Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Інформаційний бюлетень

  • 15.10.11, 10:49
Випуск №65 від 14 жовтня 2011 року


Більшість українців віддає Євросоюзу перевагу перед Митним союзом

Роблячи вибір між вступом до ЄС та вступом до Митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану, відносна більшість українців (43,7%) підтримують вступ до ЄС, в той час як за вступ до Митного союзу виступають 30,5% респондентів. Про це свідчать данні опитування Центру Разумкова.
При цьому кількість прихильників вступу до ЄС на Заході країни втричі більша, ніж на Сході та Півдні. Крім того, серед молоді кількість прихильників євроінтеграції майже вдвічі більша, ніж серед людей похилого віку.
Більше про цю новину читайте: http://news.dt.ua/POLITICS/bilshist_ukrayintsiv_viddae_evrosoyuzu_perevagu_pered_mitnim_soyuzom-89632.html

У справі про борги ЄЕСУ немає юридичної складової - Власенко

Керівник групи захисту Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що справа, порушена СБУ у відношенні неї щодо ЄЕСУ, не має жодного юридичного підґрунтя.
"Уцій справі новій юридичної складової – так само нуль, як і в "газовій" справі", - сказав Власенко. "Але це не значить, що не з’явиться другий суддя Кірєєв, який буде біле називати чорним, і за результатами цього буде мати бажання винести вирок", - додав депутат-захисник.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/14/6669805/

Рейтинги Януковича і Азарова обвалились - опитування

Дві третини громадян України (66,3%) в цілому не схвалюють діяльність Віктора Януковича на посаді президента, і більшість (73,2%) в цілому не схвалює діяльність Миколи Азарова на посту прем'єр-міністра. Про це свідчать дані жовтневого опитування "Українського демократичного кола". При цьому схвалюють діяльність Януковича 23,8% опитаних. Не змогли визначитися 9,9%.
Після травня 2010 року оцінки діяльності Януковича погіршувалися. Так, в жовтні 2011 року порівняно з травнем 2010 року кількість тих, хто схвалює його діяльність, зменшилась на 37,5% (з 61,3% до 23,8%), а кількість тих, хто не схвалює його діяльність, зросла на 38,5% (з 27,8% до 66,3%).

Більше про цю новину читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_rejtingi-yanukovicha-i-azarova-obvalilis-opituvannya/404843

ПІДПРИЄМЦІ ПІШЛИ В ТІНЬ І "ВИМЕРЛИ" В 2,5 РАЗИ

Запровадження Податкового кодексу призвело до відходу в "тіньовий" сектор більше 30% малого бізнесу країни. Про це повідомив глава Ради підприємців при Кабінеті міністрів Леонід Козаченко. "Більше 30% малого бізнесу України пішло в тінь через неможливість пристосуватися до Податкового кодексу і забезпечити виконання передбачених ним вимог", - сказав він.
За словами Козаченка, існуюче податкове законодавство дуже важке, в ньому містяться складні норми, з якими не можуть до кінця розібратися самі податківці.
Крім того, Анатолій Кінах повідомив, що в другому кварталі 2011 року кількість фізичних осіб-підприємців скоротилося більш ніж у 2,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2010 року - з 83 тисяч до 31 тисяч.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/13/6665857/

Українці висловлюють Януковичу своє "фе" на грошах

У соцмережах Інтернету поширюється всеукраїнський безстроковий флеш-моб "STOP#Zek!", який закликає писати на зворотній стороні кожної грошової купюри у верхньому правому кутку напис: "Зека геть!". Ініціатори акції закликають українське суспільство не мовчати і висловити свою думку з приводу політики президента Віктора Януковича.
"Вислови свою думку і про неї дізнається вся країна. Напиши на зворотній стороні кожної купюри у верхньому правому кутку: "Зека геть!" і пусти її по Україні", - йдеться у зверненні. За словами активістів, будь-яка людина може приєднатися до акції будь-де та у будь-який час.
Більше про цю новину читайте: http://gazeta.ua/articles/politics-photo/_zeka-get-ukrajinci-vislovlyuyut-yanukovichu-svoe-fe-na-groshah/404758

Британські ЗМІ: Янукович - недалека посередність

ЄС не повинен укладати з Україною угоду про зону вільної торгівлі й асоціацію. Така думка висловлюється в редакційній статті The Times, переклад якої наводить Инопресса.
"Тюремне ув'язнення лідера опозиції, мабуть, несумісне із приєднанням до європейської родини народів", - говориться в статті.
"Янукович - недалека посередність із числа тих, хто в радянських державах-сателітах були покірними главами урядів. Але його черствість і репресії занепокоїли, схоже, навіть колишніх союзників у Росії", - зауважує видання.
The Times закликає уряди країн ЄС і висловити своє обурення вироком Тимошенко.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/14/6669971/

Коммунальные услуги подорожают на 32%

Переговоры с МВФ свидетельствуют о том, что коммунальные услуги подорожают на 32%. Об этом сообщил вице-премьер, Сергей Тигипко. " Переговоры с МВФ свидетельствуют о том, что коммунальные услуги подорожают на 32%. Может, больше. Очень большая может быть для нас проблема.", - сообщил Тигипко.
"Мы уже подняли тарифы на 50%. Десять лет об этом говорили, но правительство пошло на это непопулярное решение . Мы делаем такие политические шаги, потому что это важно для населения", - отметил он.
Більше про цю новину читайте: http://economics.lb.ua/state/2011/10/14/119451_Kommunalnie_uslugi_podorozhayut_n.html
11

Коментарі

115.10.11, 11:53

З грошима вже була подібна акція, але щось вона потихеньку вмерла. Можливо ця набуде росповсюдження. Я час від часу пишу щось подібне.

    215.10.11, 12:00

    Мабуть,окрім нас з тобою,Viktorом67 ,Lyi Dneprom і ab absurdo,ніхто цією темою вже не цікавиться?
    Пасивність,заздренність і меншовартісність загублять остаточно нашу державу,котру вже й Україною важко назвати.Уркаїна та й годі.

      315.10.11, 12:01Відповідь на 1 від бандерівець

      З грошима вже була подібна акція, але щось вона потихеньку вмерла. Можливо ця набуде росповсюдження. Я час від часу пишу щось подібне.Шостим будеш.

        415.10.11, 12:08Відповідь на 3 від Alter ego*

        З грошима вже була подібна акція, але щось вона потихеньку вмерла. Можливо ця набуде росповсюдження. Я час від часу пишу щось подібне.Шостим будеш.Цифра якась, не дуже гарна. Не впадайте у відчай. Нас дуже багато. Просто всі вже чекують дій, а не розмов.

          515.10.11, 12:13

          Беда в том, что этот чугунный зад, вообразивший себя царем, плевал на народ и на страну, и его прихвостни - тоже. А еще большая беда, что этот народ заткнулся и молчит под бандой!

            615.10.11, 12:14Відповідь на 4 від бандерівець

            З грошима вже була подібна акція, але щось вона потихеньку вмерла. Можливо ця набуде росповсюдження. Я час від часу пишу щось подібне.Шостим будеш.Цифра якась, не дуже гарна. Не впадайте у відчай. Нас дуже багато. Просто всі вже чекують дій, а не розмов.Якщо враховувати,що двоє з вищевказаних - один і той же,то вийде цифра 5.Така краща? Нажаль,не можу розділити Ваш оптимізм.Під печерський суд 11 жовтня злочинна влада пригнала більше ОМОНу,а ніж зібралось прихильників Ю.В.Т.

              715.10.11, 12:17Відповідь на 5 від ab absurdo

              Беда в том, что этот чугунный зад, вообразивший себя царем, плевал на народ и на страну, и его прихвостни - тоже. А еще большая беда, что этот народ заткнулся и молчит под бандой!А когда хохлы не молчали? Тысячелетиями только молчат и стонут. Не зря нас маргиналами называют.

                815.10.11, 12:29Відповідь на 7 від Alter ego*

                Не маргиналы - мазохисты.

                  915.10.11, 12:32Відповідь на 8 від ab absurdo

                  Не маргиналы - мазохисты.Ты прав,мой Друг,но истина дороже.

                    1015.10.11, 16:45

                    "Анатолій Конюх повідомив, що в другому кварталі 2011 року кількість фізичних осіб-підприємців скоротилося більш ніж у 2,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2010 року - з 83 тисяч до 31 тисяч." А что оно хотело-запроданець!!!
                    "что коммунальные услуги подорожают на 32%. Может, больше. Очень большая может быть для нас проблема.", - сообщил Тигипко.
                    "Мы уже подняли тарифы на 50%. Десять лет об этом говорили, но правительство пошло на это непопулярное решение" Эти ЧМОны нас за дураков держат!! ЛИЦЕМЕРЫ!!!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна