Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

У США на Тимошенко подали до суду

Америка - це ВАМ не Україна. Там, якщо доведуть провину, то ВОР сидітиме за ГРАТАМИ!!! 

Американська компанія Universal Trading & Investment Co., Inc (UTICo) подала позов проти екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, вимагаючи від неї виплати боргів компанії "Єдині енергетичні системи України" на суму $18,3 млн. Позовну заяву UTICo було подано до суду у Нью-Йорку на початку липня, повідомляє Kyiv Post.

Як пише видання, цим позовом UTICo намагається через Тимошенко добитись виплати боргу компанії ЄЕСУ, яка у 90-х роках була посередником у продажу середньоазійського і російського газу в Україну і Східну Європу та яку певний час очолювала Тимошенко.

UTICo також звинувачує Тимошенко у тому, що вона приховувала прибутки та активи ЄЕСУ від кредиторів, виводячи їх в офшори і під власний контроль. Зазначимо, що перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін 21 липня також заявив про наявність у прокуратури доказів про виведення прибутків ЄЕСУ від торгівлі газом у офшори. У позові UTICo значиться, що Тимошенко перешкоджала стягуванню боргу з ЄЕСУ, і додається, що «за законами Нью-Йорка, присуджений борг може бути стягнений з особи, у якої знаходяться гроші боржника». Такою особою UTICo вважає Тимошенко. Нардеп Сергій Власенко, який у БЮТ займається правовими питаннями, не зміг прокоментувати цей позов проти Тимошенко в американському суді, пояснивши, що через судові перипетії в Україні наразі ще не ознайомився з ним. Як відомо, сама Тимошенко нещодавно подала позов до суду в Нью-Йорку проти Дмитра Фірташа, співвласника компанії RusUkrEnergo. Видання зазанчає, що нью-йоркський позов обернувся несподіванкою для Тимошенко, оскільки дозволив UTICo подати зустрічний позов напряму проти Тимошенко.  У власній позовній заяві UTICo зазначає, що у разі наявності будь-яких відшкодувань на користь Тимошенко за позовом проти Фірташа, UTICo звертається з клопотанням накласти арешт на частину цих відшкодувань у розмірі до $18,3 мільйонів, плюс законні відсотки, до закінчення судового слухання у справі «UTICo проти Тимошенко». Компанія UTICo, яка заснована у штаті Массачусетс в 1993 році, займається консалтинговою діяльністю, а також надає брокерські та колекторські послуги. ЧИТАТИ ГОЛОС АМЕРИКИ >>> ТИСНИ ТУТ Загалом комерційні стосунки двох компаній розпочалися в 1993-94 роках, коли UTICo на прохання ЄЕСУ шукала для компанії Тимошенко покупців на різну продукцію за 2% комісійних від вартості контракту. UTICo знаходила покупців та надавала послуги зі стягуванням грошей з її боржників, але ЄЕСУ так і не заплатила комісійні цьому брокеру. Начебто саме за це і за репутаційні втрати UTICo вимагає $18,3 мільйонів тепер у Тимошенко. З електронного реєстру судових рішень США видно, що справа між ЄЕСУ і UTICo вже роками тягнулась в американських судах.
11

Коментарі

125.07.11, 17:46

Брешуть проклятущі американці......і не який не dark, а blond! не ВОНА це, не про неї! Головне - "бубліка" ж нема!

    225.07.11, 17:51Відповідь на 1 від Люстерко

    Афіґелі мурлікоси - на нашу баґіню батон кришити!!!

      325.07.11, 17:58

      поділяться.

        425.07.11, 18:44

        амєріканскіє протівсіхі спєшат на помашчь януковічю

          анонім

          525.07.11, 18:45

          В США з їхнім рівнем політичних відносин і громадської свідомості, поява і сходження у вищі політичні кола політика типу Тимошенко, апріорі була б неможливою.
          Підлість, демагогія і популізм там не в ціні.

            625.07.11, 19:00Відповідь на 4 від Fred Perry

            амєріканскіє протівсіхі спєшат на помашчь януковічю

              725.07.11, 19:02Відповідь на 5 від анонім

              В США з їхнім рівнем політичних відносин і громадської свідомості, поява і сходження у вищі політичні кола політика типу Тимошенко, апріорі була б неможливою.
              Підлість, демагогія і популізм там не в ціні.
              Хай тепер там не встає перед СУДДЕЮ, і щотижня міняє АДВОКАТІВ, вимагаючи, щоб вони знов і знов знайомились з матеріалами справи!
              Американцям, РЕАЛЬНО, це сподобається!!!

                825.07.11, 21:24Відповідь на 6 від Julia Taneta

                  анонім

                  925.07.11, 21:31

                  Протывсихи винаваты !

                    1025.07.11, 21:35Відповідь на 9 від анонім

                    Протывсихи винаваты !Звичайно,що вони. Гади вже й американців купили.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна