Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

А Вова купує квиток до Ростова…

Тамара Горіха Зерня

А Вова купує квиток до Ростова…

Абсолютно всі подальші кроки Зе, пов’язані з обвинуваченням Порошенка, будуть пострілом в ногу. Я взагалі не бачу для них виграшного варіанту розвитку подій після сьогоднішнього дня.

«Прив’язали» Пороха до Київської області, заборонили виїзд за кордон? Кожна втрачена нагода, кожна скасована поїздка буде висвітлюватися з максимальною гучністю, особливо коли ідеться про візит до штаб-квартири НАТО на запрошення Столтенберга та подібні заходи. Кожен очікуваний провал Зе на міжнародній арені буде супроводжуватися коментарями про те, що Порох міг би впоратися краще.

Повернуть паспорти і зроблять вигляд, що нічого не було? Та хто ж їм забуде. Спробують педалювати справу, зліплену з гімна і палок, і впиратися у звинуваченнях? Кожна така спроба буде руйнівною для рейтингу Зе персонально і для перспектив Зе влади загалом.

Не говорячи про шквал зустрічних позовів, які готує команда юристів Порошенка.
Кожен крок, який вони собі планували, приймався з розрахунку, що «ніхто не вийде» і «вулиця не підтримає». А підтримала не просто вулиця. Підтримало ядро пасіонаріїв, ядро ідейних і найбільш діяльних українців. Завдяки Вові, опозиція повернулася до активних протестів, які дуже корисні в першу чергу для самої опозиції.

Далі. Від сьогодні будь-які пошуки альтернативного опозиційного лідера виглядатимуть жалюгідно. Камлання про «нові обличчя» викликатимуть переважно сміх, а за кілька місяців за них взагалі даватимуть у пику.

На будь-які спекуляції подібного типу у нас є тепер залізний аргумент. Вам їхати чи шашечки? Вам потрібно знести Вову, Єрмака, Коломойського і Ко, чи повипендрюватися? Якщо ідеться про перемогу на виборах і зміну влади, гуртуйтеся довкола справжньої сили.

І, звичайно ж, переслідування Порошенка породило ряд питань до «старих облич». Як відзначив і сам Порох, ми звернули увагу і запам’ятали тих, хто промовчав.

Для мене особисто великим розчаруванням стала поведінка Кличка. Бувають випадки, коли різниця між політичною маневреністю, політичною далекоглядністю та банальним боягузтвом така мізерна, що її можна помітити тільки під мікроскопом. Але я вже не в тому віці, щоб вишукувати достоїнства чоловіка з лупою.

Наостанок – мої щирі обійми і вдячність для тих, хто був разом з нами. Ви справжні громадяни своєї держави. Ви ті, хто приймає рішення у своїй країні. І країна стоятиме за вами опорою і підтримкою.

Валерій Прозапас

Зараз наші "позитивні" знову затягнуть волинку "треба альтернатива Порошенку".

Ну наприклад була ж вона, Вакарчук прізвище, "моральний авторитет, нове обличчя", ще все про пенсію тещі переживав - а потім поїхав на корпоратив до Лукашенка і втік з парламенту.

Хоча йому повірило багато людей, яких спіймали на технологію.

Сподобалось? Хочете повторіть?

Це не проблема Порошенка, що проти нього об'єдналися кремлівці з чималою частиною "патріотів" - але так і не спромоглися надати хоч віддалену "альтернативу".

Тим більше, якщо б українці вміли добре слухати не лише клоунів - то згадали б, як ще у 2018 році Порошенко говорив, що підтримає іншу кандидатуру, яка б була спроможною стати ефективнішою за нього.

Так що спробуйте запропонувати, а не розповідати кому коли треба "йти" - бо нам і без вас Путін вже "націоналістів" та "нових ліц" наробив, не вистачало щоб ще опозицію теж з Москви призначали.

Думати вже не закликаю, але хоч інстинкти включайте.

Дмитро Вовнянко

ЗеБОТИ ПАПЛЮЖАТЬ ЗЕЛЕНСЬКОГО

Протягом останьої доби я дізнався дивовижну річ, що коли треба, ОПУщені блогери можуть всю репутацію Зеленського помножити на нуль - і стрімко.

Вони можуть говорити, що Зеленський - брехун, який кругом дурить своїх виборців. Бо як тоді пояснити заяви ЗЕботви, що Порошенка садити ніхто й не збирався?

