Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Біда України



Кіт Вчений:
Це для розумово неповноцінних? П‘ять годин навчатися на йух посилати?

CaІеdоnіа:
- какие ваши аргументы?
Люся
(Арестович):
- иди нах.й, вот мои аргументы

Олег Леусенко:
Коли Люську арестовича попросили писати державною мовою, він ц@пським матом послав українця подалі. Все логічно. Люди Зеленського в ТКГ не українці і відстоюють не українські інтереси. Вони такі ж самі, як і сам очільник держави.





Maria Varfolomeieva:
Телфонуєш на гарячу лінію преЗЕдента, а там тобі:
- Прєдставься, мразь!
Але ми навіть не здивуємось цьому.

Йозеф Кнехт:
Насправді все це дуже показово. Арестович розуміє, що він в останній момент вліз на Титанік Зе, тепер у нього істерика.

Експерт б'є на сполох:
У Києві закінчуються вільні ліжка для хворих на COVID-19
В Україні найвищий рівень шпиталізацій в Європі, влада не реагує.

Дмитрий:
Многие цивилизованные государства приостанавливают вакцинацию Астра Зенека.
Наши нашли выход, у нас не Астра. У нас лучше! Хотя ввозили, убеждали, что именно Астра. Прям с пеной у рта. И тут рекламно выступил Ляшко. "Я заболел, но вакцина не при чем!" Ну, за божью росу!

Дмитрий:
Мастер спорта по борьбе с Ковид убил за сутки вместе с короновирусом 264 украинца.
Зато не Порошенко.

Зелені чоловічки:
Щоб ти так переговори в Мінську вів, як з підписниками спілкуєшся.

Нагадаємо, пан речник ТКГ отримує близько 60 тисяч гривень зарплати, яку йому сплачують платники податків. І ці платники податків мають повне право вимагати дотримання мовного закону від радника Офісу Президента.

Якщо ця влада так продовжить, здається їх чекає не менш феєрична сміттєва люстрація від народу в найближчому майбутньому, ніж банду Януковича.





Helgi Sharp:
В Украине впервые осудили за ругань в соцсети: Мукачевский суд наложил на обвиняемого минимальный штраф - 51 грн и 454 грн судебных издержек. Соответствующее решение опубликовано в Едином реестре судебных решений.

Наказание, конечно, смехотворное, но важен прецедент. Если по совокупности всех эпизодов (а таковых ежедневно до десятка) привлечь Арестовича, то, Люсьене Подзеленской светит пожизненный запрет на использование букв с конфискацией движимого и недвижимого имущества.

А вообще, друзья, я рад и спокоен. Вы посмотрите, как в последние дни беснуются в сетях, не выбирая слов, Корниенко, Подоляк и Арестович. Они настолько взбешены и обескуражены справедливой критикой (если использовать понятный им лексикон, то "совсем ох*ели"), что сняли маски и перестали строить из себя высококультурный цвет нации, достойный подражания. Как писали в советских газетах, "показали свой звериный оскал".

Их истерики - маркер, и он дорогого стоит. Значит, мы всё правильно делаем. Подоляки-арестовичи приходят и уходят, Украина - навсегда.

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Я регулярно спілкуюся з порохоненависниками. Мені їх навіть не треба шукати – вони приходять до мене в коменти самі. Звісно, мене завжди цікавило – що ж їм не так? На дискусії з ненависниками Порошенка і його політсили я витратив не один десяток годин. І, схоже, я зрозумів, чим насправді вони керуються. Ні, не кривдами, які вони озвучують, на кшталт родича загиблого під Іловайськом або родички, яка збирала пляшки, в той час як «свинарчуки»… Це – так би мовити «інтерфейс», привід для кривди, зрозумілий іншим. Якщо цей привід не розбивається логічними доводами, значить, справа не в ньому. Ми маємо справу з переконаннями набагато більш глибокими. Мій власний досвід дозволив розділити порохохейтерів на кілька груп. От вони.

