ПЕРЕМОГИ - 2012

  • 29.03.12, 20:46

Кам'янський еколого-економічний ліцей Кам'янської районної ради Черкаської області

Про участь учнів ліцею в ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу конкусу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України у 2011/2012 навчальному році.

З 19 по 26 березня в місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області відбулась Всеукраїнська олімпіада з екології. Наш десятикласник Ярослав Майборода здобув третє місце (вчитель Л.В.Ювшин)

З 27 по 30 березня в Києві на конкурсі МАН (відділення технічних наук, математика) одинадцятикласниця Віолетта Ходоровська (наукові керівники: О.А.Чумаченко, В.С.Чумаченко) і дев'ятикласник Олександр Морозов (наукові керівники: В.О.Єрмоленко, Л.І.Зайцева) здобули треті місця.

З 25 по 31 березня в місті Чернігів на олімпіаді з основ економіки одинадцятикласник Олександр Чупак здобув друге місце (вчитель Л.І.Гетьман).

2012

Переможці Всеукраїнського етапу конкурсу МАН

  • 29.03.12, 18:54

З 27 по 30 березня в Києві на конкурсі Малої академії наук (відділення технічних наук) одинадцятикласниця Віолетта Ходоровська (наукові керівники: О.А.Чумаченко, В.С.Чумаченко) і дев'ятикласник Олександр Морозов (наукові керівники: В.О.Єрмоленко, Л.І.Зайцева) здобули треті місця.

Віолетта перемогла в секції інформаційно-телекомунікаційні системи та технології. Тема роботи: Інформаційна система «3D-тур Залізний порт». http://port.inf.ua/

Олександр став переможцем у секції технологічні процеси та перспективні технології. Тема роботи: Удосконалення технології виробництва біологічно активних добрив.

Перемога на Всеукраїнській екологічній олімпіаді

  • 25.03.12, 17:59
Ярослав Майборода здобув третє місце на Всеукраїнській екологічній олімпіадіЯрослав Майборода Про участь учнів ліцею в ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу конкусу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України у 2011/2012 навчальному році.

З 19 по 26 березня в місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області відбулась Всеукраїнська олімпіада з екології.
Теоретичний тур олімпіади включав тести та екологічні задачі. Приблизно 2/3 цих завдань – завдання з екології, де базовим предметом є біологія, а решта - фізика, хімія, географія.
Практичний тур проводився у формі публічного захисту проектів, виконаних учасниками змагань за індивідуальною тематикою.
Десятикласник Кам'янського еколого-економічного ліцею Ярослав Майборода здобув третє місце. Вітаємо Ярослава та його вчителя Ювшин Лідію Василівну!

З 25 по 31 березня до міста Чернігів на олімпіаду з основ економіки направляється одинадцятикласник Олександр Чупак (вчитель Л.І.Гетьман). Щиро бажаємо успіху!

З 27 по 30 березня в Києві на конкурсі МАН (відділення технічних наук) візьмуть участь одинадцятикласниця Віолетта Ходоровська і дев'ятикласник Олександр Морозов. Щиро бажаємо успіху!

16 березня в ліцеї відбувся семінар економістів

  • 17.03.12, 00:11

16 березня 2012 року на базі еколого-економічного ліцею відбувся Всеукраїнський семінар завідувачів кабінетів економіки (методистів) обласних інститутів післядипломної освіти педагогічних працівників. На семінарі були презентовані матеріали на такі теми: 1. Соціально-економічний стан Кам'янського району (доповідач - голова Кам'янської райдержадміністрації Архип'юк В.В.) 2. Співпраця органів місцевого самоврядування із загальноосвітніми закладами району (голова районної ради Таран Ю.М.) 3. Освіта Кам'янщини (начальник відділу освіти Шамрай О.Г.) 4. Історія та сучасність Кам'янського еколого-економічного ліцею (директор ліцею Чумаченко О.А.)

Крім вищеозначених питань відбувся урок на тему "Прогностична оцінка діяльності Кам'янщини на 2012 рік на основі компоративного аналізу", який провела вчитель економіки і правознаства даного закладу нового типу Гетьман Л.І. По закінченні семінару для гостей була проведена екскурсія в літературно-меморіальному музеї імені О.С. Пушкіна та П.І. Чайковського, а також показана міні-вистава, виконано декілька композицій на роялі у виконанні директора Чупак Т.П. Присутні залишися вельми задоволеними, у них вирували тільки позитивні емоції та враження. Вони подякували організаторам семінару за чудово продуману та виконану роботу. 

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=5991

 

Екософт–2012

  • 02.03.12, 12:43

З 29 лютого до 2 березня 2012 року в Києві проведено Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів “Україна–Європа–Світ–2012”. У рамках тижня відбувся ХІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій “Екософт–2012”. Призерами чемпіонату в категорії Web-розробки стали учениці 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради Черкаської області Канюк Тетяна Олександрівна з сайтом «Місто на скелястих берегах Тясмину» і Рибалка Ірина Володимирівна з роботою "Використання технологій Google для створення і оптимізації сайту в мережі Internet". Науковий кервник Чумаченко Олег Анатолійович, директор ліцею, вчитель інформатики.

Олімпіади і Мала академія наук - 2012

  • 29.02.12, 22:23
Учасники ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2012 року:
Чупак Олександр, учень 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (економіка),
Майборода Ярослав, учень 10 класу Кам’янського еколого-економічного ліцею (екологія).

Учасники ІІІ етапу Всеукраїнського етапу МАН 2012 року:
Ходоровська Віолетта, учениця 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (інформаційно-телекомунікаційні системи та технології, базова дисципліна математика),
Ходоровська Віолетта, учениця 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (Internet-технології та WEB дизайн, базова дисципліна математика),
Чупак Олександр, учень 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (електроніка та приладобудування, базова дисципліна математика),
Богданова Міллана, учениця 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (літературна творчість, базова дисципліна українська мова і література),
Касян Марина, учениця 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (зарубіжна література, базова дисципліна українська мова і література),
Голобородий Сергій, учень 9 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (агрономія, базова дисципліна біологія),
Морозов Олександр, учень 9 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею (технологічні процеси та перспективні технології, базова дисципліна математика).

Про роботу навчальних закладів взимку

  • 31.01.12, 10:17
На численні звернення громадян, керівників навчальних закладів щодо проведення навчальних занять Головне управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, у зв’язку із пониженням температури, пропонує забезпечити систематичний, щоденний контроль за дотриманням температурного режиму в навчальних закладах.
Нагадуємо, що згідно з п.9.20 ДСан ПіН органами місцевої виконавчої влади повинні прийматися рішення щодо тимчасового призупинення навчання учнів:
І-IV класів – при температурі повітря (- 20 С);
V-XI класів – при температурі повітря (- 24 С).

Переможці III етапу Всеукраїнської олімпіади з біології

  • 30.01.12, 16:22
Вітаємо переможців III етапу Всеукраїнської олімпіади з біології

Майборода Ярослав Романович, Кам’янський еколого-економічний ліцей, 10 клас, вчитель Ювшин Лідія Василівна, II місце

Голобородий Сергій Віталійович, Кам’янський еколого-економічний ліцей, 9 клас, вчитель Ювшин Лідія Василівна, III місце

Морози з 28 січня по 6 лютого

  • 27.01.12, 21:21

Про роботу навчальних закладів в умовах низьких температур

У школах призупинятимуть навчання при зниженні температури до -20 градусів

За даними Українського гідрометеорологічного центру Міністерства надзвичайних ситуацій України з 28 січня по 6 лютого цього року на всій території країни прогнозується різке зниження температури повітря, що може негативно вплинути на стан здоров’я учасників навчально-виховного процесу.
При зниженні температури повітря до мінус 20 градусів Цельсія приймати рішення про призупинення навчально–виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах. Наказ №81 від 27.01.12

http://osvita.ua/legislation/other/26996

 

Мала академія наук 2012 року

  • 04.01.12, 18:26
Контрольна МАН: 4 лютого, Черкаси
Захист МАН: Черкаси,
18 лютого (Філософії та суспільствознавства, Історії, Наук про Землю, Технічних наук, Комп’ютерних наук, Хімії та біології, Екології та аграрних наук),
19 лютого (Філології та мистецтвознавства, Математики, Фізики і астрономії, Економіки)