Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Печерне шапіто



Порох: "ГетьВідМоскви. Євроасоціація. Безвіз. Санкції на кремль. Армія. Мова. Віра. ЄС.НАТО"
ЗЕ-нарк@манда: "Свати. Квартал. Оман. Айкоси. Юзік. Сівоха".
Різниця є. І вона велика.

Держимо ПОРОХ сухим!
Зе-плісняву геть!




Радіо Свобода:
Західні експерти про справи проти Порошенка – “Зеленський грається з вогнем”

Мелінда Герінґ, заступниця директора Євразійського центру “Атлантичної ради”:
Звинувачення проти Порошенка виглядають дуже кволо...
Україна має велику проблему з іміджем, і судові переслідування колишніх президентів – це незвична тактика, щоб переконати закордонних інвесторів вкладати гроші у країну з непрофесійними судами. До того ж, хто сказав, що його наступник не вчинить так само із Зеленським?

Стівен Пайфер, колишній посол США в Україні:
Загалом переслідувати в судах колишніх президентів для будь-якої країни – це погана ідея. Винятком можуть бути ситуації, коли існують переконливі докази значних зловживань. Існують переконливі докази того, що Віктор Янукович завдав серйозної шкоди українській державі.
Але це не випадок Петра Порошенка.

Переслідування Порошенка ставить під загрозу один із головних активів Києва, а саме репутацію України як демократичної держави. Невже президент Зеленський хоче, щоб його правління запам’ятали через розслідування проти кандидата, над яким він одержав перемогу на президентських виборах, та ще й за сумнівними звинуваченнями? Таке в Україні вже траплялось, коли Янукович ув’язнив Юлію Тимошенко після фіктивного суду.

Адріян Каратницький, старший науковий співробітник Євразійського центру “Атлантичної ради”:
Влада України відкрила 24 кримінальні справи проти колишнього президента Петра Порошенка. Більшість із них легковажна і безглузда, а також демонструє вибірковість правосуддя і політичний характер цього переслідування.




Альона Гетьманчук, директорка центру “Нова Європа”:
Розслідування проти колишнього президента Петра Порошенка може стати ключовим фактором у відносинах України із Заходом.
Це стане дипломатичною катастрофою, якщо у діалозі із ключовими партнерами України домінуватиме питання розслідування проти Порошенка. Потенційно це також поставить під загрозу співпрацю з Україною. Це матиме значні геополітичні наслідки.

Роман Ващук, колишній посол Канади в Україні:
Численні розслідування проти колишнього президента Петра Порошенка показують, наскільки нещасним і невпевненим себе почуває нинішній президент Володимир Зеленський.

Veronica Veronica:
Серце кров'ю обливається...як можна було Гетьмана проміняти на табуретку...




Дмитрий «Калинчук» Вовнявко

Итак, в чём же дело? В чём обвиняют Пятого Президента Украины?

Например, его обвиняют в том, что он назначил заместителя главы службы внешней розведки. Что совершенно нормально — это как раз входит в круг компетенций и обязанности президента. В отличие, например, от записывания видосиков дальнобойщикам и посещения их чатов.

Единственное, за что хоть как-то смогли зацепиться в этом деле — это за то, что заместитель должен быть один, а Порошенко назначил второго. И тем нанёс жуткий ущерб бюджету страны, и пытался узурпитровать власть, и кто знает что ещё.

В чём же на самом деле дело? На самом деле дело в том, что заместитель главы внешней разведки Семочки, говорят, на этой должности как смог помотал нервы России. И удивительным образом большинство дел против Порошенко, которые подаются как "государственная измена" или ещё что-то — на самом деле они нанесли ущерб только России. Проход кораблей через пролив, наступление на фронте, замглавы внешней разведки, Томос для украинской церкви и смехотворное дело о "разжигании межконфессиональной розни" — во всех этих делах пострадала на самом деле Россия.

И ТАК СЛУЧАЙНО ВЫШЛО, что команда Зеленского пытается осудить за это Порошенко. Так совпало нечаянно, что уголовные преследования Порошенко — это ТОЖЕ в интересах России, понимаете?

Какое нелепое совпадение.




vAnilla Love t:
А знаете, почему слуги уже начинают "показывать сиськи"?
Это маркетинговый принцип "если нечего сказать - пой". Т.е. если продукт гуано - просто делай красивую отвлекающую картинку.





Луиза Чкалова:
В зв'язку з нестачею кадрів з Кварталу Офіс Президента планує залучення іноземних спеціалістів для вирішення важливих державних питань
.

Юрій Каракай:
Чого ви вч
епилися за ті опитування, вам минулі вибори залишили сумніви, щодо якості населення?




