Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

З Днем Збройних сил України!



Петро Порошенко

П’ять років на посаді Верховного Головнокомандувача — найскладніші в моїй роботі, але і найважливіші. Мені пощастило у цьому служінні бачити справжніх героїв, великих патріотів, бути з вами разом у захисті Україні. Не просто дякую — вклоняюся кожному з вас! З Днем Збройних Сил України!

Армія, яка витримала удар російського агресора, переживе і мишачу вовтузню тилових пацюків.

Олександр Турчинов

За майже два роки президентства Зеленського жодного метру української землі звільнено не було.

Відсутність держзакупівель в оборонній сфері обеззброює українську армію. Жодної ракети в цьому році не було замовлено. Жодної. Тобто у нас війна завершилася, мабуть, у когось в голові? Але ми знаходимося в реальній небезпеці. Війна продовжується.

Петро Порошенко

Чому у ЗСУ немає на озброєнні ракет «Вільха» і «Нептун»? Бо не дали грошей. Чому так скорочений випуск української бронетехніки? Не фінансується державне оборонне замовлення. На жаль, у влади інші пріоритети: «Велике крадівництво».

У 14-му році країна вистояла і вижила, попри повністю вкрадену казну і зруйновану армію і оборонну структуру У "сьогоднішніх" - інші пріоритети. Загнати армію в стан "до 14 року". Так, нам це не подобається. Так, ми будемо протистояти цьому. У парламенті і поза ним.

Олег Леусенко:
Зам госсека США назвал РФ самой большой угрозой безопасности в Европе.
Захід розуміє, Москва – найбільша загроза, агресія РФ проти України, окупація Криму – найсерйозніші злочини.
А в макітрі зрадника Зеленського наступив мир, в дупі путіна він бачить мир.

Пэт Люра:
Турчинов был у Ганапольского. Тема -- финансирование армии и все такое. Послушал, мда... В общем, ж
па по всем направлениям. Армию целенаправленно гробят. Начиная от питания и заканчивая вооружением. 40% выделенных средств не освоено.




Порошенко:
Зеленскай забрал деньги у Армии,
и украл их на строительстве дорог.

Європейська Солідарність:
Україна має виділяти на фінансування армії більше 3% ВВП, натомість у Зеленського перевагу надають іншим силовикам.

Кіт Вчений:
Армия же по закону не может участвовать в подавлении внутренних бунтов. Поэтому максимальное спецобеспечение идет на НГУ и МВС.

Hellis:
Итак: "Дана", от которых команда Порошенко отказалась и которые предлагались по 812 000 евро, ОПГ Зеленского решили купить по 1 290 000 евро за одну установку.
Откат, который внесла в закупку ОПГ Зеленского 60%

The_polar_fox:
Сегодня в штабе ООС имени Зеленского изобрели новый вид обстрелов — «неопасные артиллерийские». Похоже что там считают опасным только тот обстрел, во время которого получают ранения или гибнут украинцы.

apocalypse shooter:
Український формат може бути тільки один, увесь зелений кагал 95 шахрая бені у владі разом з агентами кремля медведчука - за грати...

Сержант ССО Андрій Антоненко (Riffmaster) за надуманим обвинуваченням вже більше року сидить у в'язниці! Зеленський, вам не соромно?!

Держава має захищати військових, а не тримати їх у тюрмах за надуманими звинуваченнями - Артур Герасимов.

Kostiantyn Yelisieiev:
Явно не на користь налагодженню контактів з з переможцями американських виборів грає несподіване поспішне рішення Банкової замінити високопрофесійного посла України у США. Це можна було б зробити після внавгурації Байдена.

Herman Aksom
Тобто:
1. На маріонетку РФ Януковича захід наклав санкції (і був правий).
2. В 2014му ми не могли закупати для війни озброєння.
3. Порошенко ці санкції відміняє. У нас є европейська зброя.
4. Нарід не задоволений Порошенком.
5. Нарід знов обирає маріонету РФ.
6. Йдемо до санкцій.

Дмитрий:
Из за личной скромности, Зеленскай не может подарить больнице концентраторы кислорода,
как циничный Порошенко.




Hellis:
13 миллионов мышей, выбравших Вовика, плакали, кололись, но продолжали жрать кактус. Печаль... Печаль не в том, что они это жрут, печаль в том, что и нас в эту бездну затянули.

Йож Туманный:
На счет "стрімкого зростання кількості магазинів Рошен", я хочу сказать одно: у каждого юмориста есть определенный репертуар, проверенный временем. Шутки, которые заходят всегда, так сказать. И потому обычно любое шоу любого состоявшегося комика в разговорном жанре состоит на 70% из старья, и в лучшем случае на 30% из чего-то свежего.

