«Новітній інтелект України»

  • 11.03.11, 18:26



17 березня 2011 року відбувся регіональний етап Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України».
Всього на конкурс надійшло 1 318 робіт. Лідером за кількістю поданих робіт стала Волинська область – 185 робіт. До п’ятірки лідерів також увійшли: Чернігівська (106), Хмельницька (91), Дніпропетровська (90) та Черкаська (78) області.
Національна конкурсна комісія завершила оцінювання 78 робіт, які надійшли на конкурс «Новітній інтелект України» із Черкаської області. Допущені до презентації та захисту під час регіонального відбіркового етапу 17 березня 2011 року конкурсні роботи 6 учасників з економічної тематики і 8 учасників з гуманітарної тематики.
Серед фіналістів обласного етапу наша десятикласниця Юлія Бондаренко! (науковий керівник Т.М.Безверха)
Тема роботи: Як припинити втечу інтелекту та робочих рук з України?

Учениця 10 класу Кам’янського еколого-економічного   ліцею Юлія Бондаренко в переліку 29 переможців 1 вікової категорії регіональних відбіркових етапів, яких запрошено до участі у Національному відбірковому етапі, що відбудеться в Києві 5 квітня 2011 року!

http://www.novi.org.ua/news/nacetap_1vikova/

http://kameli.nm.ru/news.htm 

Діаграма: олімпіади і МАН

  • 02.03.11, 23:21



Маємо рекорд, який неможливо побити! Можна тільки повторити... Всі наші одинадцятикласники - переможці обласних олімпіад і конкурсу Малої академії наук 2011 року!

2011: 9+23=32 privet [переможці обласних олімпіад і МАН] 

 

На Україну в 2011 році готуються: Ємець Денис (8 клас, олімпіада з географії), Чупак Олексанр (10 клас, олімпіада з економіки), Заховайко Яна (11 клас, секція МАН - загальна біологія. Базова дисципліна - біологія), Безверха Ірина (11 клас, секція МАН - інформаційно-телекомунікаційні системи та технології. Базова дисципліна - математика), Іванченко Ольга (11 клас, секція МАН - технологічні процеси та перспективні технології. Базова дисципліна - математика), Ярема Іванна (9 клас, секція МАН - електроніка та приладобудування. Базова дисципліна - математика).

http://kameli.nm.ru/

Черкаси: МАН-2011

  • 01.03.11, 23:28


1 березня в Черкасах відбувся захист науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.
 

Маємо 23 переможці: 1 місце (4), 2 місце (7), 3 місце (12) [таблиця результатів МАН-2011]

http://kameli.nm.ru/

http://camellia.inf.ua/

 

 

Міністерство освіти визначило зміст та форму ДПА

  • 25.02.11, 16:30

Міністерство освіти оприлюднило особливості цьогорічного проведення державної підсумкової атестації учнів та випускників загальноосвітніх шкіл

http://www.mon.gov.ua/newstmp/2011/17_02/1_9-109_170211.doc

У інформаційно-методичному листі, що надісланий на адреси регіональних управлінь освіти, інститутів післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітніх навчальних закладів, вказано особливості, відповідно до яких школи мають атестувати українських школярів у 2010/2011 навчальному році.

Атестація учнів 9-х класів буде проведена з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. Вона проводитиметься з 31 травня по 18 червня.

Необхідно зазначити, що державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів проводитиметься 31 травня у формі диктанту.

Після закінчення дев’яти класів навчання учні отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту.

Цьогорічна підсумкова атестація для випускників 11-х класів буде проведена в письмовій формі з трьох предметів за наступним графіком:

  • 20 травня - українська мова (переказ, обов’язково);
  • 23 травня - історія України або математика (обов’язково для учнів, які навчалися у класах універсального профілю) або профільний предмет (для учнів які навчалися у класах з профільним навчанням);
  • 26 травня - предмет за вибором.

Результати державної підсумкової атестації учнів одинадцятих класів будуть враховуватися при визначенні середнього балу атестата. Переможці обласних та учасники Всеукраїнських етапів предметних олімпіад і конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (у відповідних випускних класах) звільняються від атестації з предмета, який є базовим для оцінювання навчальних досягнень учнів під час конкурсу. У додаток до свідоцтва про базову загальну середню освіту або (чи) атестата про повну загальну середню освіту виставляються річний та атестаційний бали з цих предметів - 12 балів.

Випускники загальноосвітніх шкіл, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, після отримання атестата мають пройти процедуру зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), як необхідного компонента вступу до ВНЗ.

