Адские цифры для орков

  • 10.03.22, 07:07
АДСКИЕ ЦИФРЫ ДЛЯ ОРКОВ


Арсен Аваков


9.03.2022

Немного посчитаем на сегодняшний день, пользуясь нашими данными и данными закрытых источников в рф.

Во вторжении была задействована группировка около 200 тысяч человек.

Потери агрессора на утро 14 дня войны:

Убитыми - 10 235 (регулярных сил) + 2400 ( из состава ЧВК действующих вместе с врагом) итого около = 12 635 ( по данными внутреннего инсайдера в РФ)

Ранеными – около 35 000

Пленными – около 3 000

Итого потери воинских сил рф, участвующих в агрессии = около 50 635 человек.. из 200тыс. 25%

Про танки и самолеты не пишу.. это регулярно есть в прессе.

А из цифр по потерям личного состава русского агрессора ясно видна перспектива оставшихся оккупационных сил.

Эй, русские орки, вы несете нам много горя – вы убиваете наших граждан.. но просто посмотрите цифры – вы, хоть и с промытыми мозгами, но не настолько тупые.. Вы все вернетесь домой или в гробах, или калеками.

Шановнi українці, бережiть себе та Україну!


МОСКВА ВТРАЧАЄ ГЕНЕРАЛІВ


Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Прийшла інформація, що в боях проти російсько-фашистських загарбників українські воїни ліквідували командира 33-го мотострілецького полку армії РФ гвардії підполковника Юрія Агаркова. Логічним було б сказати вічне – нехай щастить. Проте.

Останнім часом у Москви стався просто якийсь командиропад. В боях стали гинуть не просто рядові та лейтенанти, а й високопосадові офіцери і навіть генерали. 4 березня український снайпер відправив до прабатьків заступника командувача 41-ї російської армії генерал-майора Андрія Суховецького. 6 березня загинули командир 247-го десантно-штурмового полку Костянтин Зізевський, командир батальйону 61-ї бригади Морської піхоти Рф підполковник Дмітрій Софронов та заступник командира 11-ї окремої десантно-штурмової бригади Армії РФ підполковник Денис Глєбов. 7 березня під Харковом загинув начальник штабу і перший заступник командувача 41-ї армії Центрального воєнного округу Росії генерал-майор Віталій Герасімов. У полон до українського війська потрапив заступник командира російського авіаполку Максим Криштопа. І от – підполковник Агарков поповнив цей дивовижний список.

«А це тому що російські офіцери і генерали завжди біля солдат, на відміну від ваших!» - волають нам ватні коментатори на соцмережах. І далі за списком про «слуга царю – атєц салдатам». Про «атєц салдадам» теза руйнується зразу, як тільки ми подивимося чим російських солдат годують, у що їх вдягають і чим забезпечують. Хто знає реалії Росії, той в курсі, генерал там – це не звання, це щастя. Генерал без новенького Мерседеса і дачі-котеджу в Росії не буває як явище.

Взагалі, те що росіяни хизуються, що їхні полковники і генерали сидять по окопах (і гинуть там), як раз свідчить – вони взагалі не розуміють навіщо існують генерали. Задача командира батальйона, полку, бригади та корпусу – не по окопах лазити, завойовуючи дешеву популярність серед солдат. Аби лазити по окопах існують офіцери званням поменше – і то їхній прямий обов’язок. З’являтися на передовій старший офіцер або генерал мусить з певною метою – рекогносцировка, інспекція, тощо. Головна ж задача старшого офіцера – командувати. Організовувати забезпечення, переміщення своїх військ, оборону або наступ. А це робити треба там де можна отримати про свої війська і про ворога максимум інформації, і де проведений зв’язок з підрозділами – в штабі. От там старший офіцер та генерал мусять працювати, а не по окопах лазити. Якість офіцера вимірюється не тим, наскільки він за панібрата з солдатами, а тим наскільки солдати нагодовані, забезпечені і озброєні. У ЗСУ, до речі, худо чи гірко, але так і є. І це правильно. Кожен мусить виконувати свою роботу, а не підміняти собою підлеглих.

А що в Армії РФ? А там діє дивовижне правило – хоч розшибися але виконай. У наших умовах це виглядає так. Російська бригада іде в наступ, наривається на ЗСУ і зазнає важких втрат. Далі іти не може. Російський генерал викликає до себе комбатів, «ставить їх в позу», ті біжать ділитися враженнями з підлеглими. Наступ продовжується, знову втрати, гинуть взводні командири, батальйон зменшується до роти. Генерал знову викликає комбата, але комбат (який щойно на мить розминувся зі смертю) генерала просто посилає – йому втрачати вже нічого. А на генерала тиснуть згори. Тому генерал сам лізе в окоп, аби надихати все ще живих солдат власним прикладом… Там його і зустрічає український солдат. Зі снайперською гвинтівкою. Або – з Джавеліном. Або біля гармати. І все. Полковник або генерал – розшибся. Завдання не виконав.

І розшиватимуться далі. І навіть не тому, що вони – зайди, а ми захищаємо нашу землю. Вони просто не вміють воювати інакше. Тому й програють. І не тільки армія РФ. А й вся Росія.











ua_flagua_flagua_flag

Зведення Генштабу та МО України + новини









Новости от Елены Подгорной

Плохих и страшных новостей вам есть кому насыпать, я буду писать только позитив. (Подоляк, будешь должен) 💰

✈️ Мы наконец таки договорились за самолёты. Нам их снова дают, а ещё правительство Польши призывает другие страны тоже поучаствовать в подобной сделке. Это замечательно. Нам нужны самолёты. И небо закрыть, и лаптей утилизировать. (Да, я в курсе, что просили про оружие не писать, но это новость из общедоступных официальных источников).

🚌🔥 Из Ирпеня продолжают эвакуировать людей. Под обстрелами одичавших лаптей, с очень сложной логистикой, но спасли уже больше 3000 человек. И продолжают спасать.
Для меня это направление - Ирпень, Буча, Гостомель - личная боль. Там куча моих друзей пострадали. Там до сих пор моя сестра с мужем и собаками в окружении, под обстрелами, без тепла, воды, еды и какой либо связи. Там Вера Арешина, у которой лапти отобрали дом второй раз, выстрелив по нему из танка и ограбив, прячется где-то чудом...
Но мы же договорились мыслить позитивно? Так вот. Мы лаптей из наших городов выбьем. И спросим за всё по полной программе. Как будем спрашивать я тут писать не буду, потому что фейсбук у нас - территория толерантности и розовых поней, но у каждого из нас, я уверена, фантазия на этот счёт уже хорошо работает, да?

⏰ Rolex прекращает экспорт товаров в Россию, сообщает Bloomberg. Ну и правильно. Зачем нищебродам дорогие часы? Солнце пока санкции не ввело? Вот и ладушки. По нему время и узнают.

💣 В Киев прибыло уже 40 тысяч иностранных военных! Из них – более 500 канадцев (которые еще продолжают прибывать), поэтому для них будет создано отдельное подразделение.
Понимаете? 40000 мотивированных специалистов прибыли на сафари. Это просто будет отстрел бешеных лаптей. Не война.

🧨 Экс-министр обороны Грузии Ираклий Окруашвили приехал в Украину вместе с грузинскими добровольцами воевать против лаптей-оккупантов.
Я так понимаю, что все спешат пнуть это мясо, пока ещё есть такая возможность. Да уж, умеют лапти настроить против себя всех соседей и даже не очень соседей. Со всего мира спешат отдать должное российским солдатам.

🚁💵 Укроборонпром придумал суперский конкурс для пилотов-лаптей. Каждому пилоту, посадившему у нас и передавшему ЗСУ целым самолёт обещают миллион баксов.
За вертушку в таком же, рабочем состоянии, дают полмиллиона.
И вишенкой на тортик - гражданство свободной страны. Нашей страны. Украины. Тут можно будет жить и ездить в множество стран без визы. Или купить себе домик в Баварии.
А ещё у нас работает Макдональдс и открыты магазины Летуаль. Обращайтесь, лапти. Это шанс стать людьми.

🙃 В Киеве с начала вторжения РФ уровень преступности снизился в 6-7 раз – МВД. (с)
Конечно снизился. Люди с таким количеством оружия в домах становятся невероятно вежливыми и законопослушными. Потому что из-за любой двери в тебя могут опустошить рожок. Нервные все в последнее время. Поэтому мародёры есть, конечно. И преступники тоже. Но остались самые отбитые.

🚕 Bolt закроется в Беларуси и даст 5 миллионов евро Украине.
Компания собирается прибегнуть к трем шагам: 🚕 Перечисление 5% всех заказов Bolt в Европе в течение следующих 2 недель в поддержку украинского народа.
🚕Изъять российскую продукцию из Bolt Market. 🚕Прекратить деятельность в Беларуси.
На вёслах. Всё теперь на вёслах.

📡 Американская телекоммуникационная компания Lumen Technologies прекращает работу в России. Среди её клиентов были Ростелеком и Транстелеком.
А это уже не вёсла. Это в рельсу. Дон-дон.

🔥В переговоры у лаптей не слишком получается, поэтому они продолжают нас терроризировать - долбят ракетами и самолётами. У нас не всегда получается отбиваться, но мы выстоим и будем ненавидеть лаптей ещё больше, хотя кажется, что больше уже некуда. Мы получили отличную прививку от братскости. От российскости.

💒Очень важный в православном мире человек, греческий богослов Иоаннис Орфанудакис, призвал исключить РПЦ из всемирного совета церквей. За то, что РПЦ открыто поддерживает войну в Украине.
И это заявление, говорят люди знающие, не возникло на ровном месте. Скорее всего это озвученная позиция патриарха Варфоломея. Который, как и добровольцы, едущие на сафари, давно ждал повода пнуть зажравшегося патриарха всея россии Гундяева. За хамское поведение со Вселенским патриархатом.
Так что, совсем не исключено, что и РПЦ в мире религий тоже забанят. Они перейдут на самоизоляцию. А там и до неуважаемого сектантства полшага.

💵🖕Центробанк федерации лаптестана запретил продажу валюты в кассах банков, а с депозитов можно снять только доллары и не более 10 тысяч. Остальное - бумагой.
На повизгивающую Собчак можно смотреть бесконечно.

🔥🖕Виктория Нуланд заявила, что в проект газопровода "Северный поток-2" в настоящий момент мертв и вряд ли будет реанимирован когда-либо. (с)
Это замечательная новость. Эмбарго на российскую нефть - будет ещё лучше.

👍В ЦРУ говорят, что Путин "обескуражен" низкой боеспособностью собственной армии. В то же время, россияне еще не в полной мере осознают это из-за запрета независимых СМИ и цензуры.
Ничего, ребзики. Мы вам поможем осознать это всё в полной мере. Чтобы вы свою имперскость даже не сворачивая в трубочку засунули себе глубоко туда, куда обычно целуете своего дорогого диктатора.
Дон-дон, россиянцы.

🛡⚔️Глава МИД Британии начинает визит в США для обсуждения новых мер против России. Стороны будут обсуждать пути оказания помощи Украине, в том числе по вопросам безопасности и разведки, а также по гуманитарной проблематике.
Мы не одни против лаптей. Но на нас самая сложная часть задачи.

🤷‍♀️Вчера словила себя на том, что ругаю мужа за автомат, положенный на мой белый замшевый диван... Ну а как масло капнет или что там у них?
Знаете, что это значит? Это значит, что белый диван снова имеет значение. Это значит, что мы адаптировались к первому ужасу и готовы бить врага всеми доступными способами. Это значит, что придёт весна и с ней придёт победа. Иначе быть не может.
Нет, расслабляться рано. Нам повезло получить в подарок огромную и богатую ресурсом территорию, но за это нужно бороться и отстаивать своё.
Но мы делаем и сделаем всё, чтобы нашим детям не пришлось умирать в душных "братских" объятьях русского мира. Пусть те, кому он по душе, кушают его сами. Главное не обляпаться.

☕️А теперь допиваем кофе и идём в новый день совершать новые победы, причинять добро и наносить радость. Люблю вас, сограждане! Берегите себя, нам с вами ещё наново страну отстраивать.💋
















Нешановна мамамія цинічно БРЕШЕ! (ще раз оновлено)

Поки вся Україна, захищаючись, воює з пукіним, НЕШАНОВНА мамамія до цих пір воює з Президентом Порошенко, а тепер і з Вурдалаком та мною.
При цьому вона використовує перевірену кремлядську методику - ЦИНІЧНУ БРЕХНЮ!
В коментах до замітки Вурдалака я звертався безпосередньо до нього та до Ксени.
Щось написати мамамії я не можу, бо я у неї в ігнорі.
Як і вона у мене.
Видалити її коменти я не маю технічної змоги.
Ви прекрасно це розумієте.
Міг би видалити свої, але до тих пір, поки господар блогу на них не відповав.

Я сумую, що Бог не дав цій жінці розуму та гідності, а тепер ще й позбавив пам"яті.
Але мені це до с...аки!!!
Нешановна мамамія, тобі - за россійським кораблем!!! Бігом!!!

