хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Зешапіто

  • 09.06.20, 20:07
  • зе


My Kyiv:
Володимир Зеленський купив у найдорожчому магазині їжі Києва хамон, каву, лосось, вареники, сосиски, та передав їх у фонд голодуючих імені Сергія Сивохи. Дякуємо вам за добре серце, пане преЗедент!




Таня Адамс:
Вот ничего не имею против полной тележки хорошей еды. Равенство придумала серость. Но ты, во-первых, извинись перед Порохом, который "не пробовал жить на 1500 грн в месяц". Как и ты. А во-вторых, уясни для себя, что спортивные штаны уместны только дома и тогда, когда ты бл...ь спортом занимаешься.
То голый бегает, то в трениках, шото не сложилось у Бубочки с супермаркетами.

Volodymyr Ariev:
У когось пеньки, у когось велосипеди. У когось Міжгір‘я, у когось Залісся.
Комусь страуси, комусь коні. Один в Ростов, інший визначається.
Але до обох приходять Шустер і песець. Песець потім, але неодмінно.

Роман Доник
Ху..вы дела у Вовы, если он начал пиариться на велике и на закупке продуктов. Совсем ху..вы. Это верный признак. Правда, полет с какими-то птицами, еще в резерве.

MGorokhovska:
Хутін теж по магазинам почав ходити, як в нього рейтинг на півшостого впав... На фото бачимо мавпу, що копіює з старшого брата (його брата.




Борислав Береза:
Может ли президент заниматься пиаром? Может и должен! Пиаром на своих достижениях в борьбе с коррупцией, на успехах в деолигархизации, на росте благосостояния населения и на конце эпохи бедности. Пусть на всем этом пиарится с утра и до вечера. Я только за!

Только где все это? Нет? Ну тогда ждите новый видосик с очередными элементами уриноофтальмологии или дешевый пиар в виде похода в магазин и поедания юшки. Кто на что гаразд.

Оксана Забужко:
Гастролер. Він абсолютно непридатний до професійного виконання функцій президента нашої країни. У нього ні освіти, ні підготовки, ні компетентності, ні, нарешті, відчуття своєї приналежності до цієї країни. Це не його країна! Він тут на гастролях.




Юрій Каракай:
- Роза, вчера по телевизору заявили, что выборы президента стали циничным обманом народа!
- Конечно, Изя ! Кто же мог предположить, что Коломойский бандит, а Зеленский клоун?

Отак робити добро.
Після візиту Зеленського, голова Хмельницької ОДА оббрехав Порошенка.

Відмова медиків від захисних костюмів у Волновасі показує, що ми ще не пройшли уроки Чорнобиля - смерть не така страшна, як страх піти проти начальства.

Пристойна Миша:
А я що казав? Це була абсолютно дурна ідея з цією допомогою. Якщо хочеш виграти вибори в Україні - годуй українця зрадою та як найбільше поливай лайном опонентів. Все. Іншого методу не існує.
Земанда в 2019 ні однієї благодійної акції не вчинила і виграла вибори.

Древлянин

Після року при владі, Зеленському у соцмережах під кожним критичним постом ввижаються «боти Порошенка». І це квіточки. «Боти Порошенка» вони ж всюди скоро будуть: на вулицях, у ВРУ, Кабміні, місцевій владі, навіть в офісі преЗЕдента. Ніякої наркоти не вистачить щоб розвидніти.





Баба і кіт

А про існування твіттеру він і не здогадується…

Дід Микола:
Основна проблема не в "Зеках" і не в "ЗЕлях".
А в "мудрому" наріді, котрий завдяки своїй непомильній "мудрості" завжди понаобирає то "Зеків", то "ЗЕль".

У нас"протести" проти "корумпованої влади" активно проходять тільки тоді, коли влада в Україні проукраїнська, а не маріонетки москви.
Як тільки маріонетки москви отримують "булаву" протести проти корупції одразу вщухають, і ЗМІ не верещать.
Чому?
Усім зрозуміло, окрім наріду.




fosyavtwI:
В Бердянську припинив роботу завод Азмол. Найбільший виробник масел в Україні, люди втратили роботу
Безробіття в Запорізькій обл збільшується. В той час Зеленський в робочий час-катається на велосипеді, їсть юшку в Хмельницькій обл, відпочиває на Бірючем-в резиденції Хрущова.

Баба і кіт:
Зеленський хоче закон про першу леді. Але Єрмак поки не погоджується.




Olenka:
Видно, що вдома удар кулаком по столу - «я преЗедент ілі хто?», не допомагає!

Святослав Батов:
Бачу у Зе кризу законотворчості. Тому маю для нього ідею невідкладного законопроекту про Леді Гагу

Йозеф Кнехт:
Якщо так станеться, що президентом стане жінка, чи буде зобов'язаний перший ледь змінити стать, щоб відповідати інституту першої леді? Що робити з ледьом, якщо він відмовиться ставати леді? Коли вже виключать генератор випадкових ідей?