Додатково див.:

Intel Еко Україна 2011

  • 20.02.11, 08:59


Всеукраїнський конкурс "Intel Еко Україна 2011" (Київ, 15-18 лютого 2011). Зазначений конкурс є національним етапом 62-го міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF. Фото
"Використання технологій HTML, CSS, JavaScript для створення навчального сайту «Інтерактивні тести з інформатики для 9 класу»"; Ходоровська Віолетта Валеріївна (Камелія)
"Застосування технологій HTML i CSS для створення Web-сайту «Музами геніїв місто осяяне»"; Чупак Олександр Вікторович (Камелія)

http://camellia.inf.ua/

Семінар вчителів інформатики

  • 18.02.11, 23:25

Чумаченко Олег Анатолійович

18 лютого на базі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 зібралися вчителі інформатики, щоб обговорити актуальні питання підвищення ролі інформаційно-комунікаційних компетентностей у становленні конкурентоспроможної особистості. Непідробний інтерес присутніх викликало обговорення проблеми створення і функціонування шкільних WEB-сайтів. Поділились досвідом з цього питання Чумаченко О.А. (Кам’янський еколого-економічний ліцей), Олефіренко Н.М. (Кам’янська зош №1)

http://camellia.inf.ua/new.html

 

Олександр Чупак - переможець Всеукраїнської Internet-олімпіади

  • 11.02.11, 22:38

Олександр Чупак - переможець Всеукраїнської Internet-олімпіади з економіки!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.11.2002 року №638 «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з базових дисциплін» на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів відбувся фінальний етап Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки і російської мови та літератури (26-28 грудня). До участі запрошувались учні, які за результатами двох попередніх (заочних) етапів набрали встановлену з кожного предмета необхідну кількість балів.
Наш десятикласник Олександр Чупак виборов друге місце з економіки! (вчитель Гетьман Людмила Іванівна)
Ця перемога автоматично включає Олександра до складу команди учнів Черкаської області на Всеукраїнську олімпіаду.

Copyright © Кам'янський еколого-економічний ліцей `Камелія`

http://guon.at.ua/news/oleksandr_chupak_peremozhec_olimpiadi_z_ekonomiki/2011-03-02-134

http://camellia.inf.ua/

Екософт - INFOMATRIX 2011

  • 11.02.11, 21:04
 
Вітаємо Ходоровську Віолетту, ученицю 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради Черкаської області, призера Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій "Екософт 2011" в категорії «навчальні програми». Тема роботи: Використання технологій HTML, CSS, JavaScript для створення електронного навчального посібника «Інтерактивні тести з інформатики для 9 класу»
Віолетті вручено сертифікат-запрошення, на участь у Міжнародному конкурсі комп'ютерних проектів INFOMATRIX 2011 (Бухарест, 05-09.05.2011) INFOMATRIX      http://www.youtube.com/embed/VWQt2oeJSuY
Також вона запрошена на Всеукраїнський конкурс "Intel Еко Україна 2011" (Київ, 15-18 лютого 2011). Зазначений конкурс є національним етапом 62-го міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів International Science and Engineering Fair, який пройде з 8 до 13 травня 2011 р. у м. Лос-Анжелес (штат Каліфорнія, США). Intel ISEF
 
Освіта України, Віолетта Ходоровська, Олег Чумаченко
 

 

Copyright © Кам'янський еколого-економічний ліцей `Камелія`

http://camellia.inf.ua/

Зустріч випускників

  • 11.02.11, 20:58
 
Відбулася зустріч тих, для кого ліцей був та залишається місцем, куди хочеться прийти і в хвилини радості та суму, щоб побачити друзів, поділитися з ними своїми здобутками та зрадіти від здобутків інших. В цей раз до ліцею завітали близько 30 випускників минулих років. Всі разом ми пригадали різні події з нашого життя, взяли участь в багаточисельних конкурсах.
Свої пісенні дарунки традиційно надала студія "Ліра". А Олена Чумаченко виготовила і подарувала ліцею прапор (дизайн від Світлани Головченко). На білому кольорі прапору, що символізує чистоту, зображено у формі літери "К" незакінчену зірку - "Через терни до зірок".
Все пройшло в дружній, можна сказати сімейній атмосферіі. На завершення вечора, традиційно, всі разом виконали гімн "Камеліі"

Copyright © Кам'янський еколого-економічний ліцей `Камелія`

http://camellia.inf.ua/

ОБЛАСНІ ОЛІМПІАДИ 2011

  • 11.02.11, 20:39



З метою пошуку та підтримки талановитих дітей проводяться Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін. У цьому навчальному році на другому етапі учні ліцею показали глибокі знання з математики, біології, економіки, інформатики, української мови, хімії, історії, екології, астрономії, географії. Учнівські олімпіади допомогли зацікавити учнів у якісному вивченні предметів.
Восьмикласник Ємець Денис - перше місце з географії (вчитель Ємець Л.І.), третє місце з хімії (вчитель Бугакова Л.Н.), третє місце з історії (вчитель Безверха Т.М.), дев'ятикласник Майборода Ярослав виборов друге місце з біології і друге місце з екології (вчитель Ювшин Л.В.), десятикласник Чупак Олександр - друге місце з економіки (вчитель Гетьман Л.І.), дев'ятикласниця Коваль Анастасія - третє місце з економіки (вчитель Гетьман Л.І.), одинадцятикласниця Мороз Яна - третє місце з української мови і літератури (вчитель Соколова Г.П.), одинадцятикласниця Заховайко Яна - третє місце з екології (вчитель Ювшин Л.В.)

Copyright © Кам'янський еколого-економічний ліцей `Камелія`

http://camellia.inf.ua/

Сторінки:
1
3
4
5
6
7
8
9
попередня
наступна