Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Вагнергейт. Спрстування брехні.

Зелені чоловічки:

CNN спростувало брехню Зеленського-Єрмака про вагнергейт.

Американські журналісти опублікували розслідування про зрив операції українських спецслужб по затриманню 33 бойовиків ПВК «Вагнер», котрі брали участь у війні на Донбасі та причетні до збиття МН-17 і українських військових бортів.

Тепер вже американські журналісти-розслідувачі підтвердили, що:

Спецоперація дійсно була і була розроблена українською розвідкою, а не вигадана в ФСБ, як нас рік намагався переконати Зеленський-Єрмак.

Участь США у нашій спецоперації, зокрема технічну допомогу для її реалізації.

Підтвердили, що Україна могла затримати міжнародних терористів, які діяли за вказівкою Путіна і могли привести кремлівського карлика до Гааги. А Зеленський два місяці тому радів, що цього не сталось.

Показали вербовку російських бойовиків нашими спецагентами, коли терористи самі давали доказ про власні злочини.

Пояснили, що вагнерівці опинились в Білорусі через пандемію ковіду і карантинні обмеження на міжнародні рейси в Росії.

Цікаво, що сюжет із доказами існування вагнерівської спецоперації опублікували відразу візиту Зеленського в США. Таких збігів не буває. Схоже, сам Зеленський не зміг пояснити Байдену, навіщо відкладав операцію і дзвонив Лукашенку, чим фактично зірвав спільну таємну операцію.

Якщо США пішли на такий крок, то в ОП серйозні проблеми. І це лише перша ластівка, яка наздоганяє Зеленського за державну зраду.

 

Тамара Горіха Зерня

 

І що за рейвах зрання? Ти так відправляєш дітей у садочки-школи, виходиш на балкон із найкращою, найсмачнішою ранковою кавою, налитою в улюблене порцелянове горнятко, яке просвічує до сонця… і бачиш зарево зі сторони Банкової. І білі смуги реактивного злету в небі за маршрутом «ОП – стратосфера».

Що там у вас знову трапилося? Ну опублікували CNN хронологію справи вагнерівців. І що тут такого? Ви ж самі нам давно пояснили, жодних сенсацій. Справа була? Була. Те що ваші блогери про неї не знали і хором волали, що все це маячня і фантазії порохоботів, так то проблеми блогерів. Вони завжди щось волають, помилилися люди. Може ж людина помилитися? Чи там не одна людина, а десяток, сотня... Помилилися через незнання і власну наївність, тим більше, Володимир Олександрович Зеленський пізніше виправив їхню помилку, особисто підтвердивши факт проведення спецоперації.

То навіщо по стелі бігати? Навіщо ці істерики, навіщо ці спростування, чого ви знову Ірину Геращенко приплели. Та ви мені практично монітор заплювали з протилежного боку на рівному місці.

Хіба це секрет, що українці виманили 33 вагнерівців у Білорусь, і що по 28-ми з них було зібране досьє участі у воєнних діях проти України. Що по кількох із них були фото і документальні докази участі у підриві боїнга, а також українського воєнного літака. Що ці докази, разом із документами та особистими свідченнями вони самі надіслали нашій розвідці.
Що це була блискуча у своїй відчайдушності та дотепності операції, яка тривала 18 місяців, тобто була розпочата іще при Порошенкові, і що у разі успіху це був би початок нашого бліцкригу.

Для чого кричати і звинувачувати «порохоботів», що вони неправильно читають англійською? От дивіться, я нормально читаю англійською, я два рази перечитала. Взагалі не бачу, заради чого вистигла сьогоднішня кава.

У статті дійсно нічого не сказано про причини провалу. Навіть дивно якось, вся попередня історія розписана в деталях, аж до фото санаторію, у який привезли бойовиків у Білорусі і свідчень персоналу цієї «Білорусочки». 


Детально викладений зміст і таймінг операції, базуючись на даних анонімних джерел у керівництві української розвідки.
Є цитата американського високопосадовця, який заперечує, що Штати давали гроші та техніку на цю операцію. Ніяких грошей вони не давали, заспокойтесь. Знати – знали, але це робота у них така, все про всіх знати.

Є хронологія подій після провалу: як переляканий Лукашенко верещав, що це росіяни прислали найманців його убити, як ошалілі росіяни терли очі, читаючи новини. Як Вова дзвонив Луці і просив видати затриманих Україні. Все це у статті є, і ми це давно вже знали.

Ну так, неприємно, що відразу після твого зіркового візиту до США, де у тебе з Байденом майже виникла хімія, американська преса описує провальну операцію твоїх спецслужб. Неприємно, але ж не смертельно?

Тим більше, винного у зраді так і не було названо. Напевно, у тій конторі, яка зобов’язана знати все і про всіх, прізвища винного просто не знають. Тому вам нічого боятися, Володимире Олександровичу.

 

Вороневич Ігор

Думаю, СNN запустив матеріал після візиту найвелосипеднішого в США, бо там зрозуміли, що толку з нього не буде. Хоча він сам вже зізнався у всьому. Але чудово себе почуває. Керує, рейтингує, герби малює і в вус не дує. А нарід аплодує.

Р. S. А що там снєсуни, вже повалили сносіть? Нє? Ага.



10

Коментарі

18.09.21, 20:54

    28.09.21, 21:10Відповідь на 1 від WalKing

      38.09.21, 21:11

        48.09.21, 21:18Відповідь на 3 від Андрій1961

        .

          58.09.21, 22:07

            68.09.21, 22:38

            Чим Зелебородько буде виправдовуватись?

              79.09.21, 10:58Відповідь на 5 від Стрийко Зеник

              ...

                89.09.21, 10:58Відповідь на 6 від Makcімаліст

                Чим Зелебородько буде виправдовуватись?Тим, що з москви напишуть.