хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

сенс життя

репост. фейсбук. сподобалось


💛💙

Увесь сенс нашого життя сьогодні у тому, щоб:
теплом свого дихання боротися з холодом світу...
берегти один одного…
зрощувати у собі паростки любові всупереч болю, страху, ненависті …
відродити у собі усе найкраще, що надихає до життя…
молитися за усіх, хто захищає нас і вдень, і вночі…
молитися за мир…
дякувати за прийдешній ранок та можливість продовжувати боротьбу…

💛💙



2

Останні статті

Коментарі

131.03.24, 10:58

Саме так

    231.03.24, 14:17Відповідь на 1 від Голубка

    Дякую.

      31.04.24, 04:14

      Як "зрощувати у собі паростки любові всупереч болю, страху, ненависті …відродити у собі усе найкраще", при цьому "теплом свого дихання боротися з холодом світу...берегти один одного" тобто захищатися. Одне суперечіть іншому, нажаль.+ Але....мені ця утопія також сподобалась.)

        41.04.24, 04:18Відповідь на 3 від Vivyenn

        Як "зрощувати у собі паростки любові всупереч болю, страху, ненависті …відродити у собі усе найкраще", при цьому "теплом свого дихання боротися з холодом світу...берегти один одного" тобто захищатися. Одне суперечіть іншому, нажаль.+ Але....мені ця утопія також сподобалась.)де "захищатися"?

          51.04.24, 04:19Відповідь на 3 від Vivyenn

          Як "зрощувати у собі паростки любові всупереч болю, страху, ненависті …відродити у собі усе найкраще", при цьому "теплом свого дихання боротися з холодом світу...берегти один одного" тобто захищатися. Одне суперечіть іншому, нажаль.+ Але....мені ця утопія також сподобалась.)не бачу суперечки

            61.04.24, 17:28Відповідь на 4 від M@Sln

            Як "зрощувати у собі паростки любові всупереч болю, страху, ненависті …відродити у собі усе найкраще", при цьому "теплом свого дихання боротися з холодом світу...берегти один одного" тобто захищатися. Одне суперечіть іншому, нажаль.+ Але....мені ця утопія також сподобалась.)де "захищатися"?Ну нашi чоловiки нас захищають й бережуть.

              71.04.24, 17:29Відповідь на 5 від M@Sln

              Як "зрощувати у собі паростки любові всупереч болю, страху, ненависті …відродити у собі усе найкраще", при цьому "теплом свого дихання боротися з холодом світу...берегти один одного" тобто захищатися. Одне суперечіть іншому, нажаль.+ Але....мені ця утопія також сподобалась.)не бачу суперечкиУ цьому космосi я такой не бачу)