Дивно влаштоване життя!

  • 09.10.09, 17:07

Чи змінив би щось у житті, якби зміг повернутися у минуле?
Мабуть ні, але поправити щось здалося б!

Є тільки мить!

  • 09.10.09, 16:40


Сьогодні минає тридцять років з дня мого шлюбу з покійною дружиною.

Дзеркало – погляд на себе збоку

  • 08.10.09, 16:16


Навіть дивлячись у дзеркало бачиш не себе, а лише 
відбиток того, кого вважаєш собою.
Навіть, стоячи глупої ночі на зупинці, коли усвідомлюєш,
що твій трамвай вже поїхав,
ПРОДОВЖУЄШ ЧОГОСЬ ЧЕКАТИ!!!

На зміну ЗОЛОТОМУ йде ЗАЛІЗНИЙ ЛЕВ!

  • 06.10.09, 14:45

Всеукраїнський ковальський фестиваль „ЗАЛІЗНИЙ ЛЕВ - 2009” Львів, 16-18 жовтня 2009року.

Шановні колеги!  З метою налагодження тісніших контактів, обміну досвідом, популяризації ковальського мистецтва львівське відділення всеукраїнської Спілки майстрів ковальського мистецтва та громадська організація «Товариство Залізного Лева», за підтримки міської ради Львова, проводять третій всеукраїнський фестиваль ковальства – «ЗАЛІЗНИЙ ЛЕВ – 2009». До участі у святі ми запрошуємо майстрів зі всієї України!

Запрошуємо взяти участь у попередній прес-конференції, яка відбудеться 7 жовтня 2009 року , за адресою м. Львів пл. Ринок 15 (3-й поверх) 

Програма фестивалю:

16 жовтня, п’ятниця 9.00-13.00 – реєстрація учасників, інсталяція експонатів на виставці; 11.00 – прес-конференція . м. Львів пл. Ринок 15 (3-й поверх) ; 14.00 – урочисте відкриття, представлення учасників та гостей свята; 15.00-18.00 - демонстрація ковальської майстерності на площі за Арсеналом; 19.00 - вечірнє шоу.

17 жовтня, субота   9.00-18.00 - демонстрація ковальської майстерності (площа за Арсеналом); 13.00 – відкриття виставки ковальських робіт «Залізний Лев-2009» (галерея «Музей Ідей», вул. Валова, 18а); 16.00 – показове підковування коня; 19.00 – святкова вечеря – «Фестини Сварога».

18 жовтня, неділя 10.00-13.00 – демонстрація ковальської майстерності (площа за Арсеналом); 10.00 – науково-практична конференція з проблем історії та сучасності художнього ковальства «Художній метал в Україні: минуле, сучасне, майбутнє» (конференц-зал галереї «Музей Ідей», вул. Валова, 18а); 14.00 – шоу «Лицарський турнір»; 15.00 – закриття фестивалю «ЗАЛІЗНИЙ ЛЕВ – 2009»;  Роз’їзд учасників та гостей.

ТЕМА: «ВІД РУКИ РУКА»     Руки людини – це найвеличніший винахід і досягнення біологічної еволюції на планеті Земля. Все, що створено людьми на Землі за всі часи – скарби світової культури чи звичайні предмети побуту, машини і механізми, що поліпшують життя, чи смертоносна зброя, все, чим ми користуємося і що возвеличуємо, все, що ми любимо і боїмося – все це зроблено людськими руками. Все за виключенням, зрозуміло, самих людей. Руки - це також засіб комунікації між людьми з вадами слуху і мови. Однак, для більшості людей, різноманітні жести рук – це мова символів. Мова, якою людина оволоділа задовго до того як почала говорити. Первісна людина, висікаючи на камені чи обводячи яскравою фарбою контур руки, прагнула вказати на свою присутність, на своє Я у цьому Світі.     Рука – це єдиний орган людського тіла, який володіє такою багатою символічною мовою. Нараховується більш як 2 тис. символічних жестів рук.  Руки – люблять і ненавидять, голублять і б'ють, виганяють і запрошують, прощають і проклинають, вбивають і лікують, працюють і владарюють, крадуть і дарують, беруть і дають…     ЗАВДАННЯ:    Учасникам фестивалю будуть надаватися заздалегіть підготовлені (вирізано контур руки) металеві пластини (260x230x8 мм.). Завдання полягатиме в тому щоб відігнувши руку з площини пластини викувати певний символічний жест. Відгинати можна в той чи інший бік, отримуючи праву або ліву руку. Можливе виконання двох рук що виконують один жест одним чи кількома авторами. Також можливе використання предметів в/на кованих руках з інших тривких матеріалів чи металів (камінь, кераміка, скло…), у випадку, якщо це підкреслює чи посилює задум автора. З обєктів, виконаних учасниками, організаторами фестивалю згодом буде зібрано відповідну композицію і встановлено в центральній частині міста.      НАГОРОДЖЕННЯ:     Кращі роботи будуть нагороджені спеціальними дипломами і подарунками. Відзначатися будуть роботи з цікавими та несподіваними ідеями і якісно виконані в традиційних ковальських техніках.

Просимо, не гаючи часу, повідомити про свою згоду стати учасником або гостем фестивалю заповнивши АНКЕТУ  на www.zaliznyjlev.org.ua або надіслати поштою до 01.10.09 на адресу: «Товариство Залізного Лева», 79039, Львів, вул. Луцького, 18.

Для додаткової інформації з питань проведення фестивалю звертайтесь до: 

Святослава Лева е-пошта: [email protected] Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. конт. тел.: 8 067 7304820 Івасюти Ореста е-пошта: [email protected] Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. конт. тел.: 8 067 7044535

З питань науково-практичної конференції до: Роксолани Фур е-пошта: [email protected] Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. конт. тел.: 8 097 5954756

З повагою оргкомітет фестивалю

Приєднатися до події

Львів у вогнях!!!

  • 05.10.09, 08:47
Вогняне шоу перед оперним театром.
Субота, 21-00.


Вже з ранечку все готувалось до цього дійства,
навіть природа.


Чистенько помите і прибране


Княже місто чекало свята.



Завмерли на сторожі львівські леви,



 наче закамяніли, і приготувались споглядати дійство!



І от настав довгочікуваний вечір!



І ДІЙСТВО ПОЧАЛОСЬ!


Вогонь покорювали артисти з  театрів України, Польщі, Франції, Білорусії


Вогонь наче проростав з древньої львівської бруківки



зав’язувався в химерні фігури,


описував граціозні кола


розтікався по землі,


одним словом, жив своїм, незалежним ні від кого життям,



розсипався феєрверками,



описував дивні кола,



виривався в чорну небесну вись



І лише придивившись, можна було помітити,



що творять це заворожуюче дійство ЛЮДИ!



Вони ховаються за примарними розводами,


танцюють з ним свої, тільки їм відомі танці,


купаються в ньому,


Вони спільники, вони друзі, вони коханнці!


ВОНИ ПОЄДНАЛИСЬ НАЗАВЖДИ!



ЛЮДИНА І ВОГОНЬ!!!

День осіннього рівнодення!

  • 22.09.09, 10:10
Сьогодні закінчилося ЛІТО!



Сонечко сходити все пізніше,



дні стають коротші,



листочки опадають,


хідники усіяні опавшими каштанами,



засинають втомлені спекою леви,



над містом бринить передзвін тоненьких павутинок "бабиного" літа,



тихою ходою в душу приходить ОСІНЬ!!!
Прощай літо, прощайте втрачені ілюзії,
НА ПОРОЗІ ОСІНЬ!!!
ЗУСТРІЧАЙТЕ!!!

Вітаю з святом!!!

  • 21.09.09, 09:24
Вітаю з першим у церковному році ВЕЛИКИМ і світлим святом

РІЗДВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!



Сихівчан та жителів с.Конопниця, с.Бортятино, як зрештою і всіх чия церква носить це перекрасне ім’я щиро вітаю з ПРАЗНИКОМ!!!
Гарно відсвяткувати!!!


Цифрові наркотики – ще один варіант

  • 18.09.09, 12:19

За відгуками бачу, що тема мало кого цікавить.

