хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Секретный газ "дурачок"



Олексій Петров

Никто не в курсе? Космонавты на орбите не матюкаюцца часом? Чего? Ну как это чего - Украину и часть Европы заволокло дымкой. Полыхнули дупи зубожілого наріда, после материала журналистов «УРІАН». Ой, опечатка. Хотя, какая разница!

Представляете, той гаццкий Порошенко в лечится в украинской больнице. Правда платит он за лечение из своего кармана, и стоит это аж 11 тысяч гривен в сутки. Алярм, поднять трусы на мачту и свистать Богуцкую наверх.

Я даже не знаю как относиться к такому махровому рагулизму. Вот человек, чья компания «Рошен» платит какие-то нереальные суммы в бюджет страны, не может лечиться за 11 тысяч гривен в день. Человек, который уложил сколько-то там миллионов долларов своих личных средств, так и денег своего фонда на то, чтобы прикрыть ЗЕленую задницу масками, защитными медицинскими костюмами, аппаратами ИВЛ, тестами и так далее, не может тратить 11 000 гривен в сутки на собственное лечение. Опять же в украинской больнице.

Ах да, они вместе с Супрун разграбили всю медицину. Нет, с Гонтаревой - то другое. С ней они вывезли в ста чемоданах все деньги из Нацбанка. Сняли в банкомате, а уже потом вывезли. Тут главное не перепутать.

А вы, желудки прямоходящие, никогда не задумывались, в каком состоянии досталось Супрун медицина? Или вам рассказать в каком состоянии были больницы в провинциальных городах в 2009 или 2010 годах? Я могу! Мне не сложно! Есть печальный опыт хождения в больницу на протяжении двух недель. Ежедневно два полных пакета лекарств. Половина из которых потом возвращались в ту же аптеку. Хирурги с золотыми цепями на шеях и прайсом в руках. Каждый чих платный.

Это наследие грёбанного совка, наверное, никогда не искоренить.

p.s. Читая вчера комментарии прямоходящих «желудков», я снова поймал себя на одной мысли. Никогда не смогу понять Петра Алексеевича. После выборов остался в стране. Куча работы для страны. Подставил стране плечо в момент эпидемии, в тот момент когда нынешняя власть лишь видосики записывала...
Я бы на его месте уехал куда-нибудь, где тепло. Купил яхту размером с футбольное поле и гонял по океанам, наслаждаясь жизнью. Но я не Порошенко... И это прекрасно. Не понимаю, как можно жить в окружении вечно неблагодарного и вечно зубожілого рагулья.

Цензор:
Неспроможність зупинити одного з лідерів партії "ОПЗЖ", Медведчука, який на зустрічі з Путіним дозволив собі антиукраїнські заяви, дорого обійдеться Зеленському на місцевих виборах.




Леусенко (з криївки):
Медведчук один з бенефіціарів проекту Буратіно. Хіба лялька гавкне на Карабаса?
До того ж, Зеленський має бізнес на РФ, для нього росія не агресор, а партнер

DW українською:
Перспектива втратити безвіз для України - цілком реальна, вважають експерти. Від закликів у Брюсселі можуть швидко перейти до перевірки того, чи виконує Київ свої зобов'язання. Під загрозою - і мільярдна допомога ЄС.

Eugene:
Хто б міг подумати років 30..50..70 тому, що Люфтваффе з Києва буде забирати на лікування українських військових, в яких стріляють росіяни

Роман Донік:
Вообще Порошенко работу дает не только рабочим на своих предприятиях. Но и тысячам медиаповий разных калибров. Уже 6 лет они живут практически за его счет. Трудно даже представить, как сложилась бы их задрипанная жизнь, если бы Порошенко не стал президентом.

Лерос заявив, що 236 депутатів від «Слуги народу» беруть гроші в конвертах.
- Не гроші, а хабарі!

Обговорювали напад на Лероса: оприлюднені нові записи розмов Тищенка і Комарницького

Очень интересные факты о Верещук вскрываются. У неё политтехнологом работает Дарья Чепак (бывший пресс-секретарь Януковича). А советником является Рысбек Токтомушев, который ранее был помощником Андрея Портнова.
Такие вот "слуги народа"

Kostiantyn Yelisieiev:
Прикро, що президент України на прес-конференції у Брюсселі, відповідаючи на запитання про отруєння Навального «новачком», відмовився засудити Кремль за цей жахливий злочин. Наші партнери це помітили.




Олександр Погребиський:
73 дні всеохоплючої та всеосяжної брехні Зеленського та Хомчака.
За 73 дні супертиші:
6 Загиблих.
8 поранених

Sergey Fursa:
Медведчук сказал, что он привился российской вакциной.
Представитель Минздрава США заявил, что Вашингтон считает российскую вакцину настолько недоработанной, что она «даже не вызвала серьёзного интереса». «Нет и шанса, что США испытают эту российскую вакцину хотя бы на обезьянах, не говоря уже о людях.
Вот прямое доказательство, что Медведчук не только не человек, но даже и не приличная обезьяна.

