Серце Жінки

[Приєднана картинка] Серце жінки – це казковий сад, У якому легко заблукати. Це чарівний таємничий клад, Та його не всім дано пізнати. Серце жінки – ніжності скарбниця, Шлях до того серця непростий. У країні мрії зможе опинитись Хто знайде до нього ключик золотий. Серце жінки – це кохання жар, Що в морози люті зможе обігріти. Серце жінки – це дзвінкий кришталь, Не дозвольте ви йому розбитись.

Жінка-кішка (для Анюточки ))

Жінка зі смарагдами в очах, З граціозною ходою кішки. Це для серця чоловіка – крах, Розіб’є і не залишить ані трішки. Зачаровує її незвична врода Таємничим поглядом зеленим. Це для когось справжня нагорода – Бути в її серці полоненим. Та чи хтось насправді знає, Що приховує скарбничка серця? І кого вона так віддано кохає, Для одного лиш єдиною назветься. Є для друзів тепле слово завжди в неї, І усмішка щира та привітна на вустах. У цієї жінки із...

Читати далі...

Город моей мечты

[Приєднана картинка] В далеке от мирской суеты, На границе меж явью и сном, Там есть город моей мечты. Я люблю растворятся в нём. Там счастливые люди живут. Нет там зависти, злости и войн. О политике спор не ведут, И с улыбкой приходят домой. Золотые там звёзды горят, Зажигая в сердцах огоньки. И священный небесный брак Заключают в храме любви. У порога сердечных врат Стоит Ангел и днём и в ночи. Он семейный хранит очаг, Бережёт от счастья ключи. &nbsp...

Читати далі...

Крила

[Приєднана картинка] Моя душа, мов пташка білокрила, Літає вільно у просторих небесах. Терпінню й мудрості вона училась, У неземних мандруючи світах. Її могутніх крил ніхто не поламає. Не почорніє від наклепів і обмов. Сильніш від зброї її Віра захищає, Й потужні два крила-Надія і Любов.

Уходя,уходи...

[Приєднана картинка] Прошлое давно уже забыто, От былых обид зажили раны. Её сердце для любви закрыто, И спокойно её тихое дыханье. Ну зачем своим звонком нежданным Её сердце ты на части снова рвёшь? Ты чужой, далёкий, и…желанный… Только чувств разбитых не вернёшь… Ты её отпусти - и судьбу не вини. К разным целям стремятся ваши пути. Ты, прощаясь, прости. И назад не гляди. Её сердце не рви … Уходя – уходи.

Усім Дмитрам та Дмитрикам!!!

[Приєднана картинка] Сьогодні Православна церква відзначає день св.Великомученика Дмитра Солунського. З нагоди свята найщиріші вітання здоров"я,щастя,миру,достатку,великої любові,здійснення усіх мрій і задумів!!!Усім Дмитрам,Дмитрикам,Дімочкам!!!Щасти Вам!!!

Люди - звёзды

[Приєднана картинка] Сердца людей соединяют звёзды, Их судьбы пишутся на небесах. А мир земной, что чувствами наполнен, Душевным светом отражается в глазах. И если злость и зависть сердце наполняют, Тускнеют звёздочки в душевных зеркалах. И разноцветными огнями мир вокруг сияет, Когда любовь и искренность в сердцах. У каждой звёздочки свои есть половинки, Соединённые в невидимых мирах. И падают они, как будто Ангелов слезинки, Когда святые чувства мы превращаем...

Читати далі...

Я все іще кохаю...

Ідуть літа, та я ще й досі нашу зустріч пам’ятаю, Той блиск в очах, що осявав весь світ навколо нас. І той останній вечір, як з коханням ми прощались, Холодний вітер відносив у ніч уривки пустих фраз. Я у чужих очах даремно погляд твій шукаю. І не лікує час, це все лише оманливі слова. А в серці – пустота…Печалі вже немає… Немає там й вогню…Тебе в ньому нема… Навіщо знову я з тобою в снах стрічаюсь? І у чужих обіймах не знаходжу я тепла. Болить душа .Та...

Читати далі...

Твій поцілунок

Коли торкнулась твоїх вуст, Я думала, торкнулась неба. Таких солодких і п’янких, Таких жаданих і шалених. Той поцілунок, наче мід, Неначе полум’я, гарячий. Неначе зоряний політ. Чи то сміюсь, чи то я плачу? Я відриваюсь від землі, З тобою полечу у сині далі. Коли відчула я вуста твої, У моїм серці зацвіли конвалії. Хвилина, мить, а, може, дві, Такі омріяні хвилини… Торкнулись вуст вуста твої, Як сонця промінь до перлини.

Жизнь - это миг

[Приєднана картинка] Не сдерживай своих желаний, Не упускай заветные мечты. И наперёд не жди ты расставаний, Когда горят сердечные огни. Мы часто сами создаём преграды, И сами закрываем путь к сердцам. И за любовь свою мы ждём награды, Умея отдавать,мы не способны принимать. Мы часто ценим что-то,лишь когда теряем. Простую истину так сложно нам понять. О прошлом плачем или в будущем летаем, А нужно каждый миг с любовью принимать.