Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Свідомість

Свідомість: ви отримуєте той досвід, до якого пробуджені
Ця розмова присвячена в основному свідомості достатку. Але що таке свідомість? Це пробудження до чогось. Свідомість достатку - це пробудження до багатства. Зрозуміло, багатство завжди тут, але ви можете не усвідомлювати його, не брати до уваги. Ви не можете переживати те, чого не розумієте. Свідомість - це набір якостей і здібностей, що дозволяють вам бути пильними до того чи іншого стану буття чи досвіду. Ця розмова  про те, що дозволяє вам бути пильними, уважно ставитись до багатства, яким ви вже володієте. І щастя у вас теж є. Так що, друзі мої, прокиньтеся!
Матеріальний добробут держави – це просто прояв колективної свідомості достатку людей, які в ньому живуть. І це вірно для будь-якої групи людей – від сім'ї до корпорації, до континенту та до всього світу загалом. Найнесвідоміший член групи знижує якість переживань найбільш свідомих її членів. Тому по-справжньому розумні люди роблять все, щоби підвищити рівень свідомості своєї групи як цілого, щоб переживати більше досвіду самим. Нічого не робити або знижувати свідомість достатку інших веде тільки до поразки.
Деякі дослідження показують, що багато хто з тих, хто виграв у лотереї мільйон доларів або більше, виявляються з часом у гіршому матеріальному становищі, ніж до свого виграшу. Вони втрачають усі гроші в разюче короткий термін і опиняються в ще більш тяжкому становищі через борги і зобов'язання, які за цей час знаходять. Не гроші роблять людину багатою. Багатою людину робить свідомість достатку.
Люди, які не мають свідомості достатку не здатні знайти багатство, скільки б грошей вони не виграли в лотерею. З іншого боку, людям зі свідомістю достатку просто  може не вдасться досить тривалі періоди часу отримати багатство. Так, завдяки помилкам у мисленні чи волі провидіння іноді вони зазнають краху і опиняються на мілині, але їм завжди вдається відновити свій добробут. Вони не бояться руйнування, бо знають: якщо це станеться, довго це не триватиме і вони обов'язково все повернуть. Ви можете забрати у них усі їхні гроші, але протягом року вони знову розбагатіють або принаймні будуть на шляху до багатства. І везіння до цього жодного стосунку не має.
Найбільша творча сила стає доступною, коли ваше свідоме, підсвідоме та надсвідоме «Я» єдині та гармонійні у своєму виборі. Ви можете досягти цього, підвищивши свою свідомість та усвідомленість на всіх трьох рівнях вашого "Я". Ви повинні свідомо та усвідомлено робити ті речі, які раніше робили підсвідомо. Ви можете це зробити, вирішивши бути свідомими. Вирішіть бути уважними та пильними – стежте за вашими думками, діями та мріями, а не ходіть у напівдрімоті та на автопілоті. Також дуже хороша ідея – зайнятися практикою уважності та усвідомленості. Це один із найкращих способів вашу усвідомленість збільшити.
Розумієте, ваше «Я» постійно робить вибір і приймає рішення, але якщо ви їх не усвідомлюєте, ви так і не дізнаєтеся, якими вони були. Ці рішення належать вашому надсвідомому. І ви починаєте їх усвідомлювати шляхом уважного ставлення до своїх почуттів (не до емоцій чи думок, що видають себе за почуття). Ви починаєте усвідомлювати своє свідоме, коли займаєтеся медитацією.
Деякі рішення ви приймаєте на рівні свідомості, а деякі – на рівні підсвідомості. Ви можете збільшити свою усвідомленість підсвідомістю виборів, вирішивши бути усвідомленими і спостерігаючи свої думки. Наприклад, у минулому вас, можливо, відвідували думки, що турбують вас, пов'язані зі страхом і нерішучістю щодо будь-якого предмета. Ці думки крутилися у вашій голові весь час, поки ви займалися іншими мотивами; вони завжди були присутні як би на задньому плані. Добре, все, що від вас потрібно тепер, - це спостерігати свої думки і не дозволяти якимось стороннім ідеям крутитися у вас в голові, подібно до замкненої в клітці мавпи.
Сенс ось у чому: якщо якесь конкретне рішення на трьох рівнях вашої свідомості приймається по-різному, на вас неодмінно чекає невиразний результат. І спосіб уникнути цього – підвищити своє усвідомлення на всіх трьох рівнях.
Джерело всього сущого – це поле нескінченних можливостей та потенціалу творення. Наше справжнє «Я» єдине з Джерелом, створене на його образ і подобу. Коли ми усвідомлюємо це і віримо, що це так, ми підключаємося до поля нескінченних можливостей і джерела властивих нам за природою творчих сил.
Ви повинні мати свідомість достатку, яка не знає, що таке бідність (або, що точніше, ілюзія бідності). Працюйте над цим, поки сама можливість існування бідності не почне викликати у вас сміх – поки те, що ви можете виявитися бідним, не здасться вам ідеєю неймовірною і дуже смішною. Ви створюєте гроші, збільшуючи власну внутрішню цінність. А робите ви це, читаючи книги, подібні до цієї статті. Ви робите це, згадуючи своє справжнє «Я», створене за образом і подобою Бога – творчою за своєю природою. Тільки потім ви починаєте переживати гроші та багатство на досвіді – коли обмінюєте на них свою внутрішню цінність. Перетворити свою внутрішню цінність на гроші можна, надаючи послуги, обмінюючись товарами та грошима, віддаючи їх за інші послуги, товари та гроші. Не забувайте,що
Отже, те, що створює людина, є унікальним, і саме обмін цими унікальними речами приносить паперові гроші. Паперові гроші – лише засіб обміну тією унікальною внутрішньою цінністю, яку ми в собі розвиваємо.
