Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Не хотів чути

Карл Волох:
Ви хоч уявляєте, до яких печінок треба було дістати супердосвідченого й супердипломатичеого Байдена, аби він сказав таке про Боневтіка - при тому, що критикувати українську верхівку йому зараз дуже невигідно?
Чёрная лампа:
Президент Джо Байден заявив, що президент України Володимир Зеленський не звертав уваги на попередження про те, що росія вторгнеться в Україну.
Про це пише Bloomberg, цитуючи заяву Байдена під час його виступу у Лос-Анджелесі:
"Я знаю, що багато людей думали, що я, можливо, перебільшую, але я знав, і у нас були дані на підтвердження цього, що він (путін – ЧЛ) перейде кордон. Не було жодних сумнівів. І Зеленський не хотів цього чути, і багато хто з людей теж", – заявив Байден.
Він визнав, що можливість повномасштабного вторгнення росії багатьом могла здаватися надуманою: "Я розумію, чому вони не хотіли цього чути". До того ж Байден звинуватив путіна у «намаганні знищити культуру, не тільки націю, а й культуру» України.
На цю заяву вже відреагували на Банковій. Прес-секретар президента Никифоров заявив, що президент Володимир Зеленський просив про превентивні санкції проти росії перед широкомасштабним вторгненням рф, але партнери "не хотіли чути". "Тому фраза "не хотів чути" ймовірно вимагає уточнення. До того ж, якщо пам'ятаєте, президент України закликав партнерів запровадити пакет превентивних санкцій, щоб спонукати росію до відведення військ та деескалації ситуації. І тут уже можна сказати, що наші партнери "не хотіли нас чути"", – додав речник Зеленського.
По-перше, "уже" тут явно зайве, бо таким чином на Банковій визнають провину. По-друге, можна було ще в коментарі згадати про чорну форму секретаря РНБО як сигнал всьому світу, що ми готові і все розуміємо.
Звичайно, керівництво України не буде визнавати своїх помилок зараз і потім. Зараз це «не на разі», а потім буде «це вже не на часі». До того ж не слід дивуватися – влада не те що не чула попередження від Байдена, вона і не чула попередження в самій Україні. Мені здається, взагалі-то питання не в тому що «не чули», а в тому що «не розуміли» та «не хотіли вірити».
Аркадий Бабченко:
Нда… Вот и у Байдена терпение кончилось от этих воплей про «НАТО ничего не делает!». Зеленый слон в европейской посудной лавке, наконец, добился своего.
Если Президент США выносит такое заявление в публичное пространство…
В переводе с дипломатического на понятный им квартальный это означает «рот закрой, д..».
Кажется, мы наблюдаем начало заката звёзды бархатного баритона в роли Наивеличайшего Лидера Современности.
Огни гаснут, рампа пустеет, режиссёр кроет исполнителя главной роли небритого мачо херами со страниц ведущего мирового издания.
Ну, мои поздравления, чо.
Вас предупреждали.
Ваш Дед.
ЗЫ: А объясните мне кто-нибудь, что такое "превентивные санкции"? Я тупой, я не понимаю. Это как? Как он себе это представляет? Юридические механизмы, международное согласование, отказ от нефти, признание страной агрессором, уход компаний с рынка - как вот он себе это представляет "превентивно"?
Германию с Венгрией до сих пор убедить не могут, после трех месяцев войны, и облетевших весь мир фотографий Бучи с Мариуполем, а превентивно убедить весь мир грохнуть экономические связи с не самой бедной нефтедолларовой страной - как он себе это представляет в принципе-то?
А давайте Владимиру Александровичу введем превентивный уголовный срок за то, что у нас есть сведения, что он планирует перейти дорогу на красный свет?





8

Коментарі

Гість: Inna_19

111.06.22, 17:17

    211.06.22, 17:25Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

      311.06.22, 20:54

        412.06.22, 12:50

        Цікаво, яка у нього була мотивація? Напевно, вважав, що Пуйло буде блефувати?
        До речі, багато квартальців не очікували повномасштабного вторгнення. Може це у них всіх були такі очікування?

          513.06.22, 10:49Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Цікаво, яка у нього була мотивація? Напевно, вважав, що Пуйло буде блефувати?
          До речі, багато квартальців не очікували повномасштабного вторгнення. Може це у них всіх були такі очікування?
          Яка у нього могла бути мотивація, коли держава, з якою у тебе війна, розмістила на твоїх кордонах 150000-200000 військо?
          Така ж мотивація, як тоді, коли квартал виступав в окупованій Горлівці.

            613.06.22, 10:50Відповідь на 3 від WalKing