хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Інші вибори

Про виборчу компанію в Україні не знає хіба глухонімосліпий якщо не доведи Господи є такі.Але паралельно з українською виборча кампанія проводилася ще в одній країні.Це США.Діючий Президент США Барак Обама відстоював своє право займати цей пост ще 4 роки у поєдинку з кандидатом - сенатором-республіканцем Мітом Ромні.Виборча кампанія була брудною.Так американці кажуть.Хоча ніяких порівнянь з українською.Ніяких тобі вкрадених бюлетенів, розбитих дільниць.Навідь незважаючи страшний на ураган в двох штатах.До речі кажуть що явка цих двох штатах була чи не найвищою - люди показали високу громадянську свідомість навіть незважаючи на біду.В результаті переміг Обама - він отримав на 100 голосів колегії виборщиків більше але за невеликої переваги в багатьох штатах.Ромні був розстроєний. Він явно не готував промови на рахунок програшу."- Я щойно телефонував президенту Обамі, щоб привітати його з перемогою. Його прихильники та організатори виборчої кампанії теж заслуговують привітання. Бажаю їм усім успіху, особливо президенту, першій леді та їхнім донькам. Америка нині переживає скрутні часи, і я молюся, щоб президент з цим викликом впорався і досягнув успіхів в управлінні країною."- сказав претендент.
Обама в боргу не залишився.""Я хочу висловити мою вдячність Мітту Ромні за таку сміливу передвиборчу боротьбу. Я знаю, що його прихильники сьогодні так само активно залучені в процес, так само сповнені ентузіазму і так само працюють не покладаючи рук", – сказав він.
Так закінчують передвиборчу кампанію цивілізовані люди в цивілізованих країнах.Ну і на закінчення декілька веселих світлин.

Обама відвідав студентів Академії в Delray Beach, Fla.Але не перешкодив цілуватися

8 жовтня 2012, колишній губернатор штату Массачусетс  позував з дітьми  початкової школи в Fairfield, штат Вірджинія в якості кандидата від Республіканської партії.Коли нахилився, щоб узяти фото? Ну не знаю що там побачили дівчата за ним.

Обама стріляє зефіром по Білому дому.

Кажуть у США немає звичаю поступатися місцем жінці і жінки дуже ображаються коли їм це пропонують.Тож коли під час поїздки в одному з барів до віце-президента США Джо Байдена підсіли 2 байкера жінці-байкеру місця не знайшлося.Прийшлося Байдену садити її на коліна.

Скотт Ван Дюзер - власник Biq Apple Pizza в Ft. Pierce Florida прихильник Обами в прямому смислі слова.Він підняв головнокомандувача в ведмежих обіймах сказав що їсть свою піццу і чудово виглядає.

Роммні виступає а позаду стоїть керівна і спрямовуюча сила - це його дружина.

Мішель Обама відома тим що перевела свою сім*ю на харчування натуральними продуктами.В саду Білого дому з*явилися грядки.І ніякої хімії.

Блоки? Холодно. Дуже холодно.Обама переграє? Можливо.

Якось Обама випадково забрів у бар в Боулдері штат Колорадо і вельми ощасливив місцеву студентку фотографією.

Державний секретар США Хіларі Клінтон - людина вельми зайнята і ділова.Але прийшлося відволіктися і допомогти громадянці Афганістану - один мікрофон на двох все таки.

А це теж повноправний мешканець Білого дому - португальський водяний собака на ім*я Бо. Напевно  вирішив дати прес-конферецію.
17

Коментарі

Гість: путлер капут

19.11.12, 18:38


цікава добірка

    29.11.12, 18:39Відповідь на 1 від Гість: путлер капут

      Гість: путлер капут

      39.11.12, 18:46Відповідь на 2 від uraha

      http://blog.i.ua/user/5289752/1107628/
      Санта-Клаус все-таки не переміг

        49.11.12, 18:49

        Цивілізовані люди,і поводяться аналогічно.

          59.11.12, 18:54Відповідь на 3 від Гість: путлер капут

          Ромні теж не переміг.На жаль.

            Гість: путлер капут

            69.11.12, 19:03Відповідь на 5 від uraha

            вибачай, але я наприклад радий що Обама переміг, Ромні мені комуняк чомусь нагадує

              79.11.12, 19:07

              а де беркут в компанії бритоголових???????

                89.11.12, 19:11Відповідь на 6 від Гість: путлер капут

                Ну не знаю. Путін теж сказав що він радий що переміг Обама.

                  99.11.12, 19:13Відповідь на 7 від Francisk02

                  а де беркут в компанії бритоголових???????І справді...Дуже нецікаві вибори!!!

                    109.11.12, 19:14Відповідь на 7 від Francisk02

                    а де беркут в компанії бритоголових???????Як де? Шоста фотографія якщо рахувати знизу. За Ромні який братан стоїть і тримає його

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна