хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Іспаномовна вата ( algodon)

  • 15.03.22, 17:26
Нещодавно вирішив розширити своє коло спілкування в коментарях до відеороликів на Ютубі на третю мову . Почав дивитися ролики іспанською , що стосуються наших справ і брати участь в дискусіях .
Я був в шоці. Скільки вати серед цих іспаномовних! Вони повторюють один до одного всі мантри російської пропаганди які ми звикли чути від росіян і деяких наших опозажопників.. Але часто з деяким колоритом щодо обізнаності.
Так наприклад коли вони пишуть що внаслідок держперевороту в Україні прийшла до влади фашистська хунта, то деякі ( не всі, зрозуміло але трапляються) уявляють собі ситуацію так, щр в 2014-му стався фашистський держпереворот і до влади прийшов фюрер Зеленський ( про наші багаточисельні виборчі баталії їм російська пропаганда не розповідає)...

Далі в розумінні деяких з іспаномовних ватніків фюрер Зеленський напав на Донбас ( в їх уяві то була така держава, або і взагалі частина Росії) і 8 років вперто той Донбас бомбив. Все це зрозуміло що під керівництвом грінго ( так по їхньому буде піндоси).
А от тепер , коли в Путіна зрештою нерви не витримали і він вступився за багатостраждальний Донбас, то підлі грінго понакладали на нього санкцій .
( знову скажу, вони не всі такі, не будемо ображати іспаномовний світ, але... трапляються. І з тими чи іншими відтінками ватностіч треба визнати що досить часто трапляються)
Або ше одна фішка. Україні треба здатися, бо Путін може почати ядерну війну..( ну тут вже хоч якась логіка)

А ще є багато старих роликів де Путін то під дощем квіти до памятника кладе, або на коні з голим торсом в воду заходить. І під ними повнезно захопливих коментів типа " ах який мачо" , " дощу не боїться, аби шану загиблим віддати" і т.д... Щоправда там ті коментатори далеко не всі іспаномовні. Бо було таке, що коли я на коментар іспанською написав щось тіпа " в Іспанії люди дощу не бачили?" іспанською написав, то у відповідь мене обматюкав той коментатор чисто рускім матом )))
Одне можу сказати. Російська пропаганда там відпрацювала на всі 100...
6

Коментарі

115.03.22, 18:46

американцев не любят во всем мире это да

    215.03.22, 20:11

    Може ти спілкувався з кимось із пригожинської кухні. На закордон там працює тьма народу і маскується під аборигенів з конкретного регіону. Для Північної Америки, наприклад, є боти під різні верстви населення - наприклад, образ "чорношкіра багатодітна жінка" з відповідним лексиконом і світосприйняттям. Так що хтось може "косити" і під іспанця.

      315.03.22, 22:39

      І що то таке?

        415.03.22, 22:40Відповідь на 2 від Бес Понятия

        Та я так і подумав, як той " іспанець" мене рускім матом почав матюкати. Мабуть він не один такий...

          516.03.22, 01:00Відповідь на 3 від reflexivo

          І що то таке?То спамер завівся, не ходи туди

            616.03.22, 01:01Відповідь на 4 від reflexivo

            Та я так і подумав, як той " іспанець" мене рускім матом почав матюкати. Мабуть він не один такий...Ну, бачиш, ти "спалив" кацапського іспаномовного бота

              716.03.22, 19:57Відповідь на 3 від reflexivo

              І що то таке?Шизофрения.

                Гість: Inna_19

                817.03.22, 17:52

                  Гість: alt-code

                  919.03.22, 22:36