Необільшовики

Суть їхніх претензій: Порошенко – мільйонер. Ці люди далеко не завжди є шанувальниками Леніна, але в кожному з них сидить переконання за Марксом – в основі великих статків лежить злочин. А відтак гасло Шарікова «відняти і поділити» актуальне й досі. Шаріковські гасла всіляко підігріває демократична українська преса. Репортажі про «олігархів-корупціонерів» – сухий хмиз у палаючий вогонь необільшовизму. Часто прихованими необільшовиками бувають й ідейні націоналісти, й навіть підприємці. Вони теж бувають щиро переконані, що крупний капітал – це зло. Найсмішніше те, що ніхто так не підтримує необільшовицькі погляди громадян як ЗМІ олігархів – в боротьбі один проти одного.

Вата

Знову таки різноманіття тут повне. Порошенка ненавидить водночас і відкритий шанувальник Стрєлкова та Захарченка, і особа переконана, що «Порошенко почав війну, аби нажитися», і «у мене родич в Росії – що мені стріляти в нього?». Звісно, ненавидять Порошенка ті, хто втомлювався від війни на дивані, бо «за кого воювати – за олігарха?». Окрема тема ненависті до Порошенка – помісна церква. Доводилося бачити людей, що вважають себе патріотами України, але ходять до храмів УПЦ-МП, бо «то церква благодатна».

Ідеалісти

Їх претензія до Порошенка примітивна: він не був ідеальним керівником. Ідеалістам властиво надмірно ідеалізувати Захід, європейські цінності тощо. По-хорошому ідеаліста не влаштує ніяка влада – ідеальної влади не буває, будь-яку владу можна знайти за що критикувати. Подекуди ідеалізм стає професійним – ідеалістів повно серед демократичних журналістів та активістів грантових організацій. І перші, і другі мають чималий вплив на громадськість.

Знехтувані ЛСДи (російською – ЛОМы)

Цієї публіки повно на соцмережах. Не секрет, частина лідерів думок намагалися запропонувати партії Порошенка взаємовигідне співробітництво. Були послані – в ЄвроСолідарності обирають мати справи з прибічниками, а не з найманцями. Тепер такі лідери думок вивалюють ЄвроСолідарність в багні скрізь де можуть. Про принципи не йдеться – вони просто творять вендету. Почасти вендета непогано оплачується.

Адепти інших політиків

Теж неймовірно поширений тип порохоненависника. Він може мати схожі переконання. Може поділяти погляди більшості порохоботів. Але він з іншого клану, тобто політпроекту. А якщо так – свій лідер завжди правий, а інший – завжди лівий. В українських реаліях, де персоніфіковано категорично все, іншої політичної культури не буває як таке. Хто не з нами – той проти нас, і не цікавить.

* * *

Звісно, це не повний перелік. Існують інші групи людей, які ненавидять Порошенка з якихось своїх причин. Та, загалом, звести порохоненависників можна до перелічених. Якщо ви стикаєтеся з порохоненависником, на якого не діють логічні доводи, копніть глибше. Ви побачите один з перелічених мною типів.

Від себе додам просто. Я терпіти не можу ідеалістів, я не вірю в щирість з боку Москви і я ненавиджу більшовизм у всіх його проявах. Навіть якщо ідеями дрімучого марксизму фонтанує щирий патріот, на жаль, маю такі приклади. І ще я не розумію людей, які своє власне его ставлять вище за інтереси країни. Хоча згоден, інтереси країни я і вони можемо розуміти категорично по-різному.


10

Коментарі

117.03.21, 21:24

ого як багато тексту. Але осилив, інформативненько як надвечір

    217.03.21, 21:32Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

    ого як багато тексту. Але осилив, інформативненько як надвечірУ мене завжди багато тексту.

      317.03.21, 21:35Відповідь на 2 від БезЛица

      ого як багато тексту. Але осилив, інформативненько як надвечірУ мене завжди багато тексту.я давно особливо не вчитувався(заходжу на сайт як порив вітру в штиль на пару хвилин), можливо

        417.03.21, 22:05

          518.03.21, 10:58Відповідь на 4 від Андрій1961

            618.03.21, 10:59Відповідь на 3 від Лъйошкин_Кот

            ого як багато тексту. Але осилив, інформативненько як надвечірУ мене завжди багато тексту.я давно особливо не вчитувався(заходжу на сайт як порив вітру в штиль на пару хвилин), можливоЯ часто теж роблю великі перерви у відвідуванні сайту.

              718.03.21, 13:51