Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Din

Din

Вибори у ВР України 2019

  • 22.07.19, 11:05
Ну от і пройшли позачергові вибори, точніше іще одне шоу влаштоване усім відомим коміком.
В сухому залишку, по частково опрацьованим бюлетеням ЦВК, ми маємо:
 - схід, особливо там де йдуть бойові дії, вибрав тих хто привів війну у їх домівки. У вас геть відсутній інстинкт самозбереження, про наявність мізків я взагалі мовчу. Я не знаю жодного прикладу коли жертва ґвалтування, в особливо збоченій формі, запрошує в гості на чай того самого гвалтівника, а тут будь ласка, я так розумію що вам не вшторило і ви хочете знову нових вражень?!
 - уся інша частина країни надала перевагу "Слузі народу" (жаль що у назві партії не уточнили якого саме народу), ну що ж я вас поздоровляю вас іще раз розвили як лохів, так так саме як лохів адже у той час коли потрібно було відстоювати державу на міжнародній арені ваш ЗЕ гастролював по областям показуючи шоу "Нагиб одного чиновника - плюс 10лохов в копилку" так що не дивуйтесь якщо вас тепер планомірно і по графіку будуть розводити найближчі 4-5 років ви ж самі цього хотіли.
 - окремо мене порадувала Львівська область з партією "Голос", у мене для вас є безкоштовна чудова акція на найближчі 4-5років: роблю усім БЕЗКОШТОВНО операції будь якої складності, усе що вам потрібно це оплатити дорогу до мене туди і назад. Спитаєте який з мене хірург....я умію добре рахувати і у мене незабутня посмішка :-).

Я розумію що ті хто голосував за цих три партії скаже що Порошенко і його "Європейська Солідарність" приведе до ще більшого "зубожінння", тому що:
 1 - дорогий газ
 2 - високий курс долара
 3 - високі ціни
 4 - йде війна і у нас анексовані території
ну а ця трійка партій вирішить усі ці питання, так от по пунктам:
 1 - газ завжди був дорогий!!! те що у вас в платіжках цифри були значно менші так це тому що держава НЕ будувала дороги, НЕ закуповувала ліки у лікарні, НЕ піднімала зарплатні бюджетникам та пенсії пенсіонерам і т.д. а все тому що збирала гроші щоб розрахуватись за газ. І тут Бойко з помпою видав що домовився з РФ про дешевий газ по 200$ з РФ і це зі ЗНИЖКОЮ (однак за що саме вона він не уточнив) при цьому Україна зараз купує газ менше ніж за 150-160$$ БЕЗ ЗНИЖКИ (крутий розвод на слова "ДЕШЕВИЙ" і "ЗНИЖКА"). У ЗЕ просто сказали що ми для лохів зменшимо, а може і ні вартість газу, в разі не зменшення вартості газу ми отримаємо просто розвод лохів і все, в разі зменшення вартості це призведе до відмови співпраці з МВФ та ЄС що може призвести до дефолту ну а там вилазить наступний пункт...
 2 - високий курс долара, а виборці ЗЕ команди в курсі що поки основний бенефіціар ЗЕ, пан Беня, не почав виводити (тирити) гроші з Приват Банку курс був в районі 16-19грн за долар, а потім різко став під 30грн за долар, а зараз цей же Беня пропонує дефолт а в цьому випадку курс може бути і 50грн і навіть 200грн за долар.
 3 - стосовно цін, вибачте але вони у нас прив'язані до долара чим вище курс тим вищі ціни, до речі якщо я не помиляюсь у грудні минулого року виборці ЗЕ підіймали кіпіш що цибуля до чортиків дорога і в цьому винуватий Порошенко тому що він на цьому наживається чого ви зараз мовчите адже зараз у СЕЗОН овочів і фруктів вони у два-три рази дорожчі ніж коли було при Порошенко, язики в задницю позапихали.
 4 - війна та анексія: війна та анексія відбулась ДО ТОГО ЯК БУЛО ПРИЗНАЧЕНО ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА у 2014!!!! Так що Порошенко ставши президентом усю свою каденцію займався (тай зараз цим займається) поверненням територій та закінчення війни на наших умовах (тобто перемогою). А що хотів зробити ЗЕ - просто так віддати Крим, благо що в ключових місцях була команда Порошенка і цей розвод не пройшов, і наш ЗЕ війну також чудово закінчував "Просто перестати стріляти" і що ми маємо на виході? бойові дії активізувались і у нас різко зросла кількість 300 та 200, може виконавці закінчення війни на передовій усі порохоботи...ну так підіть ви на передову і закінчіть її як пропонує великий ЗЕ а "порохоботи" нехай в тил ідуть, а то раптом знову зірвуть закінчення війни по плану великого ЗЕ.

