хочу сюди!
 

Ира

57 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 48-55 років

... про зміну полюсів і масові вимирання...

1

Останні статті

Коментарі

13.10.24, 22:00

Ніяких секретів, ) на карті Пірірейса Антарктида і Південна Америка були з'єднані, зараз там протока виорана нашим рідним Місяцем, тому він і перестав обертатись, але відлетівши зайняв орбіту в напрямку обертання планети але з відставанням, що цілком природньо при такому зіткненню ( можете перейменувати його в Нібіру, ) Майя описували кінець світу коли на небосхилі буде два сонця, ми іх маєм, але календар іх умовний, цей катаклізм стався приблизно 11000 рочків тому, що ну зовсім співпадає з загибеллю цивілізаціі атлантів. Для того щоб Земля змінила своі магнітні полюси, необхідно щоб і сонце його змінило, бо магніти в просторі хочете ви цього чи ні орієнтуються з притяганням протилежних полюсів і запаралелюванням осей. Але для того щоб таке сталося потрібно щоб як мінімум біля сонячноі

    23.10.24, 22:20Відповідь на 1 від WalKing

    системи пролетіла чорна діра або потужня нейтронна зірка масивніші за сонце і з оберненим магнітним полем, тільки в тому випадку можлива зміна полюсів, але це все ще буде супроводжуватись викривленням орбіт всіх планет зі змінами площин екліптики, так це катастрофа цілоі зоряноі системи. На разі всі планети обертаються практично в одній площині. Вода має інертність після поштовху місяцем, по сьогодняшній день всі течіі океанічні з заходу на схід в напрямку обертання планети, ніби вода розкручє планету, правда це всього лиш інерція, тому і магнітний з астрономічним азимутом не співпадають.

      33.10.24, 22:23Відповідь на 2 від WalKing

      Ще один цікавий момент біоритм людини 28 годин, тому ми не хочем йти спати і не висипаємось бо мала ніч , 24 годин нам замало.

        43.10.24, 23:08Відповідь на 2 від WalKing

        (трошечки відредагувала, прибрала одрук)
        Про те що чорні діри мандрують нашим Всесвітом ви напевне чули... І у нашій Галактиці вони є, й не одна....
        Дуже цікаві ваші думки, дякую.
        Про те, що М31 стрімко летить назустріч Чумацькому Шляху ви теж, напевне, знаєте. Й у майбутньому очікується гарне видовище. Вчені навіть змоделювали його. Бачили? Цю симуляцію.
        Місяць. Про нього розповідають дуже багато цікавих речей.
        Нібіру? Про неї чула трошки інше....
        Загалом цікаві теми. Та для обговорення їх тут не вистачить місця. Ні в коментарях, ні в окремих дописах)......
        Але дякую) Було цікаво.