хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Іллєнко-Геращенко:"Дайте відповідь....."

  • 08.04.15, 21:03


Звинувачення з боку парламентської фракції "Народний фронт" у проросійських настроях або "роботі на Кремль" висуваються проти тих, хто зокрема критикує роботу уряду. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявила народний депутат, член фракції "Самопоміч" Ірина Суслова. "Хотілося б зосередити увагу і попитати у "Народного фронту": друзі, а коли ви нам дасте визначення, хто такі "прокремлівські агенти", хто такі "прокремлівські канали", хто це такі і чим це визначається? Тому що депутати, які виходять і ставлять роботу уряду під сумнів або дозволяють собі говорити такі висловлювання... про те, що, можливо, є люди в уряді, які покривають корупцію, то вони відразу прокремлівські агенти. Ті канали, які доносять об'єктивну інформацію, надають майданчики і можливість всім депутатам, різних депутатів від різних фракцій висловити свою точку зору, вони відразу прокремлівські канали або агенти", - сказала Суслова.
"Мабуть, треба звернутися з офіційним проханням до "Народного фронту", щоб вони надали дуже чітке визначення, хто ж це такі "прокремлівські" і так далі вже по тексту. Тому що чим далі, тим більше ти розумієш, що прокремлівський агент - це той кожен наступний, хто не погоджується з позицією окремої фракції в парламенті", - додала нардеп. Нагадаємо, 7 квітня народний депутат від "Народного фронту", голова комітету з питань нацбезпеки й оборони Сергій Пашинський у ході виступу з трибуни Верховної Ради назвав телеканал "112 Україна" проросійським. Нардеп, на думку телеканалу, кардинально змінив свою думку після виходу в ефір "Шустер Live", де обговорювали факти корупції в уряді Арсенія Яценюка. Зокрема екс-голова Держфінінспекції Микола Гордієнко розповідав про можливі факти корупційних дій в уряді, а народний депутат Юлія Тимошенко вимагала знизити тарифи на газ для населення і закликала до тотальної перевірки всіх тарифів, які були встановлені чинним урядом. Менше місяця тому Пашинський назвав телеканал "112 Україна" об'єктивним ЗМІ.
 http://ua.112.ua/politika/u-narodnomu-fronti-agentami-kremlya-nazivayut-tih-hto-kritikuye-uryad-nardep-suslova-217147.html
5

Коментарі

19.04.15, 00:13

Молодец!

    29.04.15, 07:08

    Героям Слава!

      Гість: lyo Dnepr

      39.04.15, 09:19

      А я считаю Антона еращенко и Сергея Пашинского прокремлевскими троллями

        49.04.15, 16:18

        Ильенко превратился в демагога, а это выступление ну уж очень похоже на заказуху

          510.04.15, 21:47

          Куля в голову може подати у відставку.

            Гість: Пегас13

            611.04.15, 16:55Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

            А я считаю Антона еращенко и Сергея Пашинского прокремлевскими троллями = А я гадаю, що вони обоє заказні, платні найманці української мафії.
            Грабують державу,
            Грабують без спину.
            Ненаситні утроби,
            Усе, як в кіно.
            Гарчать як ті пси
            Відригаючи слину.
            Вони навіть візьмуть
            Засохле лайно.