"Рошен" - это звездный час Зеленского. Магазины "Рошен" и их владелец, а точнее, шутейки в его адрес, вознесли дурачка на вершину амбиций любого дегенерата - в президентское кресло.

То, что Вовочка тут и там вворачивает ремарки про компанию своего оппонента - это, полагаю, чисто профессиональное. Вова знает, что народу это нравится, и что если напоминать о своем предшественнике, то градус ненависти к его личности немного поугаснет. Просто шутка, проверенная временем. Посмотрим, дотянет ли он до конца каденции на одних и тех же шутках.

Роман Доник

Зеленский, по отношению к Порошенко, ведет себя как брошенная телка. Уж извините, дамы. Причем как телка, которую бросили перед первым сексом, к которому она тщательно готовилась. Новое белье купила, душ приняла, а он ушел без объяснений. Бабская какая-то хуня.




Евгений Кузьменко:
Мда.
«Вечерний квартал» и другие продукты кварталовской жизнедеятельности я сроду не смотрел. По той простой причине, что мои представления о смешном сильно отличались от кварталовских. Не входил я в их целевую аудиторию. Меня смешили «Монти Пайтоны», Гашек, Вудхаус, Искандер, Лесь, Питер Кук и Дадли Мур, Фрай & Лори — долго еще можно перечислять.

Но составить для себя представление о мире «95 квартала» меня вынудила эта самая целевая аудитория. Заставила — в прямом смысле этого слова. В маршрутках Киев—Сумы и Сумы—Киев, которыми я регулярно добирался в родной город и обратно, кварталовское крутили в салоне. Фильмы, сериалы, ТВ-программы и «Вечерний квартал». Бывало, что и все 5 часов поездки — с передышкой в Пирятине.

За невозможностью сойти за борт (сам знал, на что шел) — я поначалу пытался временно эмигрировать из кварталовского мира надев наушники и слушая музыку или аудиокниги. Но, во-первых, голоса и хохот из телевизора часто заглушали звук в наушниках; а во-вторых, смеялись и пассажиры. Минимум половине народа в маршрутке увиденное нравилось.

Тогда я стал наблюдать за реакцией соотечественников—попутно подвергаясь интоксикации кварталовскими шутками. Ни дать, ни взять героический ученый, проводящий вредоносные опыты на себе.

Подробнее о своих наблюдениях я расскажу как-нибудь потом. Сейчас речь о другом: всякий раз, выползая из маршрутки, я говорил себе, что, по крайней мере, за ее пределами смотреть кварталовское меня никто не заставит.

Вспомнил об этих своих мыслях вчера вечером, изучив очередной видос Владимира Зеленского. Посмотреть его пришлось по рабочей необходимости. Президент все-таки.

Так Квартал-95 заставил меня смотреть себя на постоянной основе. С тем же актером в главной роли, с тем же качеством смешного, с той же звуковой дорожкой. Единственное, чего недоставало — так это смеха зрителей за кадром.

Ну, и в очередной раз пришлось признать, что стилистически и ментально мы живем в стране победившего «Квартала». И с этой маршрутки в ближайшее время — не сойти. Если, конечно, в пути не заглохнет или еще какой форс-мажор. Правда, смеющиеся пассажиры — они же все равно никуда не денутся...

...Спал я плохо: всю ночь снился какой-то хохот с подвизгиванием. Видать, подвезли ту самую звуковую дорожку — и немедленно внедрили в мое сознание.

Хоть я в «Розетке» ничего такого и не заказывал.

Валерій Прозапас

При Януковичу улюбленою універсальною відмазкою кремлівської агентури було - "фашисти! бандеровци! волинская рєзня!"
Потім вони перефарбувалися і, отримуючи ті ж самі кремлівські 20$, чуть шо кричали - "нє за то стояв Майдан!"
А тепер їх безпомилково можна ідентифікувати за воплями про "внєшнєє управлєніє".
Чиновник ОП Татаров живе цією тезою, за нею його можна сплутати з Медведчуком, Путіним або ведучими українських телеканалів.
Ворог не тільки в Кремлі.

Мразь. Это не зависть. Это бессилие и злоба за то, что не может ничего плохого сделать Порошенко. Сделаю хоть что-нибудь… Потому что все о чем говорили до выборов - оказалось фейком. И кормить свой зеленый говноэлекторат нужно.



 Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ПРЕЗИДЕНТ ВІТАЄ ВОЯКІВ

Зайшов в інтернет аби привітати збройників з їхнім професійним святом – а там вітання Зеленського.

Ну от чому воно так? Ну де ми так нагрішили? Просто оцініть глибину лицемірства і цинізму!

Особа, яка чотири рази підряд ухилилася від мобілізації в часи коли питання виживання країни висіло на волосині – вітає чинних і колишній військовослужбовців Збройних сил. «Кожен з нас може жити своїм звичним життям… завдяки тим чоловікам і жінкам, які захищають нашу державу у Збройних силах». Серйозно? То чому ж він не згадає про сержанта Журавля, покинутого помирати аби не псувати «велике перемир’я»? Чому ж він не пригадає як його фракція заблокувала створення слідчої комісії по справі «вагнерівців» - операції, яка (вже очевидно) була провалена навмисно, знову таки аби не псувати «велике перемир’я». Перемир’я, яке вже зараз тріщить по швах.

«Включив би до кола тих, кого вітають у цей день, також військових кореспондентів і наших волонтерів» - заявляє преЗЕдент. Ти ба як цікаво?! Це тому журналісти які творили «АрміюФМ», з неї нині уходять, бо умови роботи оцінюють як нестерпні і як ознаки цензури? Це тому волонтера Юрія Бірюкова, який привів у 2014-му команду волонтерів в МО, аби міняти системи харчування та забезпечення - продовжують вивалювати у лайні? Це тому до нього вломилися з обшуком? Це тому Діана Петреня та інші волонтери, які тоді працювали у "волонтерському десанті в МО" зараз криком кричать, що те що вони робили – свідомо руйнують?

Це чорт забирай тому, учасника прориву з Південного мішка і оборони ДАП генерала Марченка, чий відділ власне організував забезпечення ЗСУ амуніцією, формою, взуттям, сухпаями у вакуумних пакетах, тощо, спершу запхали до КПЗ (а не до військової гауптвахти – генерала!!), а тепер вивалюють в багні байками про «хату записану на співмешканку» (оцініть глибину глибин)? Це тому його і його офіцерів другий рік мучають справою «прострілених бронежилетів» з якої посміялася вже вся експертна спільнота?

«Маємо приділяти ще більше, набагато більше уваги розвитку наших Збройних сил, всієї системи оборони держави й… Маємо вкладати в це суттєві кошти» - пише преЗЕдент. Та що ви кажете? І як із цим твердженням пов’язано те, що ще у 2019 р. зупинено будівництво сховищ для боєприпасів за стандартами НАТО, на які був виділений конфіскований у Януковича мільярд? Це спеціально – аби росіянам склади підривати було зручніше?

Як розуміти, що від 2019 р. на нову систему харчування запущену в части президента Порошенка не переведено ЖОДНОЇ військової частини, а Генштаб нині зі шкіри пнеться намагаючись повернути систему стару – з підприємцями на всіх рівнях? Як розуміти такі заяви на тлі проваленого Державного оборонного заказу? Заяв керівництва заводу «Арсенал» що з Нового року завод працюватиме день на тиждень? Того що з частин ППО слідаки з ДБР зняли прилади, чим вирубили боєздатність частин – а командир побоявся заперечити?

Нарешті, як розуміти той факт, що командувач Збройних сил нині – генерал Хомчак, єдиною військовою заслугою якого є катастрофа під Іловайськом? Я розуміти що начальником Генштабу після трударя Муженка призначений генерал Корнійчук який ВЗАГАЛІ не брав участі в АТО/ООС? Я радив би преЗЕденту визначитися, або «Стільки наших захисників віддали свої життя, щоб Україна вистояла, що жоден з нас тепер не має права допускати халатності, як раніше», або «просто перестати стріляти». Разом – не поєднується.

Христос казав: «Судіть їх по справах їхніх». Нинішня влада говорить до біса гарненьких слів про патріотизм та відданість. Але справи свідчать – більш промосковської влади в Україні не було з часів Януковича. Хоча по лицемірству і дволичності зелені ригів давно перебільшили. Риги принаймні не корчили з себе патріотів. Як ці.

Що після цього всього хочеться побажати збройникам? Козаки й козачки, я вітаю вас з вашим святом – Днем збройних сил. І славним нашим козакам я бажаю - гетьмана. А не преЗЕдента.




 

14

Коментарі

16.12.20, 20:14

Зелю на палю!

    26.12.20, 20:19

      36.12.20, 20:27Відповідь на 1 від Вурдалак

      Зелю на палю! Реальніше - за грати.

        46.12.20, 20:28Відповідь на 2 від Геннадий М

          56.12.20, 20:34

          +++ На палю зє!дараса!

            66.12.20, 21:00

              76.12.20, 21:15Відповідь на 5 від Merovingian

              +++ На палю зє!дараса!

                86.12.20, 21:15Відповідь на 6 від nasinynka

                  96.12.20, 23:59

                    Гість: Об0р@tЕНЬ

                    107.12.20, 00:48

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна