хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Нарід, на…уя ви собі тарифи підвищили?



Дід Микола:
В цивілізованому світі люди намагаються обирати очільниками тих, хто здатен ефективно керувати державою.
А в Україні обирають за вміння кривлятися, ухилятися від мобілізації під час війни, відпочивати і записувати відосіки.

Дмитрий Чекалкин

В.о. начальника Офісу великих платників податків ДФС призначено Сергія Лебедка, затриманого на місці злочину під час одержання хабаря в 66 млн гривень і звільненого в 2017 році.

У цю історію просто неможливо повірити, але це Україна.

Українські президент і прем’єр почали цей рік з руйнування власного енергоринку. Всупереч загальній позиції ЄС щодо санкцій проти режиму в Білорусі і РФ почали закуповувати в цих країнах енергоносії.

Ітог "перемир'я" - двоє загиблих за два дні, а єрмак поїхав узгоджувати нові "точки розведення"

крок_за_кроком:
ось так виглядає мир Нелоха - щодня по загиблому, а у відповідь ми ноти протесту в ОБСЄ строчимо. фу... мразота.

Дмитрий:
Количество тестов на Ковид снизилось на 40%. Пропорционально снизилась заболеваемость. Ловкость рук и никакого мошенничества!

Производитель вакцины Модерна, цена 18$, действует один год, эффективность 97%.
Синовак, закупленный Зеленскам, через прокладку Богатыревой по 18$, имеет эффективность 50%. Продолжительность действия не известна. Это успех!




Herman Aksom:
Генерала Назарова, який не зрадив батьківщину, не перейшов на сторону ворога, не відсиджувався в тилу і пішов захищати Україну - у в'язницю за халатність. А Зеленський, який втік від повісток і відсидівся в Москві в 14-му - в президенти. Абсолютно хвора, суїцидна країна

Pavlo Nuss:
Информация об "отдыхе Порошенко на яхте" оказалась российским фейком, который не побрезговали распространить и так называемые украинские так называемые СМИ.

Джордж Орвелл:
Чому Україна входить в 30-ку рейтингу паспортів, але не входить в 40 країн, що почали вакцинацію?
Відповідь очевидна - тому що в 30-ку паспортів потрапили завдяки Пороху, а вакцинація проходить при владі Зеленського.

Ващенко Віталій:
При Порохові вже б почалась вакцинація. Безкоштова. На що мудрий та вдячний нарід казав би, звісно:
- А до чого тут Сивий? Це Європа надає ліки і контролює, щоб Порох не вкрав. Наріду дає, не Пороху!
Тисячу разів вже таке казав про Томос, Армію, безвіз.

Дід Микола:
Інколи мені здається, що над Україною проводять якийсь експеримент.
От призначили Головою Виконавчого комітету реформ організатора т.зв. "безтрусого Міхомайдану" і згодом в країні люди не можуть купити труси.
Збіг?

Чи от нарід обере собі очільником "шістку" найбільшого злодія, а потім щиро дивується звідки в бюджеті така гігантська "чорна діра"?
Чи чому прибуткові Держпідприємства раптово стали збитковими?
Чи чому аж настільки зростають тарифи?
Кажу, інопланетяни експерементують!




Олег Горопацкий 

Двома словами КОманда ЗЕЛенського! Спочатку обирають на царювання злодійнуватого кремлівського цапа, а потім дороги перекривають, а причинно-наслідкових зв‘язків так і не бачать. ЙОЛОПторате, маєш собою пишатись!

Віталій Портников:
Нові санкції - сигнал Зеленському та Коломойському.
Зеленський повинен повернутися у своє телевізійне кабаре, продовжити невдало жартувати. І від того, наскільки він відреагує на сигнали, залежить, чи буде Зеленський жартувати в концертному залі чи у залі суду.

Схвалення американським Міністерством фінансівнових санкцій протии українських громадян та інформаційних ресурсів, що їх вважають причетними до втручання у американські вибори – це серйозний сигнал як чинному президенту Володимиру Зеленському, так і його партнеру і колишньому роботодавцю Ігорю Коломойському.
Головний зміст цього сигналу – поява у санкційному списку народного депутата від правлячої партії «Слуга народу». І не просто від правлячої партії, а від тієї її частини, яку зазвичай пов'язують з Коломойським.

