Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

багато українців вимушено виїхали працювати за кордон

  • 05.04.19, 15:31

Останнім часом почастішали закиди про те, що багато українців вимушено виїхали працювати за кордон. Я кожному старався відповісти окремо, але вирішив, що краще вкинути відповідь одному з них в мережу.

Міша Ліванчук Пане Михайле. Ще раз, спеціально для Вас. Бо, раз Ви за кордоном заробляєте на життя, то я тут уже не раз говорив: глибоко шаную тих, хто не скорився долі, не сів на соціалку, не їздить до Києва стукати касками, не заглядає 'в руку дающего" за подачками, не хоче марнувати час і життя на мізерні українські зарплати, а працює там, де може заробити гідну заробітну плату на гідне життя собі і своїй родині. Може Ви не знаєте, але днями в мережі мелькнула офіційна інформація, зо Ви і Ваші однодумці тільки за минулий рік з усього світу привезли і переслали в Україну більше 11 мільярдів доларів. До речі, не Вас, українців, тільки приваблює робота за кордоном, поляки, німці, словаки, та й всі інші нації, без страху шукають роботу по світу. І нічого страшного в цьому нема. Вільний вибір вільних людей. Це ж не так, як мене, гарного спеціаліста, без зайвої скромності скажу, одного з найкращих слідчих прокуратури області, за те, що ми з шефом не погодилися з вимогами обкому партії, за три місяці до 27 років відправили БАМ будувати. Де я два роки й провів у одному вагончику на чотирьох, таких же, як я, сімейних дорослих мужиків, де ми могли подивитися раз на тиждень кіно. Три місяці - про Івана Грозного, потім стільки ж про Рефата Різкієва, стільки ж про Махмуда Есамбаєва. Не знаю, чи Вам останні два прізвища про щось говорять, а я їхні біографії напам'ять знаю. Де ми температуру в мінус 25 називали відлигою і ходили в тайгу шашлички смажити, де за щастя було з'їсти звичайну картоплю чи моркву, по частіше вони були сушені. Не пробували? Враження незабутні. Де ми, звісно, отримували грошове забезпечення відсотків на 20 вище, ніж інші, а також мали "місяць за півтора", але те дарма не давалося: нестача 30 відсотків кисню, йоду та фтору, гепатит, енцефалітний кліщ - на кожному кроці. Більшість, і я в тому числі, почали швиденько позбавлятися зубів і лисіти. Меншості не пощастило більше - таки підхопили гепатит, один - помер від енцефаліту, тільки з тих, кого я знав. А що буває такий діагноз "длительно незаживающие рани", Вам не доводилося чувати. Коли безневинна подряпина викликає флегмону, яку потім лікують місяцями і вилікувати не можуть. І, підкреслюю, це не був наш вільний вибір. Нас призивали помимо волі. І ми ще були щасливчиками, бо багатьох призивали і відправляли в Афганістан, Ефіопію. А там і вбивали теж, а крім гепатиту і "длительно незаживающих ран", був ще й тиф, та й дезентерія.
Виходячи з позиції Зеленського, з того, що росіяни так захоплено його підтримують, з того, що його штабом керує регіонал Разумков, а входять у той штаб регіонали Лукаш і Портнов, антиукраїнська та проросійська позиція яких добре відома широкому загалу, я не хочу, щоб вони прийшли до влади і перетворили європейську незалежну Україну спочатку в тайожний союз, а потім - і в малоросійську губернію московщини. Не хочу, щоб моїх зятів відправляли помимо їх волі щось десь на росії будувати чи воювати за руський мір на Кавказ, в Сирію, Венесуелу.
Отже, при всіх недоліках Порошенка. Я обираю його, як єдиного, хто чинить реальний спротив московії.

8

Останні статті

Коментарі

Гість: bismuth58

15.04.19, 15:50

А у многих даже нет денег доехать даже до Киева, на какой нибудь новый майдан. Какая уж тут заграница??? Туда едут те у кого деньги всё же есть, но они хотят больше. И пусть страна прозябает, и пусть в ней горбатятся безденежные и пенсионеры. Им всё равно! Это и есть гиднисть???

    25.04.19, 15:52

      35.04.19, 16:42

      Порошенко чинить реальний спротив московії


      Што ?????

        45.04.19, 18:53

        "багато (більше 5-ти мільйонів) українців вимушено виїхали працювати за кордон..." а винаваты в этом йуля и зе. ах, да ещё и коломойский, да чего греха таить наверно и михо тоже.

          55.04.19, 21:10