Даю ще один варіант з ряду, який в мене є в наявності – а саме

Оргазм, Екстезі,. Кокаїн, Абсент, Опіум, Марихуана, Нітро, Щастя, Постояти на краю прірви, Мазохіст, LSD, Атомний вибух, Сон ангела, Ваш вибір, Чорне світло,  Героїн, Дотик Бога, Алкоголь, Опій, Нікотин, Енерджайзер, DMT, Reset.

У попередній замітці аудіоролик уособлював ОПІУМ.

Красный мак.Почти оргастическое ощущение, редкий сплав расслабленности и эйфории, приправленной чистой беззаботной радостью. Вы чувствуете единение с миром, даже если мир сейчас от вас бесконечно далеко. Хорошее настроение вам обеспечено.

Результат наступного мав би виглядати так! Щось подібне ми чуємо практично щодня з навушників сусіда по дорозі на роботу! Вставляє конкретно, особливо тих у кого зранку з нервами не все гаразд. Вживайте на здоров’я!

Цифрові наркотики – продовжую.

Продовжую тему про віртуальний "кайф".

Алкоголь  Стимулируем свою жизнь без похмелья. Аудио стимулятор сознания амфетаминового ряда – вот с чем мы имеем дело. Алкогольное опьянение ещё не наступило, но уже есть лёгкость восприятия и море скоро будет по колено. А похмелье так и не придёт – алкоголь у вас уже есть. Наливаем? 

Так характеризують попередню мелодію, і судячи з того, що комусь захотілось закусити, поспати тощо, якась дія його таки була!

smile Далі перейду до чогось міцнішого і приємнішого.
Так виглядає радість "наркоші" зблизька, а хто них побачить таке поле, мабуть очманіє від щастя. ТО Ж ПРОДОВЖИМО!

Цифрові наркотики – правда чи вигадки для "лохів"?

«Ви можете попробувати відчуття, які властиві для будь-якого сильного стимулятора свідомості з наявних в реальності, і відчуття в точності копіюватимуть дію щастя, ейфорії або оргазму. Але ніде ви не зможете знайти аудіо стимулятори свідомості такої якості і сили, як «Чорне світло» або «Сон ангела» - в реальності просто немає аналогів! Ось весь перелік наших стимуляторів:  Оргазм, Екстезі,. Кокаїн, Абсент, Опіум, Марихуана, Нітро, Щастя, Постояти на краю прірви, Мазохіст, LSD, Атомний вибух, Сон ангела, Ваш вибір, Чорне світло,  Героїн, Дотик Бога, Алкоголь, Опій, Нікотин, Енерджайзер, DMT, Reset.

Ви отримуєте реальний кайф від аудіостимулятора свідомості, що діє по-справжньому, НЕ ОТРИМУЮЧИ при цьому ЗАЛЕЖНОСТІ, це досконало легально і безпечно. Ви хочете задоволення в повному спектрі? Ви отримаєте універсальний аудіо стимулятор свідомості, порівняно з яким «ангельський пил» - просто дитяча іграшка.

Чи безпечно це?

Бінуарний ефект, який використовується при розробленні цифрових аудіо стимуляторів свідомості, АБСОЛЮТНО нешкідливий і безпечний. Він широко застосовується в навчальних аудіопрограмах, використовується при медитації, в програмах з поліпшення пам'яті і загального оздоровлення та релаксації. Більш того, за допомогою методик з бінуарною дією проводиться лікування деяких хвороб і легше минає реабілітаційний період.

Цифрові аудіо стимулятори свідомості не викликають звикання, не мають небезпечних побічних ефектів і не змінюють свідомість. Ви отримуєте абсолютно безпечну імітацію і розслабляєтеся швидко і якісно. Варто вам вимкнути запис – і їх дія припиняється

Приведений вище текст з реклами про дію цифрових наркотиків. Прослухавши окремі з них, мені стало цікаво, чому вони НЕ ВПЛИВАЮТЬ на мене.

Пропоную прослухати і сказати, що відчуваєте Ви?

Дам аудіо файл без назви, а всіх бажаючих прошу описати свої відчуття. Цікаво чи співпадуть вони з тим описом, який приводять творці такого «наркотика»?