І справа, звичайно ж, не у особистості Олександра Дубинського. Справа саме у людях, які стоять за колишнім журналістом. І у тому, що американська політична система ще до інавгурації нового очільника держави починає перебудовуватися у бік відмови від толерантного ставлення до дій, які завдають шкоди як національній безпеці самих Сполучених Штатів, так і дружніх США держав. І якщо Україна хоче залишатися такою дружньою державою, її влада повинна зрозуміти сенс американських сигналів.

А сенс їх дуже простий, якщо перевести їх з дипломатичної мови на зрозумілу об'єктам сигналізування. Коломойський повинен відмовитися від будь-якого втручання у політичне життя України і не перешкоджати транзиту влади на користь професійного, компетентного, не популістського управління країною. Те ж сааме потрібно від Зеленського: не чіплятися за владу, сприяти створенню компетентного уряду і проведенню нових виборів, які покликані очистити від популістів спочатку парламент країни, а потім, зрозуміло ж, і резиденцію президента. Коломойський повинен повернутися до бізнесу і зайнятися захистом своєї репутації у розслідуваннях, а потім і у судових процесах. І результат цих процесів буде залежати від того, наскільки правильно Коломойський відреагує на сигнали цивілізованого світу.

А Зеленський повинен повернутися у своє телевізійне кабаре, продовжити невдало жартувати. І від того, наскільки він відреагує на сигнали, залежить, чи буде Зеленський жартувати в концертному залі чи у залі суду.

Чи розуміють це об'єкти сигналізування? Коломойський - розуміє, але йому все одно, він діє у логіці Трампа, після його самозадоволення - хоч потоп. Зеленський - не розуміє, але це і не є важливим, президент України все одно не має здатності ухвалювати обдумані рішення. А це означає, щосигнали не спрацюють, криза буде посилюватися і транзит влади в Україні виявиться куди більш жорстким і насиченим, ніж у разі розуміння фігурантами сенсу сигналів і парадигми свого правильного реагування на них.




Alex Noinets:
А у мене питання
Припустимо, що голова Київської організації партії влади, народний депутат України, журналіст, одна з ключових осіб у фракції монобільшості ВНІЗАПНО втручається у вибори в США, та ще й робить це на боці Російської Федерації, як агент РФ.

Припустимо, що у нас в країні існує якийсь орган державного силового контролю, з якоюсь розвідкою, агентурою, уповноважений вести якісь заходи стосовно діяльності іноземних агентів на території України. Конкретніше, враховуючи війну з РФ - заходи з виявлення агентів саме РФ.

Питання.

1.  Що це за орган?
2. Чому ми дізнаємося про те, що Дубінський - агент РФ не від цього органу?
3. Баканов там не уху єл, альо?

Свічка

С 1 февраля Молдова начнет вакцинацию вакциной Pfizer, которая будет бесплатной для всего населения страны.

Стрєлок Воз борн ту Хєлл

Нарід який сам, без бариг, підняв одів-накормив армію, здобув безвіз, волєю своєю всенародною отримав незалежну церкву  , вам вопрос. На…уя ви собі тарифи підвищили?



 

9

Коментарі

113.01.21, 20:13

    213.01.21, 20:18

      313.01.21, 20:24

      нуу 7 на 8

        413.01.21, 20:36Відповідь на 3 від скіпіріч 78

        нуу 7 на 856

          513.01.21, 20:37Відповідь на 2 від WalKing

            613.01.21, 20:37Відповідь на 1 від Андрій1961

            .

              713.01.21, 22:01

              "На…уя ви собі тарифи підвищили?"
              Шоб купувати росіянський газ.
              https://tverezo.info/post/129328

                813.01.21, 22:13Відповідь на 7 від ЖЁЛТЫЙ

                "На…уя ви собі тарифи підвищили?"
                Шоб купувати росіянський газ.
                https://tverezo.info/post/129328
                Дякую, я читав.
                Ще й білоруську електроенергію.

                  914.01.21, 14:10

                  Якби вакцинацію почав Порошенко. то зараз медіахвойди би ридали: не та вакцина, не тим, не тоді, не так...

                    1014.01.21, 20:13Відповідь на 9 від rutzit

                    Якби вакцинацію почав Порошенко. то зараз медіахвойди би ридали: не та вакцина, не тим, не тоді, не так...А так ніяк, і все!