После того, как Зе-командой было создано 500 тысяч новых рабочих мест, в кратчайшие сроки решено создать фондовый рынок...
А над чем на работе смеетесь вы?:)

Роман Доник:
Поразительно, как много успевают сделать для жителей местные власти и депутаты местных советов за месяц-полтора до выборов. Прямо рог изобилия открывается. Плохо, что силы на этот рывок они копят все 5 лет.

Процишин Богдан:
шановні кандідати та агітатори кандідатів. до мого дверного дзвінка під'єднано 220v. і потім не кажіть, шо я вас не попередив

Vitalii Chepynoga:
Добкін знявся з кандидатів у мери Харкова. А перед тим знявся з кандидатів у мери Києва...
Я в молодості такий же був... То хотів в духовну семінарію поступать, а то в воєнне училище... Якесь врем'я хотів буть даже сутіньором... Ніде не взяли...
Бува, що просто випить хочеться, а ти не понімаєш, откуда воно - така тоска...




Мы из ОПы:
Цього тижня відвідаю з державним візитом Великобританію.
Спробую переконати світову спільноту, що Тауерський міст та Біг-Бен - це теж результат моєї програми "Велике будівництво".
В Україні таке прокатує. І навіть не таке.
През. ВАЗеленський

BoSS_Modpe:
Зеленский очень возмутился, когда узнал, что в Харькове, в разгар пандемии, прошел концерт Оли Поляковой.
- "Почему не 95 квартала?" - сурово спросил он у организаторов.

Роман Донник:
Что вы докапались до встречи в Британии? Ну не смогли там никого найти равноценного по протоколу. Просто там уже давно придворных шутов нет.




Итоги визита в Британию:
Британская разведка МІ6 определила, что Путин отравил Зеленского секретным газом "Дурачок".

Volodymyr Omelyan:
З днем юриста, Володимир Зеленський!
Ці знання не знадобилися Вам як Президенту, але точно скоро будуть потрібні в статусі екс. Читайте ККУ, поки є час.

Кіт вчений:
Цікаво, хто перший з би&лообраних почав сцяти у соціальному ліфті?

Дід Микола:
- діду, а ви чули що Зе вважають НАЙВЕЛИЧНІШИМ? Майже "богом"...
- ну тоді він наш Дволикий Анус!
- ви, мабуть, хотіли сказати Дволикий Янус?
- ні.

Джордж Орвелл:
Це про Зелю? Ефект Даннінга-Крюгера - це коли люди, що мають низький рівень кваліфікації, роблять помилкові висновки, приймають невдалі рішення і при цьому не здатні розуміти свої помилки в силу низького рівня своєї кваліфікації -Тупі не розуміють, що вони тупі, тому що вони тупі.

Ми уже більше року займаємося тим, що захищаємо Україну від президента України.




Гліб Вишлинський:
Члени Правління НБУ Рожкова і Сологуб отримали догани за фрази в інтерв'ю, які не сподобалися Голові та Раді НБУ.

Колишній власник Укргазбанку Василь Горбаль отримав місце в Раді НБУ від нинішнього складу парламенту за 9,3 млрд. грн. в гривнях 2009-11 рр., витрачених громадянами на націоналізацію і порятунок його банку, який за Горбаля-власника видавав кредити, що потім масово не повертали.

До речі, в звіті 2016 року НБУ зазначав, що "рішення про націоналізацію трьох банків під час кризи 2008/2009 рр. – приклад неефективних державних рішень в сфері роботи з неплатоспроможними банками. Фіскальні витрати на порятунок банків в декілька разів перевищили можливі збитки держави від своєчасної ліквідації цих установ".

9,3 млрд. грн. - це на 30% більше, ніж витрати на оборону в бюджеті 2009 року, і приблизно 27 млрд. грн. в цінах 2020 року.

Отже, власник банку, на порятунок якого кожнен з нас скинувся по 700 нинішніх гривень, тепер роздає догани і виражає недовіру членам Правління НБУ. Така тепер справедливість.





13

Коментарі

18.10.20, 20:22

    28.10.20, 20:23Відповідь на 1 від WalKing

      38.10.20, 20:38

        48.10.20, 20:49

        Итоги визита в Британию:
        Британская разведка МІ6 определила, что Путин отравил Зеленского секретным газом "Дурачок".

          58.10.20, 20:50Відповідь на 3 від georgi

          .

            68.10.20, 20:50Відповідь на 4 від atttonikam

            Итоги визита в Британию:
            Британская разведка МІ6 определила, что Путин отравил Зеленского секретным газом "Дурачок".

              Гість: Inna_19

              79.10.20, 00:44

                89.10.20, 11:21

                Йому президентство до одного місця, то якого біса перся у президенти?

                  99.10.20, 12:15Відповідь на 7 від Гість: Inna_19

                    109.10.20, 12:18Відповідь на 8 від Голубка

                    Йому президентство до одного місця, то якого біса перся у президенти?Щоб нарубати бабла. Президентство для нього значно прибутковіше за квартал.
                    До речі, зверніть увагу, він почав продавати нерухомість. Будинок під Києвом він вже продав. Гроші пішли за кордон.