Збільшуйте своє багатство, збільшуючи свою внутрішню цінність. Переживайте багатство, виконуючи своєю внутрішньою цінністю своє призначення і реалізуючи свої здібності. Все – всередині вас самих. Щоб створити зовнішнє багатство, створіть внутрішню цінність та використовуйте її. Все дуже просто. Найголовніші складові внутрішньої цінності миттєво доступні всім. Це – віра чи впевненість, уява, уміння вчитися та зосередженість. Дії, які ви робите, лише перетворюють внутрішню цінність на зовнішню, на багатство матеріальне.
Багатство з'являється у тих, хто має свідомість достатку, і ніяк інакше. Свідомість достатку набувається зі станів вашого буття та думок про добробут і багатство, які ви наповнюєте своєю впевненістю. Воно не дозволяє жодних думок про бідність або будь-що, що вас обмежує. Воно не дозволяє існувати стану страху та зневірі.
Заробляння грошей не має нічого спільного безпосередньо з маніпуляціями папером, який ми називаємо грошима. Цей процес повністю залежить від нашої свідомості достатку.
Багатство – це передбачуваний результат. Причини багатства передбачувані, вони у нашому повному розпорядженні.
Наскільки розвинена у вас свідомість достатку, ваш зовнішній світ дозволятиме вам переживати його на досвіді або, навпаки, цьому перешкоджати. Те саме вірно і для щастя. Настільки, наскільки ви наповнені щастям всередині, зовнішні речі дозволятимуть вам його випробовувати або перешкоджатимуть цьому. І це тією самою мірою стосується й усього іншого – миру, любові, не-осуду, не-нехтування, не-окремості тощо.
Колективна свідомість сильно впливає і на ваші власні багатство та щастя. Ви створюєте багато подій у вашому житті. Але деякі події, особливо значні, відбуваються з вами через думки і стан свідомості людей, які оточують вас, членів соціуму. Ви й раніше чули це у різних варіаціях (там, де двоє чи більше зберуться…). Ви не самі; ви не окремі від решти. Ви як особистість важливі для цілого, і навпаки. Ваш рівень багатства та щастя визначається не тільки вами, а й усіма іншими. Будь ласка, постарайтеся зрозуміти це якомога правильніше. Ніхто не може перешкоджати вам стати багатими та щасливими, бо ви самі вирішуєте, як сприймати ті чи інші події – як погані чи як добрі. І ніхто не може позбавити вас цього внутрішнього вибору. Тільки ви можете вирішити бути багатими та щасливими, і ніхто не може забрати це у вас, окрім вас самих.
Усвідомлюючи це, ви збільшуєте свої шанси на те, що життя надасть вам багато щасливих можливостей, трапиться багато хороших подій, ви зустрінете багато хороших людей з відповідною свідомістю. Думайте про свій розум як про продовження вашого духу, про навколишнє середовище та інших людей – як про продовження вашого тіла, про світ – як про продовження безпосереднього вашого оточення і, отже, про весь світ – як про одне велике продовження вашого тіла. Те саме поширюється на всіх людей.
Таким чином, щоб «погане» чи «хороше» не відбулося у вашому великому всесвітньому тілі, це впливає на вас настільки, наскільки це від вас «віддалено». У ваших же інтересах розповсюджувати по світу свідомість щастя і достатку, щоб загалом «поліпшити» ваше велике продовжене тіло – адже те, що трапляється з якоюсь однією його частиною, впливає на все тіло цілком. Будь-яке досягнення лише одного представника суспільства призводить до цілого ряду різних інших великих чи малих досягнень решти членів цього товариства. Щоб підвищити свій добробут, підвищуйте добробут інших – це автоматично покращить ваші справи. Навіть якщо ви поділитеся секретами здобуття багатства з кількома людьми, цього вже буде достатньо, але якщо ви поділитеся цим знанням з великою кількістю людей – зі стільки, скільки це буде можливо, наш Всесвіт зміниться. Ця стаття – лише початок; діліться нею. Використовуйте Інтернет, електронну пошту та послугу SMS у вашому мобільному телефоні. Людство винайшло ці доступні мережі спілкування на доказ нашого зростаючого усвідомлення того, що ми єдине ціле. Так використовуйте ці мережі спілкування; не забувайте про них.
Один із найефективніших способів набуття багатства – це щоденні заняття медитацією. Медитація дозволяє вам увійти в зіткнення з вашим вищим «Я», сприяє тому, щоб знання, про яке йдеться в цій статті, стало вами, стало вашим внутрішнім досвідом, проникло в кожну клітинку вашого тіла. Тоді більше не залишиться жодних теоретичних побудов, все буде у вас усередині. Вам більше не доведеться примушувати себе до практик і намагатися про них не забувати, оскільки вони будуть з вами одним цілим. Почніть займатися медитацією, і незабаром це станеться.
Рекомендована в цій статті техніка – випасана (медитація усвідомленості та уваги).
За всіх інших умов, що залишаються незмінними, людина або суспільство мають багатство, щастя і здоров'я рівно настільки, наскільки вони мають свідомість достатку, щастя і здоров'я і розвивають його.
Тепер настав час перейти до вищих вимірів. Настав час поглянути на те, що має свідомість, на ваше «Я», творця Всесвіту, будівельника, який використовує час і простір як матеріал, з якого він створює свій досвід.
Людина не зможе відкрити нові океани, поки їй не вистачить мужності втратити з уваги берег.
Андре Жид
Досвід – це не те, що трапляється з тобою; це те, що ти робиш із тим, що трапляється з тобою.
Олдос Хакслі
Те, що гусінь називає кінцем світу, майстер назве метеликом.
Річард Бах

