хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Грошей не буде

  • 22.05.19, 12:14
На данном изображении может находиться: один или несколько человек
Сергій Мацибора

#Здобули
МВФ не виділить Україні $ 1,3 млрд кредитних коштів найближчим часом. Місія Фонду достроково залишає Україну.

Грошей не буде не дивлячись на те, що в умови для продовження фінансування Київ в основному виконав. Причин кілька. Перш за все – виключення з Кримінального кодексу за рішенням Конституційного суду статті про відповідальність за незаконне збагачення. У МВФ дуже обурені були таким рішенням. Також у фонді не бачать ніякої стабільності в Україні – глава уряду Володимир Гройсман подав у відставку, а парламент очікують позачергові вибори, законність проведення яких дуже сумнівна..Також в МВФ не знають, яку тактику буде вести Володимир Зеленський. Саме ця невизначеність не дає можливості отримати України черговий транш за програмою stand by, яку Україна уклала в грудні 2018 року. Це 4-місячна програма обсягом $ 3,9 млрд.

Але в адміністрації преЗедента не особливо переймаються з цього приводу. Що ж вони пропонують? “Щоб покрити виплати за борговими облігаціями, у нас є резерви Єдиного казначейського рахунку і "подушка безпеки“ у вигляді більш $ 20 млрд золотовалютних резервів”, – повідомив радник президента Володимира Зеленського по макроекономічній політиці Олег Устенко.

Тобто нова влада, "побивши горшки" з зарубіжними партнерами в перші ж дні каденції, баче вихід у використанні золотовалютних резервів, з такими зусиллями створених за попередні п'ять років, для залатування дірок у поточних витратах бюджету. До чого можуть призвести подібні "геніальні" рішення? Висновки робіть самі.

9

Останні статті

Коментарі

122.05.19, 12:20

Миссия ключевого кредитора Украины Международного валютного фонда продолжает работу в Украине по ранее запланированному двухнедельному графику. Читайте также Гройсман: Переговоры по пересмотру программы сотрудничества с МВФ должен проводить Зеленский Об этом УНИАН сообщили в украинском представительстве Фонда, комментируя публикации в СМИ о досрочном прекращении работы миссии, прибывшей в Киев вчера, 21 мая.

Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/economics/finance/10558455-smi-soobshchili-ob-otkaze-mvf-peresmatrivat-programmu-dlya-ukrainy-v-fonde-opro vergli-rabota-prodolzhaetsya.html

За такі пости тобі грошей не дадуть!)))

    222.05.19, 12:27

    И Волкер обиделся назначением Богдана, как человека Коломойского. И Меркель с Макроном провели переговоры с путиным по поводу минских соглашений, а наше юное дарование пригласить забыли. В общем успех за успехом и это только два дня.

      Гість: Дякуювам

      322.05.19, 12:40

      Це зрада!

        анонім

        422.05.19, 12:58Відповідь на 3 від Гість: Дякуювам

        Це зрада!Пошел на хуй пидар ваЗЕлиновый.

          Гість: Nahibator

          522.05.19, 12:58

            анонім

            622.05.19, 13:01

            Вот есть тут такой тупой пидарок bash17 которому не доходит и не дойдет, что МВФ с исполняющими обязанности дел не ведет. Правительства нет, ВР по сути нет

              анонім

              722.05.19, 13:01Відповідь на 2 від Aндpey*

              И Волкер обиделся назначением Богдана, как человека Коломойского. И Меркель с Макроном провели переговоры с путиным по поводу минских соглашений, а наше юное дарование пригласить забыли. В общем успех за успехом и это только два дня.Покращення

                822.05.19, 13:06Відповідь на 4 від анонім

                Це зрада!Пошел на хуй пидар ваЗЕлиновый.

                  922.05.19, 13:07Відповідь на 6 від анонім

                  Вот есть тут такой тупой пидарок bash17 которому не доходит и не дойдет, что МВФ с исполняющими обязанности дел не ведет. Правительства нет, ВР по сути нет

                    1022.05.19, 13:07Відповідь на 7 від анонім

                    И Волкер обиделся назначением Богдана, как человека Коломойского. И Меркель с Макроном провели переговоры с путиным по поводу минских соглашений, а наше юное дарование пригласить забыли. В общем успех за успехом и это только два дня.ПокращенняОдно радует - все происходит быстрою Значит быстро и закончится. Вопрос только - как?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна