Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Перші перли

  • 18.04.14, 11:38

 

На питання про те, що Путін неодноразово заявляв, що вважає Віктора Януковича легітимним президентом України, Порошенко відповів, що "це думка громадянина Путіна".

"Якщо хтось вважає, що щось в країні не так, подайте до Конституційного суду. Громадянин Янукович може подати до КСУ оскарження рішення Верховної ради про своє відсторонення", - сказав Порошенко.

"І рішення Конституційного суду буде остаточним і оскарженню не підлягає", - додав він.

На репліку російського журналіста про те, що не було дотримано процедура, Порошенко заявив:

"А хто вам дав право трактувати мою конституцію? Вам, шановний Андрію (Колесніков, журналіст - ред.), чи вам, шановний Володимире Володимировичу (Путін), хто вам дав право трактувати нашу конституцію?"

Порошенко  заявив, що його не цікавить думка іноземців з приводу українських внутрішніх справ.

"Ваша думка як громадянина вашої країни щодо того, хто у мене повинен бути президентом, мене не цікавить. Так само як громадянина Росії думка якого-небудь громадянина Канади, чи громадянина Австралії, чи громадянина Папуа-Нової Гвінеї не цікавить", - заявив Порошенко.

  Російська Федерація не повинна бути світовим жандармом, який встановлюватиме, що законно, а що ні. Ви не повинні привласнювати собі право виступати вищою судовою інстанцією і визначати, що у нас законно, а що ні", - вважає Порошенко.

Так само новообраний президент категорично не сприймає анексію Криму Росією. Проведення в Криму референдуму під контролем військ РФ Порошенко також вважає незаконним. На підтвердження він описує свою поїздку до Сімферополя: "Я був у Криму в день референдуму. Я підійшов до будівлі Верховної ради в момент, коли там голосувався референдум. Я можу сказати свої особисті враження. Просто як громадянин. Там не було депутатів. Там були солдати російських військ. Чужої країни. Які прийшли на територію кримського парламенту. І які мене, на той момент депутата парламенту України, в своїй країні, на території України, на території кримського парламенту, не народ, ніхто, не "самооборона", а російські військовослужбовці, мене в будівлю кримського парламенту вважають можливим не пустити! Вперли мені автомат в груди і сказали, що пристрелять".

Порошенко вважає, що українська держава нічого не винна Росії за газ. "Я вважаю, що держава Україна нічого не винна. Є у нас суб'єкти господарювання, є у нас договори між суб'єктами господарювання, які як чорт із табакерки постійно змінюються: то 260, то 460, то 550. Це взагалі не ринок. Я хотів би платити за газ ринкову ціну а не політичні ціни".

Майбутній президент вважає, що питання газових боргів слід обговорювати разом з питанням відшкодування РФ за захоплену власність України в Криму. "А борг за захоплені об'єкти "Чорноморнафтогазу" існує? За них треба платити? Ви от захопили нашу, українську свердловину - за неї має хтось платити? Вона видобуває газ. Туди вкладено українські інвестиції з державного бюджету. Хто? За це треба платити, як ви вважаєте? Вона знаходиться на території Херсонської області. Там висадилися десантники", - нагадав Порошенко.

"Які фестивалі проводити, які пісні співати - це не може бути приводом, щоб колоти країну".

 

4

Коментарі

118.04.14, 11:50

Давайте отдадим этих пауков вместе с банкой Европе.

    Гість: Добрый Лео

    218.04.14, 11:51

    А памперсы передал?

      318.04.14, 11:52

      Останній пункт.

        Гість: Pamadka*

        418.04.14, 11:58

        Юля то и умеет шо говорить ..а не действовать..говорила что когда была бы он во время майдана здесь то этих смертей и того всего небыло бы...так почему она не препятствовала этому всему в донецке ..она же уже здесь а не в больнице....надо фильтровать то что говоришь...а оратор она пипец сильный..я тоже могу трындеть и нихрена не делать...

          518.04.14, 12:05

          косата то гадіна не вздумай голосувать за тварюку. голосуй за яроша

            618.04.14, 12:06Відповідь на 4 від Гість: Pamadka*

            явважаю що вона якраз і препятствовала, якби не вона то такі гарячі голови як гриценко вже давно б нас в бойню втягнули
            і з висоти своєї колокольні вона дуже багато зробила НЕ БУДУЧИ НА ПОСАДІ, вони ж і не дуже хочуть допускати її, щоб всі лаври їм дістались

              718.04.14, 12:07Відповідь на 5 від ЛУКАВИЙ

              косата то гадіна не вздумай голосувать за тварюку. голосуй за ярошаБоже упаси!!!! НІКОЛИ В ЖИТТІ я за нього не проголосую

                818.04.14, 12:08Відповідь на 7 від Olle Lukoje

                косата то гадіна не вздумай голосувать за тварюку. голосуй за ярошаБоже упаси!!!! НІКОЛИ В ЖИТТІ я за нього не проголосуюне дуркуй і голосуй! і без фокусів. а то косата сучка натворить

                  918.04.14, 12:09

                  И правильно. Нечего метать бисер перед биомассой

                    1018.04.14, 12:10Відповідь на 7 від Olle Lukoje

                    косата то гадіна не вздумай голосувать за тварюку. голосуй за ярошаБоже упаси!!!! НІКОЛИ В ЖИТТІ я за нього не проголосуюА ще - львивьянка....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна