Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Лист сусідові по сходовій площадці

  • 05.04.19, 20:25

Лист сусідові по сходовій площадці

Привіт! Вчора в ліфті по дорозі на наш поверх ви сказали: «За кого завгодно, тільки не за Петю. Скільки він всього наобіцяв і нічого не зробив, зате накрав стільки, що треба його терміново зупинити. Ви почитайте його програму! ». А я відповів, що ми всією сім'єю проголосували і знову будемо голосувати за Порошенка. На тому і побажали один одному доброго вечора.

Я продовжую думати над вашими словами про Петю. Ви ж самі розумієте, що у мене є, що вам заперечити. Але я також розумію, що і у вас є, що мені заперечити. І користі від такої розмови не буде ніякої. Ви залишитеся при своїй думці, а я при своєму. Але ви ж хочете, щоб я розділив ваші думки і з вами погодився? І я хочу, щоб ви розділили мої думки і зі мною погодилися. Тому пропоную поговорити про те, що нас з вами об'єднує.

У 2014 році ми з вами в одному і тому ж магазині закуповували про запас продукти, побоюючись того, що скоро їжа з магазинів зникне.

Тоді ж в очікуванні зими без опалення і світла я прикидав, чи не час купити для сім'ї піч-буржуйку, з трубою в віконце кухні. Топити уламками меблів і книгами. На підлозі - шматок жерсті, щоб лінолеум не плавився. І щоб у цій печі виступ нагорі був, на якому можна чайник ставити і воду кип'ятити. Руки у мене не з дупи ростуть, у мене б вийшло. Я б і вам таку потім зробити допоміг.

А пам'ятаєте написи на стіні нашого будинку з'явилися зі стрілками «Бомбосховище»? Київ серйозно побоювався повітряного нальоту і бомбардування з військових літаків Російської Федерації. А система протиповітряної оборони Києва на той час практично не діяла, оскільки застаріла і вийшла з ладу без обслуговування і модернізації, за очевидної і тривалої непотрібністю.

А потім якось відлягло. Звідкись гроші на модернізацію протиповітряної оборони Києва знайшлися. Так нам тоді і не пояснював ніхто, мабуть, щоб уникнути паніки серед городян, що небо над Києвом було дірявим.

А пам'ятаєте, як смішно спочатку було чути, як по Російському телебаченню розповідають, що Київ захопила фашистська хунта? Ми з вами - фашисти? А Росія то, як виявилося, під цей шумок про фашистів в Києві - відхопила Крим, Луганськ, Донецьк і вже тяглася лапками до Харкова, Маріуполя, Херсона, Одесі. Нас оголосили фашистами. І це бул очевидний і злий наклеп. З тих пір особисто у мене закріпилося просте практичне розуміння: обмовляють не просто так, а для того, щоб потім вдарити по Україні.

На Майдан взимку 2014 роки ми з вами не ходили - стежили за новинами по телевізору. Якраз тоді з'явився канал Громадського Телебачення. І активно запрацював П'ятий Канал. А вже такі канали, як УКРАЇНА, ІНТЕР і 1 + 1 - ті завжди були в самій гущі новин. Ввічливі зелені чоловічки в Криму. Пам'ятаєте? Начебто і військові - а без погон. Начебто і говір у них, як у москвичів - а хто доведе. Диктори центральних українських каналів тоді, як ніби змовилися і грали в одну і ту ж гру з простим правилом: «Все показувати, але біле білим і російське російським не називати». І адже проканало. Зелені чоловічки в Криму, зелені чоловічки з трофейною зброєю «з військторгу» в Луганську і Донецьку.

Ми з вами черпали новини з одних і тих же новинних телевізійних джерел. Потім, як я тепер розумію, наші з вами джерела розійшлися. Тобто ви продовжуєте дивитися телевізор, а я перестав. О, цей телевізор! Хто володіє телевізійними каналами, той володіє телеглядачами. Факт. Медичний факт. Вчора в ліфті ви поділилися зі мною порцією своєї інформації, що «Петю треба зупинити». Прийнято! Спасибі, що поділилися. Так і повинні себе вести добрі сусіди. Адже ми ж з вами добрі сусіди? Скільки років живемо на одному поверсі - і жодного побутового конфлікту. Тільки привітні усмішки. Упевнений, що і далі так буде. Так значить тепер моя черга поділитися інформацією. Почну зі слів «хочете - вірте, хочете - ні».

Протиповітряну оборону Києва відновив за свої власні олігархічні гроші Порошенко.

Свій кондитерський бізнес в Україні на час президентства Порошенко передав в довірені руки. Липецьку кондитерську фабрику в Росії - закрив. За час свого президентства Порошенко не примножив свого стану, а збіднів. Якби «крав і наживався» - не збіднів би. Багатство не приховаєш. Той, хто розпускає чутки про це багатство, обмовляє Порошенко. Той, хто вірить цим чуткам - стає ворогом Порошенко. Я не вірю. Ви - вірите і вважаєте Порошенко ворогом.

Ми можемо вимагати з Президента України звіту тільки по тих напрямках, за які він по конституції відповідає. Це величезні і найважливіші напрямки: Оборона і Міжнародні відносини України з іншими країнами. За ці напрямки я особисто спокійний. За п'ятибальною шкалою - тверда п'ятірка.

Армія - ожила, обновилася, зміцніла і захищає наше з вами мирне життя.

На міжнародній арені західний світ розвернувся обличчям до України.

Безвізовий доступ українців до країн Європейського Союзу - це просто сенсація і подарунок, успіх і причетність України до світової цивілізації. Ми з дружиною в перший же рік безвіза буквально за пару тижнів побували в Будапешті, Братиславі та Відні. До Будапешта долетіли літаком. Назад летіли з Братислави. Між містами їздили рейсовими автобусами. Спілкувалися з іноземцями на нашою шкільною англійською. Ночували в недорогих готелях. Їжу купували в місцевих продовольчих магазинах. В кафе і ресторани не ходили, економили на всьому. Але ми це зробили !!!

У 2019 Порошенко вирвав Православну Церкву України з лап кремлівського патріархату. Кремль втратив важливого каналу впливу на уми українців через церкву. Ця подія, яка не загубиться з уваги і через століття української історії. І ми з вами - ії свідки.

Порошенко обмовляють. І ось воно, знову: обмовляють не просто так, а для того, щоб потім вдарити по Україні. Його очорнюють. Його ображають. Його намагаються принизити і деморалізувати. Його всіма силами і засобами впливу позбавляють підтримки українців. І все це для того, щоб замість нього на пост Президента України поставити іншу людину, яким можна буде маніпулювати, щоб звернути України спиною до Євросоюзу, щоб не допустити вступу України в НАТО, щоб Україна знову слухняно нахилила свою в жовто-блакитних стрічках голівоньку і просунула її в колишній кремлівський хомут. Погуляла - і вистачить! Кремль прагне реваншу. Кремль прагне помсти за українську непокору. Я це бачу. Я це відчуваю. Я це розумію. Я це усвідомлюю. Я цього боюся і не хочу більше всього на світі. Я вважаю своїм обов'язком повідомити вам про це, дорогий мій сусід. І я прошу вас - будь ласка, проголосуйте 21 квітня 2019 роки так, щоб Президентом України став Петро Олексійович Порошенко. Ви не пошкодуєте! Порох знає дорогу. За ним нам з вами і треба йти. Разом ми - сила, що не побороти і не пересилити!

03.04.2019

11

Останні статті

Коментарі

15.04.19, 20:37

МногАбукоФФ - Зекоманде это сложно, ты им "мемами" лучше напиши...

    Гість: bismuth58

    25.04.19, 20:43

    Пётр это камень
    Камень на шее страны, идущей ко дну Европы...
    Надо его любым способом сбросить!

      35.04.19, 20:46

      От души

        45.04.19, 21:46

          59.04.19, 12:52Відповідь на 2 від Гість: bismuth58

          Пётр это камень
          Камень на шее страны, идущей ко дну Европы...
          Надо его любым способом сбросить!
          Ото ж я бачу, як рашка печеться за Україну із таким каменем, що аж "любой, только не Порошенко"