG998

Не знаю, кого змогла переконати така спроба інсценування захисту ДонОГА.Вся місцева преса написала, що бійка сталася між регіоналами, розпізнавши тупий спектакль з першого погляду. Донецьк, на жаль, в черговий раз зганьбився, і все завдяки недалеким чиновникам, що заплатили за цей нікчемний вертеп.

http://www.youtube.com/watch?v=ErAHSOqdTeY

Донецькі регіонали, які обурюються заворушеннями в Києві, по суті, самі ж замовляють такі заворушення в Донецьку за гроші. Чиновники завозять в місто бандитів з битами, надаючи їм повну свободу дій. Ось це і є опора чинного режиму. У всій красі.  Розповідь І Враження ЩЕ Одного очевидця Ні Можна прочитати Відповісти  ТУТ . 

Джерело: frankensstein.livejournal.com

РОЗСЛІДУВАННЯ КОРЕСПОНДЕНТІВ "Остро":

На провластных Антимайданах под видом шахтеров выступают "титушки-петушки" – председатель профсоюза горняков Донбасса10.02.2014 17:50. 



На провластных Антимайданах как в Киеве, так и в Донецке в роли шахтеров выступают «титушки» Об этом заявил председатель Независимого профсоюза горняков Донбасса (НПГД) Николай Волынко с комментарии «Донецк. Комментарии».

В частности, утверждает профлидер, в минувшую субботу во время пикетирования Донецкой облпрокуратуры в массовке, вытеснившей оттуда оппозиционных представителей, присутствовала группа якобы шахтеров, но в реальности никакого отношения к горняцкому труду не имеющих.

«Все они были в новеньких шахтерских касках, которые носят лишь инженерно-технические работники, - заверяет Волынко. – Эти ряженные «титушки», а, скорее всего «петушки», не смогли назвать ни предприятия, которые они представляют, ни ответить на вопрос, каким трудом под землей они занимаются. Руки их явно никогда не поднимали ничего тяжелее стакана. Эти липовые «горнячки» не владели элементарной угольной технической терминологией, совершенно не понимали принятого среди шахтеров специфического сленга. В то же время они, в отличие от уважающих себя и окружающих настоящих горняков, налево и направо поливали матом».

По его словам, когда активисты НПГД спросили «титушек-петушков», собираются ли они выходить с протестами на майданы, когда не сегодня-завтра власть начнет раздавать своим приближенным государственные шахты, липовые шахтеры попросту сбежали.

Волынко утверждает, что в Донецке организатором всех скандальных антимайданов является секретарь горсовета Сергей Богачев, который таким образом пытается выстроить себе пиар на будущих выборах мэра шахтерской столицы. 

«Но не липовые «горнячки» будут решать, кому возглавлять Донецк, а настоящие шахтеры, - заявляет лидер независимого профсоюза. – А мы сделаем все от нас зависящее, чтобы подобные аферисты в Донбассе градоначальниками не становились».
21

Коментарі

127.01.14, 02:43

зверинець

    227.01.14, 04:02

    пидорасы

      327.01.14, 05:18

      кацапи луплять один одного за бабки ялинковича!

        427.01.14, 07:41

          527.01.14, 08:45

          Коментарі - в самій замітці. Що можна чекати від ПРихильників банди? Які батьки, такі й діти!

            627.01.14, 11:59

            Обожнюю Росію за її придурків і театр абсурду. Хай вийдуть в поле і постріляють одним в одного.

              727.01.14, 12:33

              Поправка: казаки на боці ПР це не гра. На Донеччині укр. козаків
              практично немає. Знаю точно

                827.01.14, 13:02

                Театр абсурда какой-то.

                  927.01.14, 13:40Відповідь на 8 від верь

                  Театр абсурда какой-то.Ось, що значить жити за принципом режиму пуціна і "бацькі"! Тотальна БРЕХНЯ! Все чорне відбілюють, а біле -очорняється!

                    1027.01.14, 13:42Відповідь на 3 від заблокований

                    кацапи луплять один одного за бабки ялинковича!Звірюги так увійшли в раж, що забулись, що це понарошку.*sten a*

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна