Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

залишилась тільки Чукотка ????

  • 11.08.14, 00:28
Федеральная миграционная служба РФ больше не будет предоставлять статус временного убежища гражданам Украины в Крыму. Об этом пишет "Коммерсант" со ссылкой на Московское управление ФМС РФ.

Кроме Крыма, квоты на прием беженцев закрыли Москва и Московская область, Санкт-Петербург, Ростовская область и Чечня.

Ранее Харьковские школы начали принимать детей из Донбасса

В связи с этим, ведомство за свой счет отправит переселенцев в другие регионы. В списке фигурируют регионы центральной России (например, Калужская область), так и Дальний Восток. С 1 августа в Камчатском крае введен режим чрезвычайной ситуации — для того чтобы задействовать материальные ресурсы из краевого резерва для обустройства здесь беженцев с юго-востока Украины. На Камчатке готовятся разместить около 800 беженцев. беженцы также едут на Чукотку, в Якутию, Магаданскую и Тюменскую области.

Размещение и помощь беженцам с Украины обойдутся бюджету РФ почти в 5 млрд руб.— именно столько правительство экстренно выделило на эти нужды. Это в два с половиной раза больше, чем ежегодно тратится на принятую еще в 2007 году программу переселения соотечественников, которая обходится государству, по данным Минрегиона РФ, в 2 млрд руб. в год.
10

Коментарі

111.08.14, 00:42

"Лежал впереди Магадан, столица Колымского края..." (с). Якась пісня, в моєму дитинстві крутили сусіди.

    211.08.14, 00:59

    невже в цілій параші місця залишились тільки на Чукотці Якутії магадані ? Пупкін ти ж почав "захищати" расеян на донбасі через твоїх захисників ці люди стали біженцями то ти неможеш їх поселити десь ближче? Ну звичайно що можливості і місця є але недоросткам головніше вирішити демографічну проблему Далекого сходу параші а на людей їм наплювати що на своїх ну а тим більше на чужих

      Гість: LA LA LA

      311.08.14, 01:02

      Є інформація,що дають припис в Магадан і Камчатку

        Гість: чеБуран

        411.08.14, 01:25Відповідь на 2 від div777

        невже в цілій параші місця залишились тільки на Чукотці Якутії магадані ? Пупкін ти ж почав "захищати" расеян на донбасі через твоїх захисників ці люди стали біженцями то ти неможеш їх поселити десь ближче? Ну звичайно що можливості і місця є але недоросткам головніше вирішити демографічну проблему Далекого сходу параші а на людей їм наплювати що на своїх ну а тим більше на чужиха навіщо ближче? це чрєвато.
        чим глибше - тим кращє.

          511.08.14, 02:07

          щось не віриться...Там Сибір скаламутилась, і туди невідомо чим дихаючих біженців пхати?

            Гість: чеБуран

            611.08.14, 04:05Відповідь на 5 від Merovingian

            про Сибір можу сказати лише те, що в часи земельної реформи мій прадід з прабабкою туди уїбав з полтавщини, .. не все так сталося, як гадалося, але не про це мова. А про то, що там українців по крові - до хєра з маленькім причіпом. при чому Сибір расєя вже давно у чорному тілі тримає. так шо , сподіваюся на цікаві події..

              Гість: modus vivendi

              711.08.14, 06:29

              А они сами так хотели,когда фотографировались с преступниками,и кричали ура Россия.Пусть теперь отвечают,и живут там где Путлер скажет,и зомби тв смотрят.И портрет путлера вместо икон вешают

                Гість: ЛемБой

                811.08.14, 08:44

                Та нехай собі як знають
                Божеволіють,конають
                Нам-своэ робить
                (П. Тичина)

                  911.08.14, 08:46

                  Даже Чечня не принимает! Это же какое ущемление прав!

                    1011.08.14, 09:30Відповідь на 7 від Гість: modus vivendi

                    А они сами так хотели,когда фотографировались с преступниками,и кричали ура Россия.Пусть теперь отвечают,и живут там где Путлер скажет,и зомби тв смотрят.И портрет путлера вместо икон вешают Ти сказала те,що я хотіла сказати. Точно. Хай мають те, що заслуговують.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна