хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

10-хвилинний потік думок.

50 мг кофеїну і мозок запускається. Тільки треба пити постійно воду. В квартирі прохолодно і навіть шкарпетки з тапками не гріють, треба покласти під ноги кота. А де кіт? Певно знову лежить на ліжку. Ну його, лінь. Може знову поставити чайник? 5 чашкок чаю - це багато чи ні? Треба щось безкофеїнове, бо знову не засну. В голові думки, немов бджоли у вулику, (пфф, яка банальщина), як перемішані пікселі, які не можуть скластись в щось єдине (теж хєрота, аж бісить). Так чайник, точно. Пакетик "Поліського лугу", 9 трав. Цікаво, якого бур"яну туди намішали? Ладно без кофеїну і то добре.. В голові крутиться лампові "Я помню белые обоооиии".. Запускаю руки в волосся, і радісно згадую, що нарешті сьогодні підстриглась, тепер я не Чубака, чоловік сказав, що схожа на Бібера, я жодної його пісні наспівати не можу. Може Скайрім поганяти, нє, краще Героїв ІІІ, хоч певно теж ні, ооо..мені книженцію цікаву скинули. Стопудов, треба почитати. ...почитати. А потім курси, чи спочатку курси а потім книга. Хочу їсти, хочу но не буду. Лавка закрита, норму вже залопала. Які руки у мене холодні... "Заграє нам красень Травень" - згадались слова з дитячої казки. Заграє, на вулиці дубак і холод, щось пісенька не радує. Ладно, чайник вже свистить, буду пити бур"ян. Здибаємось.
4

Коментарі

121.05.20, 21:51

мені подобаються такі потоки думок)

    221.05.20, 23:35

    Слава богу, я такого не записую, а то такі б дурниці вголос
    Цікаво було прочитати, небуденно, бо звичні блоги нудно вже далі нікуди, а тут після прочитання і посмішка, і свої думки

      322.05.20, 13:29Відповідь на 2 від Акварель

      ))Рада, що викликала посмішку. Подібний спросіб запису думок практикую не так давно. Цікаво побачити пряме полотно мислення на екрані.