P.S. станом на 12:00 в країні з тих хто прийняв участь у виборах більше 60%, лохи по життю
Скупий платить двічі, лох платить усе життя
7

Коментарі

122.07.19, 13:27

Доктор, не лезьте в политику. Вы поголосовали? Ваш голос учтен. Остальное - не ваше дело. Каждый имеет право голосовать хоть за чорта.

    222.07.19, 13:48

      322.07.19, 13:57

      тебя арестуют за оскорбление Президента Украины .

        422.07.19, 13:58

        и за выбор украинского народа. и за депутатов. но ты держись .

          анонім

          522.07.19, 14:09

            622.07.19, 14:30Відповідь на 3 від DANAH

            тебя арестуют за оскорбление Президента Украины .очень интересно какого именно я президента обидел

              722.07.19, 14:34Відповідь на 6 від Din

              тебя арестуют за оскорбление Президента Украины .очень интересно какого именно я президента обидела кому это интересно уже будет . ПРивет

                822.07.19, 14:39

                каждый народ достоин своего правителя (с)

                на тему изложенного:
                Зе - хреновый и ничего не делает? ОК. а что сделал Петя? Ах, да, подписал Ротердам+, освоил в Кузне на рыбальском пару бюджетов, вооружил армию "Оплотами" и пылящимся по сей день на складах канадским оборудованием, а самое смешное - закончил войну за 2 недели (или сколько он там обещал?)
                про прочую ересь типо ситуативной комнаты умолчу

                  922.07.19, 14:41Відповідь на 1 від Хайдер

                  в отличии от стада лохов, той или иной масти, я являюсь сознательным гражданином своего государства и участвую в социально политической жизни государства, без фанатизма, постоянно так как не хочу попасть в разряд лохов которых перед выборами собирают те или иные политические силы перед выборами что бы на протяжении нескольких лет их доить. Увы эти выборы в очередной раз показали что у нас население халявщиков и лохов.
                  что касается доктора то, я так предполагаю, мне до хирурга как вам до Трампа

                    1022.07.19, 14:58Відповідь на 8 від asward

                    любимый "Ротердам+" к вашему сведению "Ротердам+" закончился 1 июля 2019г. в автоматическом порядке как вступил в полную силу рынок электроэнергии (Ротердам+ это было переходное положение), а вот ваш глубоко уважаемый ЗЕ рвал ж*пу чтобы продлить действие "Ротердам+" еще на полтора-два года
                    о кузне на рыбальском забудьте т.к. он уже года два принадлежит Тигибко (скандал с кузней связан с периодом когда его собственником стал Тигибко)
                    а вы в курсе чем отличается "Оплот" от "Булата"? в наших реалиях лучше иметь несколько десятков "Булатов" на передовой чем за те же деньги несколько "Оплотов"
                    Порошенко на счет своего обещания за 2 недели извинился, ну а великий ЗЕ сказал что можно за день с достаточно не стрелять.
                    и я согласен какой народ такой правитель - нарики бл...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна