Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Кремляди включили план "Преемник Буратино"

  • 22.06.20, 20:05
  • зе



Андрій Парубій:
Стратегічна мета Москви не змінилася: Україна має право існувати, але без української суті, виключно як частина Русского міра, керованого Кремлем.
Для цього першочерговим є завдання знівелювати, знищити історичне значення Революції Гідності, очорнити і дискредитувати героїв Майдану, добровольців, героїв АТО, усіх державників. Вже рік ми спостерігаємо покрокову реалізацію цього сценарію.

Йозеф Кнехт:
Якщо Зе робить такі дитячі факапи, як в ситуації з арештом Пороха, при тому, що і реакція заходу, і реакція активної частини суспільства були прогнозованими. То уявіть, як вони можуть лажати в перемовинах з Хлом, де можливі наслідки є не такими очевидними. Просто жах.




Елена Подгорная:
Вы уже знаете, что часть акций канала 1+1 ИгорьВалерич продал Медведчуку. Меня заинтересовал этот выход вприсядку наших забайкальских рябчиков и я пошла читать, какими местами ещё слились в экстазе наши милые олигархи.

Оказывается, что охрененный патриот Коломойский давно с Медведчуками одна большая семья. Там ничего личного, просто бизнес. И ведь никому из нас не пришло в голову уточнить это раньше, да? Все радовались, что Днепр не сдали и велись на 10000 баксов за голову сепара.

Ну и обсуждали Липецкую фабрику, естественно.
А как же? Ведь по телевизору нам не говорили, что оказывается Медведчуки - партнёры Коломойского в трёх облэнерго и двух небольших металлургических заводиках. Мосийчук держала это от нас в тайне.




Seilvuple:
Зеленський і Путін, це символи і уособлення брехні, продажності, воровства, підлості, це протест нароту проти чесності і законів. Це бажання жити в лайні, хабарях і кумівстві.
І більшість наріту хочуть так жити, але по розумовій недорозвинотості своїй, не розуміе що стане бесправним...

Преображенский:
Главы Азербайджана, Армении и Туркменистана отказались приезжать на парад.
Зато приедут верный Додон и сербский член президентства Боснии и Герцеговины Додик.
Так что будут у нас на Красной площади вместе стоять Додон, Додик и Путин.
Отличная компания.

Pan Doktor:
Почитал статью Путина о Второй мировой войне. Что сказать. Хорошо, что это теперь прочитают и на Западе. И, возможно, журналисты Германии и Франции спросят у Меркель и Макрона: "О чём вы с этим мyдaком вообще могли договариваться?"




Dopeless:

Пам'ятаєте? Саакашвілі:
"Програма 70 днів - це чіткий та реалістичний план дій.
На цій основі ми збудуємо найдинамічнішу економіку Європи"

Від призначення Саакашвілі минуло 45 діб (днів і ночей)
Більша половина Програми реформ виконана, користуйтеся і дякуйте!

Антоній Каракай:
Якби при Зеленському росла економіка (до карантину), не було б постійних змін в уряді, а боротьба з вірусом - задовільна, тоді б, посадивши Порошенка, він підняв би рейтинг до небес. Але все пішло не так і тепер його гонитва за Порошенком
не тільки нічого не дасть, а і нашкодить. Та й х…й з ним!!!

CommanderAntiZe:
На мера Киева от торчков будет идти Стас Боклан - это актер, который играл премьер-министра в сериале «Слуга Народа». Удивительно, но они уверены, что эта палка выстрелит еще раз.

«Прокремлевская «Партия Шария» открыла офис в Ирпене.»

- З такими темпами, за кілька років ми так само спокійно сприйматимемо новини "в Ірпені відкрився офіс Єдиної Росії".

- Загалом, люди мало переймалися фактом зради і продажу України, просто іноді їм здавалося, що трохи продешевили.

pawlushkaserj:
Зеленський пообіцяв медикам підвищення зарплатні на 25-70%. Не вірите? Спитайте у вчителів.




Йозеф Кнехт:
Розмовляв з пасічниками. Кажуть,що це перший рік коли немає меду від слова взагалі. Багато з них не те що не зкачували мед, а навіть годували бджіл цукром в травні. Голодні. Кажуть такого не пам'ятають взагалі. Здавалося б до чого тут 21.04.19? Про це краще запитати в султану Оману.

Вахтанг Кіпіані:
Яке там було гасло у Порошенка? "Армія. Мова. Віра". Які реальні дії Зеленського - Суди над вояками та волонтерами. Намагання змінити закони про мову та освіту. Суд за Томос. Я все більше бажаю Владіміру Александровічу просто вижити після того як.





Карл Волох:
1. Мені дуже не подобаються політичні погляди Андрія Портнова, але демократія не передбачає покарання за погляди, а конституція захищає його право їх висловлювати (крім особливих, чітко визначених законом випадків).

2. Мені з перших вуст відомо про дуже жорстку позицію Портнова під час Майдану, котра, ймовірно, зіграла свою роль, коли Янукович віддав наказ убивати мирних протестувальників. Але його (АП) посада не передбачала жодних розпорядчих функцій у цьому питанні і навряд чи вдасться довести його причетність до масових убивств.

3. Я непогано розумію механізм його впливу на прийняття ганебних і незаконних рішень судами й правоохоронними органами, але доти, доки його не впіймали на гарячому (а за цієї влади таке навряд чи станеться), ніхто його до відповідальності за це не притягне.

