хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про людей и чертей

Natalka Mishchenko

УНІАН повідомив вчора наріду особливо важливу новину: скільки коштів йде на лікування Порошенка. Журналісти аж своє розслідування провели: куди госпіталізований, як госпіталізований, скільки госпіталізація коштує.
І, обоже, в клініці є Wi-Fi !!! А ще триразове харчування!!!

Й одразу активізувалися більшовики: украл, забрать, падєліть, наказать. Чорти, одним словом, забігали по пательні.

Тобто,
як закуповувати медичний спецодяг, шукаючи його по всьому світу, щоб персонал лікарень не наражався на небезпеку, то нарід це дозволив, не засуджував і щедро приймав;

як ремонтувати апарати ШВЛ, то нарід не гавкав, бо все може статися, раптом доведеться лягти під той апарат;

як привезти в країну тести для діагностування в наріду хвороби, то хай завозить, бо ми хочемо жити;

як забезпечити лікарні масками, захисними екранами й окулярами, пульсоксиметрами, то хай хоч він це робить, бо більше нема кому, а ми, знову ж таки, боїмося вмерти;

як за сприяння фонду Порошенка налагодити пошив спецодягувласного виробництва для медперсоналу, то ми і це жеремо, мало не давимося, бо ж хвороба підступна;

як 50 нових апаратів ШВЛ, 50 000 ІФА-тестів, 130 000 захисних костюмів для медиків, 10 000 тисяч окулярів і ще мільйони грошей на дрібниці, то ми мовчимо, беремо, бо ж влада дороги за ковідні гроші будує, а ми не хочемо в землю лягати в чорних целофанових пакетах.

І тут захворів сам Порошенко. І посипалося: ай-ай-ай, лікується в приватній клініці, гроші накрав, хай вже йде на відпочинок. Є й інші побажання, але то таке, з чийого чорного рота вилетіло, туди й повернеться.

Чорти — вони такі. Чорти людьми ніколи не стануть. Чорти чортами залишаться.

Петру Олексійовичу якнайшвидшого одужання!
——
Поки все це відбувається, Марина Порошенко налагоджує у Чернігові запуск виробництва захисних костюмів для лікарів.

Тамара Горіха Зерня

Вчора з’явилася інформація про те, що за підтримки Фонду Петра Порошенка у Чернігові на базі швейної фабрики «Текстиль-Контакт» запустили виробництво захисних костюмів для лікарів.
Комплекти відповідають найвищим сучасним стандартам. Виготовлятимуть їх на новому обладнанні, яке закупили завдяки кредиту Міжнародного інвестиційного банку та за підтримки Фонду Петра Порошенка.
Вартість одного комплекту складає 500 грн, щоденна потужність фабрики – близько 500 штук на добу.

Новина супроводжувалася дуже милими фотографіями Марини Анатоліївни на тлі цих самих костюмів. На одній світлині вона навіть за машинку сіла, щоб шов склеїти.

На місці пані Марини я б не лише фотографувалася, я б плавала у тих костюмах як у басейні, враховуючи, що «Рошен» авансом викупив 27 тисяч штук, які поїдуть у лікарні Києва та інших українських міст. І що по грошах це винесло 13.5 мільйони тільки за один день.

Ну то ж я, людина проста. Пані Марина жінка більш стримана, загартована на ниві благодійного піару.
Звичайно ж, нам з пані Маниною як до Місяця далеко до фейсбучних критиків, які написали, що піаритись на своїй благодійності – гріх. І купувати захисні костюми під час пандемії ще більший гріх. І боже вас сохрани публічно проговоритися про хворобу свого чоловіка чи членів родини.

Тому що – от тут уважно стежте за руками, а краще запишіть – коли Олена Зеленська зникає з радарів під приводом ковіду, то це привід для занепокоєння і співчуття. А от коли Петро Олексійович у стаціонарі з короною у тяжкому стані – це виключно піар, і нічого більше.

До речі, про пані Зеленську. От хто ікона правильного піару, той недосяжний ідеал, до якого ми всі маємо прагнути. Ви десь бачили фото пані Олени з волонтерською допомогою? З тими самими костюмами? З коробками для потребуючих?

Ні? От і я ні. А це може означати тільки одне. Багатомільйонна волонтерська допомога від родини Зеленських закуповується і розподіляється таємно, інкогніто, під покровом ночі.

Щоб жодна падлюка не звинуватила у неналежному піарі. Це сімейство – Тимур і його команда сучасності. Вони приносять хворим продукти, дзвонять у двері і тікають сходами, щоб ніхто не впіймав. Вони анонімно оплатили тестування вчителям. Вони під псевдонімом викликали міністра Степанова і вставили йому піс… піс… пісьмове попередження щодо закупівлі ШВЛ. Або ні…. Вони самі придбали всі ШВЛ для стаціонарів, і тому державі не знадобилося витрачати на це кошти з ковідного фонду.
Вони готові кістками лягти, щоб тільки замаскувати і приховати від публіки свою подвижницьку роботу.

Тому що піаритись гріх, от чому.








11

Коментарі

Гість: Ч y д a ч к a

18.10.20, 13:51

у мене кров не згортається....дуже слабкий імунітет.............тому дивно реагую на це все........і працюю вдома........строгий карантин, хоча інколи ходжу до крамниць..нічого не скажу тобі про порошенка. ну, порошенко....

    28.10.20, 14:04Відповідь на 1 від Гість: Ч y д a ч к a

    у мене кров не згортається....дуже слабкий імунітет.............тому дивно реагую на це все........і працюю вдома........строгий карантин, хоча інколи ходжу до крамниць..нічого не скажу тобі про порошенка. ну, порошенко....Всі ми під Богом ходимо. Я працюю, але дотримуюсь всіх рекомендацій. Маску знімаю тільки вдома. Постійно мию руки.
    В магазини тільки за продуктами, та й то рано вранці. Всього 2 магазини.

      38.10.20, 17:04

      Коли на ЗІЗ піарились всі олігархи підряд, а міністр міністрів закинув нафіг бурштин і вирубки лісу і опікувався Новими Санжарами, все нормально. Коли посилався за державні кошти літак аж до Китаю за масками для "Епіцентру", теж нормально було. А коли Порошенко лікується в приватній клініці, де в нього не можуть взяти кров на аналіз, бо вона густа, галас піднімається не про те, що херова клініка значить, якщо в хворого не контролюють ПТІ (протромбіновий індекс) крові і не дають кроворозріджуючі препарати, а про те, що він там лікується. Клініка, де персонал жаліється рідним хворого на густину його крові, не мала б мати довіри у потенційних клієнтів.

        48.10.20, 17:19Відповідь на 3 від nasinynka

        Коли на ЗІЗ піарились всі олігархи підряд, а міністр міністрів закинув нафіг бурштин і вирубки лісу і опікувався Новими Санжарами, все нормально. Коли посилався за державні кошти літак аж до Китаю за масками для "Епіцентру", теж нормально було. А коли Порошенко лікується в приватній клініці, де в нього не можуть взяти кров на аналіз, бо вона густа, галас піднімається не про те, що херова клініка значить, якщо в хворого не контролюють ПТІ (протромбіновий індекс) крові і не дають кроворозріджуючі препарати, а про те, що він там лікується. Клініка, де персонал жаліється рідним хворого на густину його крові, не мала б мати довіри у потенційних клієнтів.Будемо молитися Богу, щоб все закінчилося добре.

          58.10.20, 17:28Відповідь на 4 від БезЛица

          Так.

            68.10.20, 17:36Відповідь на 5 від nasinynka

            Так.А може й треба було б перевезти його та доньку до Німеччини...
            В туж саму клініку "Шаріте". Навального там наче відкачали...
            Ну, маю надію, що Петро з Мариною знають що роблять.

              78.10.20, 18:21

              В пизду порошенка -- пусть здохнет, но перед этим пусть заразит путина и зеленского

                88.10.20, 18:32Відповідь на 7 від old hobbit

                В пизду порошенка -- пусть здохнет, но перед этим пусть заразит путина и зеленскогоЛучше ты сдохни, урод!

                  98.10.20, 19:36

                  тяжка болячка, але перших дві доби ...

                    108.10.20, 19:50Відповідь на 9 від WalKing

                    тяжка болячка, але перших дві доби ...У мене вже 7 знайомих хворіють.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна