Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Міністерство освіти визначило зміст та форму ДПА

  • 25.02.11, 16:30

Міністерство освіти оприлюднило особливості цьогорічного проведення державної підсумкової атестації учнів та випускників загальноосвітніх шкіл

http://www.mon.gov.ua/newstmp/2011/17_02/1_9-109_170211.doc

У інформаційно-методичному листі, що надісланий на адреси регіональних управлінь освіти, інститутів післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітніх навчальних закладів, вказано особливості, відповідно до яких школи мають атестувати українських школярів у 2010/2011 навчальному році.

Атестація учнів 9-х класів буде проведена з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. Вона проводитиметься з 31 травня по 18 червня.

Необхідно зазначити, що державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів проводитиметься 31 травня у формі диктанту.

Після закінчення дев’яти класів навчання учні отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту.

Цьогорічна підсумкова атестація для випускників 11-х класів буде проведена в письмовій формі з трьох предметів за наступним графіком:

  • 20 травня - українська мова (переказ, обов’язково);
  • 23 травня - історія України або математика (обов’язково для учнів, які навчалися у класах універсального профілю) або профільний предмет (для учнів які навчалися у класах з профільним навчанням);
  • 26 травня - предмет за вибором.

Результати державної підсумкової атестації учнів одинадцятих класів будуть враховуватися при визначенні середнього балу атестата. Переможці обласних та учасники Всеукраїнських етапів предметних олімпіад і конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (у відповідних випускних класах) звільняються від атестації з предмета, який є базовим для оцінювання навчальних досягнень учнів під час конкурсу. У додаток до свідоцтва про базову загальну середню освіту або (чи) атестата про повну загальну середню освіту виставляються річний та атестаційний бали з цих предметів - 12 балів.

Випускники загальноосвітніх шкіл, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, після отримання атестата мають пройти процедуру зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), як необхідного компонента вступу до ВНЗ.

Додатково див.:

0

Коментарі