хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Алгоритм правильного вибору

АЛГОРИТМ ПРАВИЛЬНОГО ВИБОРУ
Місцеві вибори 2020 ще той квест. І всі в розпачі, не знають як правильно проголосувати, але це не страшно. Для розумних людей розібратися можна. І, кандидат у депутати Полтавської міської ради, Олександр Дедюхін, вам зараз все пояснить на прикладі. Безумовно не без самоагітації.
1. Ви отримуєте декілька бюлетенів. І якщо з виборами міських голів, голів ОТГ все зрозуміло — там у вас будуть різні прізвища і серед них потрібно обрати представника ЄС. У Полтаві це Андрій Карпов. Ставимо навколо прізвища кандидата плюсик, мінусик, галочку, хрестик і відкладаємо його в бік.
2. У вас в руках залишаються декілька бюлетенів по виборам депутатів обласних, міських, районних рад. От з ними можуть виникнути проблеми.
Ви побачите окрім списку партій (з цим все зрозуміло, знаходимо ЄС і не переймаємось нічим іншим) ще список прізвищ кандидатів від цих партій. Знаєте що це означає? Це означає, що ви без проблем можете виправити помилки обласних штабів, котрі розподіляли місця в списку. Наприклад, ви, особисто ви, вважали, що кандидат Гіперлупченко буде найкраще представляти ЄС в обласній раді, а штаб вище за нього в списку поставив кандидата Целуйка і вас це обурило. Можливо ви навіть праві. І ви можете це довести прямо в виборчій кабінці, проголосував за Гіперлупченка, залишивши ні з чим Целуйка. Як це зробити.
а) в бюлетені ставите галочку біля ЄС;
б) дивитеся на список кандидатів від ЄС і на те хто під яким номером вказаний у бюлетені;
в) у спеціальних клітиночках бюлетеня ставите цифру, яка стоїть навпроти прізвища вашого улюбленого кандидата;
г) так само ви робите з бюлетенями по виборам депутатів міських та районних рад;
д) складаєте бюлетені і опускаєте їх в урну для голосування.
Так переможемо.

УВАГА! АТЕНШЕН! АХТУНГ!
НЕ МОЖНА.
- не можна писати цифірки не по клітиночкам! Бюлетень буде вважатися зіпсованим;

- якщо ваш улюблений кандидат стоїть під номером від 1 до 9, то ОБОВЯЗКОВО потрібно писати 01, 03, 05, а не просто 1,3,5! Якщо ви не напишете нолик — бюлетень буде вважатися зіпсованим;

- не можна поставити цифірки і не поставити галочку або плюсик за партію — бюлетень буде вважатися зіпсованим;

- не можна поставити позначку напроти однієї партії, а цифірки біля кандидата від іншої партії — бюлетень буде вважатися зіпсованим;

- не можна обвести ручкою імя улюбленого кандидата в бюлетені — бюлетень буде вважатися зіпсованим;

- не можна викреслювати з бюлетеня всіх кандидатів, які вам не сподобалися — бюлетень буде вважатися зіпсованим.

ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ

- проголосувати за партію і ніяким чином не відмічати кандидатів, у такому випадку буде вважатися, що ви підтримуєте весь партійний список.

Ми закінчили теоретичну частину, тепер давайте на прикладі.
Всі ви знаєте, що ваш улюблений блогер, протоієрей Олександр Дедюхін, балотується від ЄС по другому територіальному округу м. Полтави у депутати міської ради. В загальному міському списку він знаходиться на шостому місці, а по своєму територіальному округу на першому. У бюлетені ви знаходите ЄС і ставите там плюсик, а потім по лініям, як вказано на картинці, малюєте акуратно 01. Пам’ятаєте, не 1, не прописом, а 01 по клітиночкам. Ось умнічки. Ви все зробили правильно.
Є важливий момент. Якщо ви живете у Полтаві, але не голосуєте по другому територіальному виборчому округу, і все одно бажаєте бачити Дедюхіна на першому місці, у вас є така можливість. Ви приходите на свою дільницю і просто ставите плюсик за партію ЄС, без зазначення будь-яких прізвищ (у нашому випадку це без малювання цифірок). І у такому вигляді опускаєте бюлетень в урну. Таким чином голоси будуть зараховані у загальну скарбничку партії, а по другому територіальному округу Полтави тисячі прихильників проголосують за Дедюхіна та ЄС, і все буде добре.

Ви сильні, розумні та красиві, ви в змозі все зробити правильно, пройти цей клятий інтелектуальний тест виборця та обрати правильних людей у органи місцевого самоврядування. Ніякі малювання по лініям цифірок не можуть заплутати людей з високим IQ, а саме такий виборець голосує за ЄС.
Успіхів, перемоги, та репост!
Картинку можна роздрукувати, та показувати нефейсбучним родичам.



 

8

Коментарі

13.10.20, 13:31

до Полтави не маю ніякого відношення, та за пост вдячна. Розтлумаченням задоволена, від нововведень у шоці. Вже відчуваю скільки буде зіпсованих білетів... І хоча ще не в курсі кандидатів від свого округу, та підтримую зазначену партію.

    23.10.20, 13:43

    Гарна інструкція!

      33.10.20, 13:51Відповідь на 1 від USMIHNENA

      до Полтави не маю ніякого відношення, та за пост вдячна. Розтлумаченням задоволена, від нововведень у шоці. Вже відчуваю скільки буде зіпсованих білетів... І хоча ще не в курсі кандидатів від свого округу, та підтримую зазначену партію.Я теж не маю ніякого відношення до Полтави.
      Але знаю кандидатів по своєму округу.
      У мене тільки одне питання: якого біса вони так зробили?

        43.10.20, 13:51Відповідь на 2 від Андрій1961

        Гарна інструкція!Теж так думаю.

          53.10.20, 16:47

          > якщо ваш улюблений кандидат стоїть під номером від 1 до 9, то ОБОВЯЗКОВО потрібно писати 01, 03, 05, а не просто 1,3,5!

          100% гарантія, що так і напишуть.

          Все-таки, нова виборча система заскладна. Ще й до цього додати епідемію.
          Якщо й прийдуть голосувати, то менше половини виборців. І скільки бюлетенів буде визнано недійсними. Мабуть теж 50%.

            63.10.20, 17:27Відповідь на 5 від Makcімаліст

            > якщо ваш улюблений кандидат стоїть під номером від 1 до 9, то ОБОВЯЗКОВО потрібно писати 01, 03, 05, а не просто 1,3,5!

            100% гарантія, що так і напишуть.

            Все-таки, нова виборча система заскладна. Ще й до цього додати епідемію.
            Якщо й прийдуть голосувати, то менше половини виборців. І скільки бюлетенів буде визнано недійсними. Мабуть теж 50%.
            Тому й треба голосувати без номера за партію цілком.

              Гість: Inna_19

              73.10.20, 19:09

              Спеціально дурдом роблять. То влітку голосування влаштували, тепер оце.

                83.10.20, 19:50Відповідь на 7 від Гість: Inna_19

                Спеціально дурдом роблять. То влітку голосування влаштували, тепер оце.Всё, что сделает дурак, всё он сделает не так.