4. Але яким дивним чином СБУ, кероване «харошим парнєм Бакановим», навіть не намагається розслідувати державну зраду Портнова і співробітництво з агресором по анексії Криму, при тому, що неспростовні докази цього давно оприлюднені (переписка Рапопорта) - убийте, не розумію.

Точніше, не так. Я розумію, що заслуги Портнова перед Коломойським у відстоюванні в судах крадених мільярдів і перед Зеленським у політичному переслідуванні його попередника настільки великі, що будь-які злочини перед державою і народом України не переважають видану індульгенцію.
Я лише не розумію, як ми до такого дожили і чому таке поводження з собою дозволяємо.

Свічка

Тут Гідрант каже, що ПРОСТО не треба бути байдужим, а треба приборкати власні бажання сходити в ресторан Велюрового Лимона, ой ні, це я так жартую. В ресторан, звісно,можна, хоч звісно і не всім. А приборкати треба наше бажання покрича… підтримувати Порошенка. Приборкувач мамрімин…



Стопреванш

Вперше за рік партія "Слуга народу" втратила лідерство в Києві – тепер вона на другому місці, на першому – "Європейська солідарність".

Але столиця - це політичний медіатор і тепер рейтинг обвалиться в регіонах. Так було завжди.




Oleg Leusenko

Кремляди включили план "Преемник Буратино".

Только за сегодняшнее утро получил не менее 10 шаблонных комментов в ЖЖ и ФБ: "Уже больше года господин Зеленский президентствует, а война не прекращается. А ведь Виктор Медведчук давно подготовил и озвучил свою концепцию"
второй вариант: "Вот и год пролетел как Зе у руля, а война так и идет. А ведь Медведчук давно предлагает ему свой план"

Вот авторы этого лубянского вброса:
1. 
https://www.facebook.com/profile.php…
2. 
https://www.facebook.com/joget.cesar.3…

И отрывок из одного из постов этих ольгинцев: "ВСУ планомерно разрушают Донецк: город, район, улицу, школу, дом"

Звісно, всіх відправив в бан із скаргою

В ЖЖ аналогичные вбросы делают анонимы.
Думай.ТЕ!




YV

Кто девушке платит, тот её и танцует.




"Формованный покрашенный пластик"

Такие цацки наши военные получили в июне 2020

Леусенко (з криївки):
Більше принизити Армію, було неможливо. …Виродки.
Наступні медальки від Зеленського будуть картонними. Як вам, бійці, які голосували за московське опудало, на душі не шкварчить?

Муля Слобожанска:
Керівником Головного оперативного управління ДБР призначено людину, яка переправила в Росію екс-міністра внутрішніх справ Захарченка-Олександра Тулаєва.
Іде повзучий захват України зсередини при повному схваленні

Володимир Співак:
У генерал-лейтенанта Владислава Бухарева, якого президент 11 червня призначив главою Зовнішньої Розвідки України, знайшли медаль ФСБ Росії.





12

Коментарі

122.06.20, 20:55

    222.06.20, 21:16Відповідь на 1 від Андрій1961

      322.06.20, 21:52

      Зрадники України закінчать життя раніше за наших ворогів. Ніхто не задавався питанням ЧОМУ Путін так поспішає з "обнулєнієм" що його проголосила Терешкова? Адже йому ще правити ЧОТИРИ роки! А спішить бо підгорає ззаду! Хоче вибити собі "недоторканість"-також з переляку. І загрози йому ввижаються РЕАЛЬНІ а не примарні! "Фонд Национального Благосостояния" - ПУСТИЙ! Населення вже дивиться в пустий холодильник, а не в телевізор! Податки зростають і вводяться НОВІ! Єдроси можуть не попасти в Думу вже на майбутніх виборах, бо рейтинг їх чахне з неймовірною швидкістю! На Росії просипається бунтарський дух - Пугачовщина набирає сили. Уже палять(опудало- звучить не по-російські) чучало Путіна, а перед цим з ним фотографуються! РОЗВАЛ Росії все ближче.

        422.06.20, 22:02

        Вообще-то эта медаль, выполненная таким образом - издевательство над здравым смыслом. Как и сам Зе.

          522.06.20, 22:03Відповідь на 3 від Nikolka

          Єдроси можуть не попасти в Думу вже на майбутніх виборах, бо рейтинг їх чахне з неймовірною швидкістю! На Росії просипається бунтарський дух - Пугачовщина набирає сили. Уже палять(опудало- звучить не по-російські) чучало Путіна, а перед цим з ним фотографуються! РОЗВАЛ Росії все ближче.Все так. Але не так близько, як нам би того хотілося.

            622.06.20, 22:05Відповідь на 4 від Геннадий М

            Вообще-то эта медаль, выполненная таким образом - издевательство над здравым смыслом. Как и сам Зе.За что ВСУ в большинстве проголосовали, то и получают.
            К соалению...

              722.06.20, 22:13Відповідь на 6 від БезЛица

              Антипроаганда сыграла свою роль(

                822.06.20, 22:14Відповідь на 7 від Геннадий М

                Антипроаганда сыграла свою роль(А чё мы не поддались на эту ху...ню?

                  922.06.20, 22:20Відповідь на 8 від БезЛица

                  Не знаю... Может быть, потому, что умеем отделять зёрна от плевел? Может, наши стремления не ограничены холодильником и видим за бытовой шелухой большее? Не знаю...

                    1022.06.20, 22:27Відповідь на 9 від Геннадий М

                    Не знаю... Может быть, потому, что умеем отделять зёрна от плевел? Может, наши стремления не ограничены холодильником и видим за бытовой шелухой большее? Не знаю...И ещё потому, что у нас есть мозги, и мы умеем ими пользоваться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна