хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

СУТЬ

  • 03.12.09, 21:57

Якось не вистачало слів, а от зараз, мабуть через край...Боляче, сумно, важко, і  -головне  - все НЕ ТЕ...Помітила останнім часом дивну закономірність в моєму житті  - близькі мені люди відвертаються від мене якраз тоді, коли я тільки-тільки встигаю їх полюбити...І не важливо коли, не важливо як це стається, не важливо хто саме...Важливо лише одне - ЧОМУ?....Питання залишаються  без відповідей, звісно ж...Питання нерозгадані...Жаль...

Якось порожньо, втрачається суть...втрачається зміт, причина, через яку ми живемо...Просто якщо їх, близьких і рідних немає поряд  - це ще можна пережити, а коли вони є, але душа їх чужа, це надто сумно і боляче..Це, зрештою, несправедливо, але чи маю я право говорити про якусь там несправедливість...Можливо все мало б бути саме так, не інакше..Не знаю...

Я вже вибрала собі тему для курсової. Буду писати про жінок в документальній прозі Світлани Алєксієвич. Сьогодні узгодувала все з викладачем. Дуже задоволена цією темою. Підозрюю, що ота майбутня курсова -  то і є моя суть, мій зміст на  найближче майбутнє...І це не банально, це навіть незвично..Це новий простір для творчості, і саме він приречений заповнити мою самотність, мою душевну порожнечу..

Надіюсь,з ідеї вийде щось путнє...Дуже надіюсь

6

Останні статті

Коментарі

13.12.09, 22:30

Суть всегда есть, и остается. теряется надуманный смысл
Жизнь отшлифует нас в драгоценный камень, если мы не захотим остаться со шлаком

    23.12.09, 23:11

    Суть... Зазвичай прихована.

      34.12.09, 08:51

      та звичайно що все добре напишеш, і задоволення для себе з того будеш мати жахливо велике, а рідні... найчастіше боляче робимо тим, кого любимо... мож вони навіть не усвідомлююють того, що таке чинять... так теж часто буває, нажаль.
      Удачі з курсовою і в пошуках суті)))))

        44.12.09, 09:24

        якось все дуже ускладенно

          54.12.09, 10:59

          Удачі!

            64.12.09, 14:31

            Як завжди емоційно, навіть не заю що відповісти... Люди кажуть що найлегше зробити боляче близьким людям, якщо чесно я не знаю, в моєму житті майже немає емоційних ситуацій.

            Бажаю легкого написання курсової!!! Хм.. Я доречі теж пишу, тема правда не така грандіозна як в тебе.