Вони можуть заявити, що серед силовиків Зеленського панує повний бардак, і дивно що там самого ЗЕ ще не вкрали. Бо як тоді пояснити заяви ЗЕботви, що Порошенка не посадили бо його знайомець Грановський все порішав?

Блогери дружні ОПУ можуть заявити, що корупція у ЗЕ панує така, що незрозуміло як Зеленського ще не продали в гей-бордель на піаніно грати. Бо як тоді пояснити заяви ЗЕботви, ніби за м'який вирок по справі реально значущий для ЗЕ, Порошенко судді просто заніс?

ОПУщені блогери можуть заявити, що Зеленський перед Порошенком взагалі безсилий, бо в Порошенка є впливові заокеанські друзі. Бо як тоді розуміти заяви ЗЕботви, що Порошенка не посадили, бо в Україні перебували спершу американські сенатори а потім особисто Блінкен?

Ці веселі хлопці можуть повідомити що Зеленський - нікчемний керівник і огидний організатор, який в Україні нічого не контролює. Бо як тоді сприймати заяви ЗЕботви, що Порошенко повернувся тому, що точно знав, йому нічого не загрожує? Хто керує взагалі в Україні?

Після всіх таких заяв виникає доречне питання, а що настільки паршивий керівник, якого таким виставляють навіть власні прибічники (не говорячи про противників) взагалі робить в керівництві країни? Яке майбутнє нас з ним-таким очікує? Що він робитиме якщо справді Москва піде в наступ? Логічно?

Навіщо ж ОПУщені блогери пишуть про Зеленського аж таку гидоту? Та тому що інакше їм доведеться визнати, що ніяких вагомих доказів проти Петра Порошенка - НЕМА. Особисте зобов'язання через звинувачення в державній зраді, це практично зізнання судді: "Я знаю що він невинний, але на мене тиснуть". Власне - адвокати Порошенка уже готують розгром навіть цого зобов'язання по апеляції. Маю підстави думати, що вони його розгромлять.

Тобто, оцініть глибину глибин. З президентів Порошенка скинули через "офшори", "свинарчуків", "корупцію" і подібні побрехеньки, що лунали кругом, від ефірів коломойських "плюсів", до останього активіста-грантожера. Я пам'ятаю як програш Порошенка на виборах окремі упороті "третім Майданом" називали.

І от минуло три роки. Я за ці три роки не пред'явлено ЖОДНИХ доказів бодай якихось злочинів Порошенка. І не тільки його. І доказів якихось злочинів Гладковського не пред'явлено. І генералів Марченка з Павловським. І Семочко суд виграв.

Бо коли суд у якого вимагали для Порошенка 2 місяців ув'язнення або мільярдної застави виносить Порошенкові особисте зобов'язання, зелена ботва починає виставляти самого Зеленського ідіотом, дилетантом і паршивим керівнтком - аби тільки не визнавати, що Порошенко ні в чому не винний.

Хоча є ж доведені факти. "Рошен" свого часу був постачальником для структур НАТО, тобто пройшов дуже серйозний аудит, НАТО не співпрацює будь з ким. Бізнес Порошенка взяв під керування Фонд Ротшильдів, на Заході одне це як лейбл "перевірено - корупції нема". З Порошенком не гидують спілкуватися західні політики які ретельно дбають про свою репутацію. Чому навіть це все не переконує шанувальників ЗЕ?

А тому, що визнати невинність Порошенка для них, це приблизно як змінити сексуальну орієнтацію. Їхня більшовицько-шаріковська душа, де тісно сплетені персональне жлобство і примітивний ідеалізм, просто не може припустити невинуватості Порошенка. Ніж це - їм простіше Зеленського виставити повним ідіотом. Що вони й роблять. Бо інакше їм доведеться визнати йолопами і бовдурами себе самих. А ніж це, вони готові жерти самі себе і паплюжити того, кого підтримують.

Коло замкнулося. Вони топлять наразі себе самих. Ну, і слава Богу.






12

Коментарі

120.01.22, 20:15

    220.01.22, 20:17Відповідь на 1 від WalKing

      320.01.22, 21:00

      Іноді мовчання говорить краще за слова.

        420.01.22, 21:13Відповідь на 3 від nasinynka

        Іноді мовчання говорить краще за слова.Дивлячись хто говорить та хто мовчить.

          520.01.22, 21:14

            620.01.22, 21:20Відповідь на 5 від Вурдалак

            .

              721.01.22, 00:01

                821.01.22, 10:51Відповідь на 7 від Андрій1961

                ..