Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Файні новини, файним людям !

  • 05.04.19, 14:42

Файні новини, файним людям !Крок за кроком...
-Президент Петро Порошенко повідомив , що на півдні Одеської області провели успішні випробування ракетних комплексів Вільха М, що стало завершальним етапом їхнього створення, новий ракетний комплекс має підвищену точність і більший радіус дії.

-Президент Петро Порошенко 4 квітня підписав указ про конкурс із добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України.

-Нацбанк відзвітував про зростання золотовалютного запасу країни на 2,1%. 1 квітня в резервах було більш 20,6 млрд доларів.

-Президент України та лідери ще п'ятьох країн обідатимуть з Туском 13 травня.

-Петро Порошенко закликав Володимира Зеленського не йти від дебатів : "Володимире Олександровичу, не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтесь. Це не красиво. Будьте мужиком. Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю".

-В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун прокоментувала намір кандидатів в президенти здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю.
«Для ґрунтовного аналізу необхідно специфічне обладнання, яке діє абсолютно іншим методом. Це повинен бути тривалий процес дослідження (2-3 дні) на основі аналітичної хімії. А саме: хромато-мас-спектометрія. Все інше, наприклад тест-смужки, які обіцяють результат за 15 хвилин, не є достовірним показником », «В Україні не так багато лабораторій, які можуть зробити таке дослідження. Ще менше - гарантувати, що воно буде проведено якісно. Найбільш сучасне обладнання для цього є тільки в антидопінговому центрі олімпійського комітету ».

-Глава НСТУ Зураб Аласанія поставив остаточну крапку в дискусіях щодо дебатів - в студії суспільности мовника і за правилами суспільного мовника. «Не знаю, якою буде відповідь кандидата Порошенко кандидату Зеленському, але коментар суспільного буде наступним:« Панове кандидати. Дебати - по «Закону про вибори Президента України». У студії суспільности мовника. З модератором суспільного мовника. За правилами суспільного мовника ».

-Журналісти Павло Казарін і Мирослава Барчук будуть модераторами дебатів кандидатів у президенти, голова НСТУ Зураб Аласанія .

-У березні 2019 року загальний обсяг транспортування нафти по системі магістральних нафтопроводів склав 1,387 млн тонн, що на 8,1% більше, ніж в березні 2018 року.

-За завищення в платіжках оштрафовані вже 11 облгазів.

-Україна буде однією з ключових тем обговорення на зустрічі міністрів G7.

-Кандидат в президенти України, чинний глава держави Петро Порошенко прибув на стадіон "Олімпійський" для здачі аналізів перед дебатами з Володимиром Зеленським.

-Близько 11 тисяч зернозбиральних комбайнів на суму $ 945 млн завезли в Україну за останні чотири роки (2015-2018 рр.).

-Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) передав Росії інформацію про те, що в суд звернулися 380 родичів загиблих у катастрофі малайзійського "Боїнга" на сході України.

-За рік кількість домашньої птиці в Україні зросла на 5 млн 482,3 тис. голів. Про це свідчать дані Держстатистики.

-У зовнішньополітичному відомстві Канади заявили, що до 2025 року країна кленового листа має намір повністю очистити територію України від мін всіх типів.

- Галицька партія закликала підтримати Порошенка.

-УНА-УНСО прийняла рішення підтримати в другому турі президентських виборів Петра Порошенка.

-Польська Автокефальна Православна Церква висловила повну підтримку ПЦУ, Польська Православна Церква співпрацює з іншими Помісними Церквами для врегулювання церковного питання в Україні.

-Європейський Союз глибоко стурбований інформацією про присутність російської військової техніки і особового складу в непідконтрольних уряду України районах Донбасу і закликає Росію припинити підживлювати конфлікт,заява Європейського Союзу на засіданні Постійної ради ОБСЄ у четвер у Відні.

-Сам підхід, що прагнення України, Грузії чи іншої країни приєднатися до НАТО "провокує" Росію на більшу агресію, є невірним і небезпечним, оскільки не Москві вирішувати, хто може та має отримати членство в Альянсі, заявив у четвер на підсумковій прес-конференції в Державному департаменті США генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

-Ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у червні у п'ятницю зранку впали в ціні до 69,24 долара за барель.

-Кабінет міністрів України затвердив фінансовий план ПАТ Аграрний фонд на 2019 з прибутком 156,9 млн грн.

-Європейський парламент затвердив нові правила ринку газу, які поширюватимуться на трубопроводи із країн, що не входять до складу ЄС, зокрема, на газопровід “Північний потік-2”, російський “Газпром” повинен буде дотримуватися європейських правил, оскільки до нього буде застосовуватись ухвалена газова директива ЄС.

-В Україні вступив в силу закон про підвищення експортного мита до 58 євро за тонну № 2700-VIII .

-Українським водіям фактично заборонили після аварії вимагати відшкодування збитків з винуватця ДТП, якщо вся сума шкоди не була заявлена страховиком. Відповідне рішення прийняв Київський апеляційний суд.

-Безпековий форум в Україні: поговоримо про те, якими будуть світ та Україна після 2019 року.

-На українсько-румунському кордоні силовики почали зводити паркан, щоб зупинити контрабанду сигарет.
Державний кордон проходить уздовж Тиси. У декількох метрах від паркану на стовпі вінок, в пам'ять про начальника відділу прикордонної служби Вадима Березинского. У листопаді минулого року він спробував зупинити контрабандистів, і його навмисно переїхали автомобілем.

-7 квітня з 14:00 до 18:00 у Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться День відкритих дверей «Провісники весни».

-Відомий львівський активіст Святослав Літинський змусив відомий косметичний бренд Yves Rocher створити україномовну версію свого сайту, 2 квітня суд виніс рішення на користь активіста. Рішення вступило в силу з моменту проголошення.

-Полтавський аеропорт знову працює. До цього він не функціонував близько 15 років.

-Міськрада Києва перейменувала вулицю Івана Кудрі в Печерському районі на вулицю імені покійного сенатора США.

-Один із великих аеропортів Данії Біллунн змінив написання української столиці та почав писати на табло Kyiv замість Kiev.

-У Канаді випустили золоту монету у формі української писанки.
05.04.2019 р.

10

Останні статті

Коментарі

15.04.19, 14:57

945 000 000?11 000 = 85 909.09090909 это около 3 182 $ за зерноуборочный комбайн

    25.04.19, 15:02

    бывают и хорошие новости

      35.04.19, 15:02

      Президент України та лідери ще п'ятьох країн обідатимуть з Туском 13 травня.

      До 1 мая ЦИК должен установить официальные результаты выборов, а еще через три дня - официально обнародовать.

      В течение 30 дней с момента обнародования официальных результатов должна состояться инаугурация нового президента - не позднее 3 июня 2019 года .

        45.04.19, 15:03Відповідь на 1 від Пол Батона

        Зе -комбайн ? Зєлємойского ?

          55.04.19, 15:32Відповідь на 4 від Дід Вовтузяка

          Зе -комбайн ? Зєлємойского ?Та да, щось там з математикою... Мабудь 4к євро заробляє...

            65.04.19, 21:05

              75.04.19, 21:10

              Ничего не поможет. Только прямое Божественное вмешательство