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів

50%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

117.11.23, 08:09

Солянка с грибами. Для так называемого среднего класса, который в Украине никак не сформируется?
А что делать тем, у кого на грибы денег нет? Сознание без богатства это уже не сознание.

    217.11.23, 08:14

    Матеріальний добробут держави – це НЕ прояв колективної свідомості достатку.
    Це когда миллионы пашут на тысячах заводов, фабрик, шахт, рудников и, конечно, полей. Когда у людей есть работа и достойная зарплата. И тогда всё это возвращается державе налогами. А с достойной зарплатой трудящиеся могут удовлетворять свои потребности, подпитывая торговлю и производство. Как и пенсионеры. А когда люди думают какой же хлеб купить в АТБ, по 20 или прибежать в 6 утра за социальным по 5,60, то о каком добробуте может быть речь? Только о виртуальном.

      37.12.23, 23:40Відповідь на 2 від The Martian

      Люди, які не мають свідомості достатку не здатні знайти багатство. Перечитайте статтю уважно

        47.12.23, 23:45Відповідь на 1 від The Martian

        Щоб підвищити свій добробут, підвищуйте добробут інших – це автоматично покращить ваші справи. Навіть якщо ви поділитеся секретами здобуття багатства з кількома людьми, цього вже буде достатньо, але якщо ви поділитеся цим знанням з великою кількістю людей – зі стільки, скільки це буде можливо, наш Всесвіт зміниться. Уважніше перечитайте статтю