Herman Aksom:
Так, рейтинг Зеленського буде падати і його електорат піде до Медведчука. І це власне ні на що не впливає. Ця аморфна жижа 10 років перетікає в замкненій посудині від януковича до зеленського, від зеленського до медведчука. Але це один і той же виборець і один і той же янукович.




Карл Волох:
Важко уявити собі реальність більш викривлену, аніж та, в якій ми живемо. Один із очільників МЗС повідомляє, що українцям варто «ментально готуватися» до можливого російського вторгнення. При цьому, ані МО, ані Генштаб, котрі й існують саме на такий випадок, жодної підготовки до такого не демонструють - навіть на рівні декларацій. А Верховний Головнокомандувач Зеленський ніяк не визначиться, чи довіряє він Путіну.
Мабуть, відклав остаточний висновок «на після» окупації України.

Volodymyr Ariev:
Це вже не дзвіночок, це калатає добре. Раптова літня мобілізація на безстрокові військові збори в РФ, підписана вчора. Для української влади це мало би стати сигналом до негайних дій з посилення оборони. Для української. Зеленська влада наразі демонструє боягузтво і схильність до капітуляції. 25 країв у зверненні від Зеленського без вибачень чи пояснень куди дів решту 2 - є тому підтвердження.
Готуємось на серпень-вересень. Президента і головнокомандувача у нас де-факто нема. Ворог це знає і буде лізти танками у вікно можливостей.

Валерій Прозапас:
Заступник міністра закордонних справ, який минулої осені браво рапортував про переваги "розведення" та безпечність "формули Штайнмайєра" - тепер закликає "ментально готуватися до можливого військового наступу РФ".
Та ви шо? От хто б міг подумати, да?
Як би пом'якше так виразитись - хіба не про це вас, олєнєй зелених, попереджала "войовнича меншість"?
То тепер своїм прихильникам пояснюйте як їх ваш бубочка розвів і шо ви наробили з обороноздатністю, міжнародною підтримкою та своїми конченими заходами з приниження армії.
Тоді і брехня про "зарабативаніє на вайнє" вспливе, і збільшення втрат, і правда про зустрічі в Омані - ото хоть поржем. "Готуватися" вони закликають тепер.
Манатки зібрали і до військоматів - у вас 73% вдячного наріду, готового до подвигів, але це не точно.




Дмитрий Паут:
Президент Порошенко поблагодарил европейских союзников за продление санкций против Мацковии. Что то подобное вы от Зеленскага слышали? А, да, ему некогда, у него семья, заботы. А тут этот Порошенко.

Mykhailo Tkach:
Я одного не можу зрозуміти. Що дає підстави санлікарю Ляшку говорити про своє політичне майбутнє? Він що переміг пандемію? Був прикладом відповідального ставлення до карантину? Щось винайшов окрім «мийте руки»? Або тепер політиками стають всі кого 15 разів показали по телевізору? Людина на такій посаді не змогла зупинити безвідповідального президента, який вирішив з любові до мистецтва піару випити кави у кафе під час карантину, сфотографуватись і опублікувати фото, і не вибачилась.

Галина Третьякова заявила, що родичі зниклих безвісти на Донбасі українців збагачуються на пільгах.
Дмитрий Паут:
Жри Те! А вот при ОПЗЖ, вы ещё и сядете! Ведь все, кто воевал на Донбассе со стороны Украины – для них преступник.

InfoResist:
«Корабельная сосна» из диалога Арахамии с Корниенко Татьяна Домбровская, кандидат в мэры Николаева от партии «Слуга народа» оказалась фанаткой Путина.

Олег Леусенко

Одна з можливих кандидатів у мери Миколаєва від партії "Слуга народу" Тетяна Домбровська, яку обговорювали на скандальному записі Олександр Корнієнко і Давид Арахамія, симпатизує президенту РФ Путіну.
Про це на своїй сторінці в 
Facebook повідомив співробітник НАБУ Євген Шевченко.
"Корабельна сосна", яку згадував Давид Арахамія - це Тетяна Домбровська, кандидат в мери Миколаєва від партії "Слуга народу". І на скріншотах можна побачити її думки та вподобання. Пане президенте, що скажете з цього приводу?", - написав він.





12

Коментарі

11.07.20, 21:14

    21.07.20, 21:27Відповідь на 1 від WalKing

      32.07.20, 10:05

        42.07.20, 12:15Відповідь на 3 від Андрій1961

        .

          52.07.20, 14:53

            62.07.20, 21:55Відповідь на 5 від Голубка

            ...