Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Бажання жити ще не пропало?

  • 23.11.20, 12:15

Протягом цього тижня спілкувався в мережі з колегами-підприємцями, які пікетують ВР з приводу введення РРО. Починаю таке спілкування традиційно з питання "А за кого минулоріч голосували?" Більшість займає позицію "Ну, скільки можна, при чому тут це..." Відповідь для мене очевидна.

А сьогодні був на речовому ринку - деякі сезонні речі сину треба було купити. Так от, знайти потрібні речі виявилося складно - асортименту немає. Багато речей у торговців в одиничних екземплярах, з залишків. Кажуть, що новий товар не ризикують завозити. Взагалі настрій у них такий, що рівень "жопа" пройдений вже давно. Покупця з грошима (як ми) облизувати готові як завгодно, аби купив. Особливо якщо річ трохи якісніше і, відповідно, трохи дорожча в порівнянні.

Коли такі знайшли сину зимову куртку, то пакували її в такий розкішний пакет, що в нього лише подарунки на весілля пакувати. На моє запитання продавчиня відповіла що пакети купити неможливо. Зрозумійте рівень трешу - продавець одягу не може купити пакети, щоб запакувати покупцю покупку бо пакети не завозять!

В нашому місті 84% підтримали самі знаєте кого. Тому я буду задавати питання "за кого голосували?" до наступних виборів, мінімум. Щоб згадували, що зробили це самі, своїми руками. Наварили - їжТЕ! І думайте, думайте, думайте, нарешті!       Сергій Вожжов

-----------------------------------
wakeup Головне - це не дати 73% звалить все на "обставини", мовляв, воно само так вийшло, ми тут ні при чому. Так ета другоє!
prostite Там логика простая - он, сука, нас кинул, теперь больше вообще не пойду голосовать. Других мыслей нет, как и душевных терзаний и мук совести
umnik цей курс лікування не від конкретного Зеленського. Зеленський то таке, симптом.
Якщо буде новий Майдан, на нього вийде більшість з тих 73%. Але коли то все закінчиться, вони знову будуть шукати собі когось, хто нарешті прілєтіт в голубом вєртольотє і бєсплатно покажет кіно, а вдобавок раздаст ескімо.
chih Лікуватися потрібно від популізму. Щоб сентенція "воно само так вийшло" в головах навіть не виникала.

look От категорично не погоджуюсь.Це поточна позиція білорусів - наївна надія на краще. З чого ви взяли, що за ще 3.5 роки очікування з моря погоди, мале гівно не закріпиться так як інше гівно з московського улусу? З чого ви взяли що він уйде по хорошому? З чого ви взяли що майдану не буде тоді і втрати територій - так само? І останнє - з чого ви взяли що ми ЗАРАЗ щось втратимо? Як би хуєграй не стрався - наша армія зараз і армія у 13-14му - це дві різні речі. Зараз ми вже немаємо ілюзій щодо кацапні (звичайно далеко не всі тих ілюзій не мають - але тим не менш ситуація знову ж таки з 13-14 роками незрівнянна). Не треба лякати. Майдан зараз - це вихід з ситуації. Тим паче що цього разу можна було б і не розтягувати його на місяці. І не бути такими гуманними до всіх цих гандонів, які ще з часів попереднього Майдану не зробили для себе висновків і не нажерлися до сих пір.
А щодо "навчання" 73% - навчай, не навчай - не допоможе. Так, когось ви навернете на шлях істинний, але все рівно переломити ситуцію на "більшість виборців адекватні" у вас не вийде. Потрібно змінювати виборче законодавство і забрати право обирати просто по факту громадянство. Бо інакше, наступним після гівна буде "хозяйствєнне гівно

П.С. якщо у тебе знайшли рак - починай лікування негайно. Не треба чекати поки він доповзе до останньої стадії
4

Коментарі

123.11.20, 16:38

    224.11.20, 19:49

      325.11.20, 00:37