Пи.си. В українській мові нама слів "мразь" та "дірьмо"
            Є слова "мерзота" та "лайно".
            

Пи.си.пи.си. Хто кому яму копає, той в неї і ляже.

Пи.си.пи.си.пи.си. Отримав коментар від антигероїні цієї                                       замітки:

                                 Маммамия

19.03.22, 15:46

твой порох на фиг не нужен таким, как я...поклоняйся своему идолу, только лоб не разбей...ты великий манипулятор, только глупец этого не видит, все они у тебя в заметках строчат камы поддерживая твою проплаченную брехню, но это на их пропитой и продажной совести...живи с жтим, если можешь...адью, безлицый...мне по х@й твои плевки

Рівень дискусії - плінтус!!!

Тим більше, що я на тебе не плював, слини пожалів на таке...

І текст мій тобі не може бути по...хуй, бо в тебе його нема.

Як і розуму, гідності та пам"яті.

Вперед, за рузським кораблем!!!fuck





НЕШАНОВНА папаміяhuh foo
НАПРЯМОК ТВОГО РУХУ НЕ ЗМІНИВСЯ! ІДИ ЗА РУСЬКИ КОРАБЛЕМ!!!
ПО ДНУ!!!
fuckfuckfuck

І по дорозі прихопи своїх прихильниць, таких же шизанутих, як ти, огидна кремлядська троляка!!!bazar
Вам усім - за рузським кораблем! Бігом! По дну!fuck fuck fuck


В один день...

Итак, в один день, а именно сегодня:

- Зеленский в своём видосике буквально орёт как недорезаный на членов НАТО, требуя "закрыть небо". Хотя накануне Столтенберг вполне дипломатическим языком заявил, что страны НАТО не будут начинать войну с роиссей за Украину.

- Сегодня же тот же Зеленский даёт интервью американскому изданию.
  В этом интервью он прозрачно намекает, что готов сдать желание Украины вступить в НАТО, а значит и в Евросоюз.

- И сегодня же "слуги урода" выступают с совершенно дебильной инициативой про отказ от желания стать членом НАТО в обмен на какие-то гарантии. Причём одним из гарантов они желают видеть роиссю. Напомню "слугам урода", что роисся нам один раз уже гарантировала территориальную целостность.

Совпадение? Не думаю...






==================================================













Новини лаптеноміки.




Новини лаптеноміки.

Джон Доу Джонс

Південна Корея оголосила припинення транзакцій з Центральним банком Росії.

Чомусь Кореї не потрібні рублі.

«Роснафта» не змогла погасити виплати за облігаціями на $2 млрд. Також аналогічні виплати має здійснити «Газпром» на суму $1,3 млрд.

Тут теж рублі виявились нікому не потрібні. І картки вже не приймають.

American Express призупиняє операції в Росії та Білорусії.

Навіщо American Express операції в рублях?

На міжнародних торгах рубль впав ще на 10%, за один долар давали 138,5. Це падіння відбулось після заяви США про можливе ембарго на постачання російської нафти і газу.

І це лише початок довгого шляху вниз.

Криптобіржа Coinbase заблокувала понад 25000 адрес користувачів, пов’язаних з російськими фізичними або юридичними особами.

Не сховаєтесь.

Чотири найбільші у світі аудиторські компанії – KPMG, PricewaterhouseCoopers, Ernst&Young, Deloitte – оголосили про припинення роботи в Росії.

Аудит виробництва лаптів нецікавий.

Міжнародна федерація дзюдо усунула Володимира Путіна та Аркадія Ротенберга від усіх посад.

Бо невиїзні.

Глава МВС Британії направила листа до Інтерполу з проханням ухвалити рішення про негайне виключення Росії з організації.

На 32 роки запізнились, але нехай хоч так.

Валентин Юдашкін не зможе провести показ у рамках тижня моди у Парижі, оскільки він не засудив вторгнення Росії до України.

Середній індекс художнього смаку різко виросте.

У РФ хочуть заборонити виїзд із країни жінкам і чоловікам з 15 до 72 років.

Аплодуємо. Як у СРСР. І марожено.

Влада Нової Зеландії заборонила в’їзд у країну президенту Росії Володимиру Путіну, прем’єр-міністру Михайлу Мішустіну, міністру закордонних справ Сергію Лаврову і міністру оборони Сергію Шойгу.

Нехай щастить.

Правоохоронці з ЄС знайшли у Фінляндії розкішну яхту Дмитра Медведєва: її можуть конфіскувати.

И этот русский корабль тоже пошел нахуй.

Шість іноземців покинули раду директорів Polymetal. Іноземці вже пішли з керівних посад в Ощадбанку, РЗ, ЛУКОЙЛу, «МегаФоні» та інших компаніях.

Зарплата в рублях не потрібна.

Данія відмовляється від російського газу та планує посилити власну обороноздатність.

У Конгресі США розглянуть виключення  Росії зі Світової організації торгівлі та заборону на імпорт нафти.

Польща наполягає на повному ембарго всіх енергоносіїв з Росії.

Страшний сон стає дійсністю – ембарго. І навіть продовольство в обмін на нафту не обіцяють

1С піднімає ціни на деякі продукти у 10 разів. Раніше ліцензія для запуску програм 1С коштувала 8200 рублів, сьогодні ж – 82000 рублів. Ціни на сам софт також зросли пропорційно: наприклад, «1С Бухгалтерія ПРОФ» з USB-ключом коштувала 16200 рублів, а тепер – 162 тисячі.

Але є гарна і доступна альтернатива – рахівниця.

Платформа з пошуку роботи Upwork призупиняє роботу в РФ та РБ.

Якої ще роботи?

Ubisoft призупинила продаж ігор у Росії. Компанія випускає ігри Assassin Creed, Far Cry, Rainbow Six.

EA Games зупинили продажі своїх продуктів у Росії та Білорусі.

Steam обмежив для російських користувачів можливість купувати ігри та оплачувати послуги.

WePlay Esports почала блокувати користувачів із Росії на турнірній платформі. А також не висвітлюватиме Dota 2 Invitational Series Dubai 2022 російською мовою.

Epic Games «зупиняє комерційні відносини» з РФ.

Rockstar Games та Activision Blizzard (володіє правами на Call of Duty, Diablo, Overwatch, World of Warcraft) припинили продаж ігор у РФ.

CD Projekt Red (Cyberpunk 2077, Відьмак) знімають із продажу свої ігри в РФ та Білорусі.

Elisa Esports по CS:GO усунув від участі усі російські клуби. Це означає, що організатори не запрошуватимуть такі команди, як Virtus.pro, Team Spirit, Gambit Esports, forZe та інші клуби, що належать Росії.

GOG перестав обробляти платежі в рублях.

Sony відклала реліз Gran Turismo 7 у Росії на невизначений термін.

Розробка S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl тимчасово заморожена.

Amazon призупинила роботу над локалізацією MMORPG New World російською мовою.

NAVI розірвали співпрацю з RuHub, VirtusPro, CybersportRu та Epic Esports Events.

Minecraft видалили з AppStore та Google Play в Росії

Російський ринок відеоігор займає восьме місце у світі за доходом, це складало 2,7 млрд доларів у 2021 році. 53% росіян регулярно грають у ігри на ПК.

У 2023 році актуальними будуть спроби запуску ігор на калькуляторі «Електроніка МК-52».

Boeing призупинив закупівлю титану в Росії.

Нічого, зате будуть робити дитячі титанові кубікі.


Nissan очікує незабаром зупинку виробництва на своєму заводі у Санкт-Петербурзі.

Рекомендуємо спробувати ренесанс конярства, хоча це надто складно. Ну тоді пішки. А згодом з’являться й окремі їздові росіяни.

Міжнародна федерація гольфу (IGF) відсторонила російських і білоруських спортсменів від змагань.

Не вміли, нема чого й починати.


Фінські Valio та Paulig йдуть із Росії. Tommy Hilfiger, Calvin Klein та Warners закривають магазини в Росії.

Їм теж чомусь не потрібні рублі.

Фінська компанія Fazer, що виробляє відомий шоколад «Karl Fazer», має намір зупинити свою діяльність у Росії. У групи є чотири фабрики в Петербурзі та Москві.

Їжте цукор шматочками. Ні, «Рошен» не дамо.

Netflix зупиняє роботу на території Росії.

«Брат» і «Брат-2» цілодобово. Все одно нормальних фільмів там не розуміють.

Великий ретейлер косметики та парфумерії Sephora повідомив, що зупинить свою роботу в Росії.

Бурячком підфарбуються красавіци.

Виробник одягу Levi Strauss&Co тимчасово припиняє роботу в Росії.

Фабрика «Большевичка» захоплює ринок.

Туристичні поїздки для росіян подорожчали на 80%.

Чекаємо розквіту туризму в Магадані й Бодайбо.