хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Закони Всесвіту

Останні роки я часто бачу людей, які впевнено говорять, що є закон всесвіту «якщо вас не просять про допомогу, то й не лізьте». І через неправильне розуміння цього закону виправдовують свою черствість і продовжують чекати «коли ж їх попросять».


Я щоразу кажу, навчіться ВІДЧУВАТИ й ЛЮБИТИ людей, і тоді ви точно знатимете, що людині потрібна допомога, або вона сама хоче з цією ситуацією впоратися.


Знаєте, чому жінки так цінують чоловіків, яким не треба говорити «допоможи мені», а вони самі підходять і допомагають? Самі набирають твій номер у метушні робочого дня і запитують: «Сонечко, як ти? Чим наповнений твій день? У тебе все добре?»


Тому, що коли ви відчуваєте людину і без прохання обіймете, в потрібний момент зателефонуєте, допоможете, коли ця допомога точно потрібна, купите «той самий» подарунок, і скажете саме ті слова, які інший чекає від вас у важкі хвилини, то це говорить про головне - між вами є ПОЧУТТЯ, ви на «однієї хвилі», а значить буде і розуміння, і стосунки.
А якщо людина без прохання зі стільця біля комп'ютера не встане, то вибачте, але почуттів немає.

P.S. Щодо цього закону. Він звучить інакше: це «закон свободи вибору».
Якщо є ситуація, де точно порушена мораль, чи є необхідність швидкої допомоги, то без запиту потрібно зреагувати та допомогти (аварії/травми людей, свідками яких ви стали; жорстоке поводження з людьми чи тваринами тощо) У всіх інших випадках, ви не чекаєте на запит, а цілком можете самі запропонувати допомогу... але якщо вам сказали НІ, то не нав'язуйтесь. Можливо, людина сама хоче це пройти.

Цей закон має дуже важливе доповнення: людина завжди несе відповідальність за своє життя і за свій вибір. І не треба звинувачувати інших... почніть просто з себе. Розберіться, ви точно там, де хочете бути? І ЩО ВИ РОБИТЕ, щоб вийти із цієї ситуації? 
(Останнє питання дуже важливе ) 

Хорошого вам дня та мудрості життя!

3

Коментарі

115.05.24, 12:10

    215.05.24, 14:22