Роман Доник:
Инсайд. С походом в магазин Зеленского не так все просто. Покупки в магазине Зеленский делал для бюджетников и пенсионеров. Просто пришло очень много вопросов что такое хамон и как выглядит лосось на тарелке. Зеленский запишет ролик где все подробно объяснит и ролик разошлют.

Вікторія Мірошніченко:
Шкода, що ROSHEN не випускає попкорн. Реально б збагатився Петро Олексійович.




Юрій Луценко:
Є чудовий американський фільм «День сурка». У мене враження, що ми живемо в країні сурка (бабака). На жаль, усе розвертається назад, в часи Януковича. Подивіться, що ми бачимо зараз в темах. Зняття Пристайка, який смів голосно говорити про вступ до Євросоюзу і НАТО. Ми бачимо банкрутство «Енергоатому» як підрив енергетичної незалежності. Ми бачимо, як спецназ ДБР вривається в музей, а слідчі переслідують «Довженко-Центр». Бачимо підготовку до подачі води окупантам в Крим. Ми є свідками розростання фінансової дірки в Держбюджеті і наступу на підприємництво. Ми чуємо про призначення Міністром освіти вірного партії регіонів.

Я не бачу великих цілей у нинішньої влади. У мене таке враження, що сьогоднішня політика нинішньої влади має один секрет: вони роблять так, щоб сьогоднішній капець робив вчорашній капець маленьким, тобто кожен день збільшуються неприємні речі, які загрожують державності України.




Vladimir Zavgorodny

С большим и искренним интересом я прочитал о том, как Зеленский хотел заболеть коронавирусом, чтобы все поняли, как это страшно. Я процитирую любимый фрагмент:

"Почему? Чтобы людям было легче. Был у нас момент депрессии, мы собрались и я предложил: давай я заболею, сразу меня изолируем на Банковой, я там посплю и проживу это нормально. Ну, чтобы люди понимали, что это страшно: что ты можешь заболеть, что тебе плохо, и я через себя это пропущу и покажу: надо быть изолированным. Ну, чтобы они поняли, чтобы не было депрессухи, что это чума. Потому что мы уже забыли, как в самом начале был момент очень страшный, когда люди считали, что мы все умрем. И я предложил."

На протяжении одного абзаца мы узнаём, что: коронавирус это не страшно, Зеленский просто самоизолируется и проживёт это нормально. Это нужно, чтобы люди понимали, что это страшно. Ну и чтобы поняли, что это не страшно, потому что в начале им страшно, а мы сделаем так, чтобы они поняли, что это страшно, но чтобы не было депрессухи, что это чума, потому что это страшно НЕ НАСТОЛЬКО.

А сам Зеленский самоизолируется и спокойно проживёт, потому что с ним ничего не случится, СМЕРТЬ — ЭТО ТО, ЧТО БЫВАЕТ С ДРУГИМИ, а он главный герой в этом фильме, он обязательно выживет.

И я могу долго пытаться разобрать этот инфантильный набор слов, но ПУГАЕТ меня совсем другое.

Меня пугает простота и изящество этого плана. И меня пугает, что и другие планы могут быть с толь же подкупающе просты и незамысловаты. Например:

"Кароче я вона шо придумал. Давайте кароч Путину скажем, что всё, типа мы согласны, всё подписываем, развод войск, вся х…йня, дээнэр-шмээнер, а потом на…бём его и ничего не будем делать, ну я ещё не придумал точно, как, но как-нибудь пропетляем, кароче, и такие типа чики-пики, пуси-муси, хоба, хоба, и мы в дамках, и всё разрулили!"

И все такие на Банковой: Е…АТЬ ТЕБЯ В РОТ, ГОРБАТЫЙ ШНОБЕЛЬ, ДА ТЫ ГОЛОВА, ТЫ СТРАТЕГ, ДАВАЙТЕ ТАК И СДЕЛАЕМ, ПЕРЕМОГА БУДЕТ ЗА НАМИ!

Вот это меня пугает, потому что это всё выглядит подозрительно реально в условиях развитой идиократии.








15

Коментарі

19.06.20, 20:22

Порох мій Президент

    29.06.20, 20:25Відповідь на 1 від Эйч

    Порох мій ПрезидентЯ знаю. Мій теж!

      Гість: Inna_19

      39.06.20, 20:31

        49.06.20, 21:01

        Зелёная трусливая и мстительная мразь!

          59.06.20, 21:03Відповідь на 3 від Гість: Inna_19

            69.06.20, 21:07Відповідь на 4 від Вурдалак

            Зелёная трусливая и мстительная мразь!Шапито, мля...

              79.06.20, 21:12

              за томагочі - то шедевр!

                89.06.20, 21:13Відповідь на 1 від Эйч

                  99.06.20, 21:13Відповідь на 4 від Вурдалак

                    109.06.20, 21:15Відповідь на 8 від Atman

                    Слава Україні!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна