хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У кабміні є свій євромайдан

«У Кабміні є свій «євромайдан» урядовців, які хочуть зупинити кулуарну підготовку вступу України до МС», – нардеп

Президент Янукович і Прем’єр-міністр Азаров не тільки не виконують волю народу, але і порушують закон, коли таємно готують Україну до вступу у Митний Союз. 

Про це «Погляду» розповів народний депутат Сергій Каплін, який зініціював створення тимчасової слідчої комісії із розслідування протиправної діяльності прем'єр-міністра Азарова щодо підготовки України до вступу у Митний Союз. 

«Документи сьогодні вже подані на розгляд парламенту, який має дати правову оцінку діям міністрів, зокрема Прем’єру. В уряді є свій своєрідний євромайдан – кілька міністрів, які відмовляються візувати постанову Азарова. Її, до речі, зробили попереднім числом, бо вона була суттєвим порушенням регламенту», – розповів Сергій Каплін.

За словами нардепа, всі без виключення міністри, які підписалися під постановою, вчинили співучасть у злочині проти народу України.

«Ці документи є достовірними. На мене вийшла людина, яка вболіває за євроінтеграцію, і я отримав документи від представників Кабміну, які просили оприлюднити ці документи, щоб зупинити цю кулуарну підготовку до вступу до Митного Союзу», – розповів народний депутат.

Водночас нардеп пояснив, чому Президенту і Азарову так потрібен Митний Союз. «Вступ у Митний Союз дасть їм можливість безперешкодно запровадити в Україні диктатуру, як це зробив свого часу Лукашенко. Розмови про те, що вони захищають великі промислові підприємства, – це не більш як маніпуляції. Польща удвічі збільшила експорт після того, як стала частиною Євросоюзу», – зауважив народний депутат.

Співрозмовник також зазначив: є закон, який чітко визначає курс України на євроінтеграцію, тому «відступники» не тільки не виконують волю народу, але і порушують закон. 

«Таке порушення можна кваліфікувати як зраду державних інтересів. Більше того, події навколо Майдану теж підтверджують зрадницькі мотиви уряду і президента. Взяти хоча б вчорашнє прослуховування штабу Майдану», – завважив Сергій Каплін.

На думку політика, якщо Євромайдан збере мільйонний мітинг, то нічого не зможе зупинити громадян, які давно мріють про розправу над режимом. «Після цього усі очільники будуть позбавлені всіх своїх межигірь, офісів. Ми на порозі серйозного народного суду. Цей суд триває і, якщо не буде каяття з боку Азарова і Президента, то це може закінчитись передчасним вироком і народ цей вирок виконає самостійно. Для цього режиму все може закінчитись плачевно і в стислі терміни, бо він грає з вогнем», – підсумував Сергій Каплін.

http://pohlyad.com/news/n/29916

20

Коментарі

127.11.13, 00:18

это хазарову

    227.11.13, 00:20Відповідь на 1 від _A-S_

    І його хазяїну.

      327.11.13, 04:13

      Я не вірю, що овоч тягне нас у МС. Він з Путіним зовсім не друзі. Скоріше хоче отримати від Європи більше бабла і якісь особисті гарантії. От Пахло - так, це можливо..

        Гість: lkjmn

        427.11.13, 09:41Відповідь на 3 від Танк_

        Яник хоче бабла. Звідки воно прийде йому байдуже. До України, нації йому теж байдуже.

        Одного не розумію: він хто завгодно, але не дурень. Гроші його (та й усіх олігархів) в Європі. Чому-ж він стосунки псує?

          527.11.13, 10:56

          Інтереси козляри й інтереси українців далеко не тотожні. У нас одна проблема звільнитися від влади бандюків-окупантів.

            627.11.13, 12:38Відповідь на 3 від Танк_

            путька поможет военной силой в случае народных выступлений, а ЕС - нет. а с золотого унитаза на тюремную парашу янукОвощ как-то не хочет. тем более, что если попадет в лапы толпе, то и до суда вряд ли дотянут всем семейством.

              727.11.13, 13:48

                827.11.13, 18:18Відповідь на 4 від Гість: lkjmn

                Яник хоче бабла. Звідки воно прийде йому байдуже. До України, нації йому теж байдуже.

                Одного не розумію: він хто завгодно, але не дурень. Гроші його (та й усіх олігархів) в Європі. Чому-ж він стосунки псує?
                Я не настільки впевнений, що він НЕ дурень.

                  927.11.13, 18:19Відповідь на 6 від BlackPR

                  путька поможет военной силой в случае народных выступлений, а ЕС - нет. а с золотого унитаза на тюремную парашу янукОвощ как-то не хочет. тем более, что если попадет в лапы толпе, то и до суда вряд ли дотянут всем семейством.Сильно сомневаюсь, что путька поможет. Путька его на дух не переваривает.

                    1027.11.13, 18:25Відповідь на 9 від Танк_

                    та не... поможет... шоп потом петушара в должниках по гроб иснування своего никчемного числился.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна