хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Курорт Трускавець – серед найкращих у Східній Європі

Курорт Трускавець за версією The Guardian
Курорт Трускавець – серед найкращих у Східній Європі
За версією The Guardian курорт Трускавець увійшов в перелік найкращих у Східній Європі

Курорт Трускавець за версією The GuardianТрускавець увійшов в перелік найкращих курортів для оздоровчого відпочинку за лояльними цінами в Східній Європі за версією видання The Guardian.

Про це йдеться на сайті британського медіа від 21 січня 2020 р. Зокрема британські оглядачі зазначають: “Переваги Трускавця вперше описав польський лікар у 1578 році (Войцех Очко).

Трускавець – один із небагатьох курортів, який спонукає відвідувачів пити тамтешні води. Навіть сучасні спа-комплекси на кшталт Chale Graal пропонують такі стародавні методи лікування, як спелеотерапія (перебування в соляній печері) та гірудотерапія (лікування п’явками).

Також тут пропонують сучасні методи лікування, як-от комп’ютерне витягування хребта”. Окрім Трускавця, до списку The Guardian увійшли курорти Цепліце (Польща), Карлова Студанка (Чехія), санаторій “Озерний” (Білорусь), Беїле Херкулане (Румунія), Бюкфюрдо (Угорщина), Баніште (Македонія), Дудінце (Словаччина), Істарске Топліце (Хорватія) та Атомска Баня (Сербія).

З огляду на компанію, в якій опинився український Трускавець, залишається щиро порадіти за наш курорт та привітати його фахівців із вмінням йти в ногу з часом, освоюючи щораз нові підходи в лікуванні та сфері послуг. При цьому, дуже важливо, що у Трускавці не знищують роками напрацьовану базу та методики, які довели свою ефективність у боротьбі з багатьма недугами, а навпаки – розвивають та примножують власний досвід і доповнюють його кращими надбаннями світової медицини.

Комплексний підхід у лікувальних санаторіях Трускавця є одним із найважливіших чинників, який забезпечує високі результати, а, заодно, і славу далеко за межами України. Природа курорту з її щедрими багатствами та висококваліфіковані медичні фахівці творять дива із людським організмом: під їх спільним наступом відступають навіть занедбані недуги, повертаються сили та енергія.

А ще в Трускавці не тільки цілющі мінеральні джерела, ропа, озокерити, тут також цілюще кришталево чисте гірське повітря, мальовничі краєвиди Карпат, які дарують спокій і вмиротворення втомленим від щоденної метушні.

Курорт Трускавець за версією The Guardian 1Якщо Вас часто долають недуги, Ви відчуваєте хронічну втому та виснаження, просто поставте життя на паузу і придбайте путівку на відпочинок та оздоровлення в Трускавці. Звідси Ви повернетеся цілком в іншому, піднесеному настрої, сповнені бажанням жити і творити. Ласкаво запрошуємо! А наші менеджери з радістю підберуть Вам найоптимальніші пропозиції відпочинку, лікування та проживання на курорті.

0

Коментарі