Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

..."кретин-карантин"...


Зеленского растянули, как жабу на рогатке, но его скудный мозг этого пока не понял.

Oleg Leusenko

Многие видели, я думаю, как обезглавленная курица пару минут бегает по огороду. Вот такую же птицу мне напоминает шоумен Зеленский. Ермаки - это его приговор. Уволить завхоза офиса он никак не решится. И чем больше Зеленский сопротивляется, тем с большим ускорением остаток его рейтингов летит в тартарары.
Если Вава не уволит Ермака, то ему, что б удержаться на Банковой, нужно карантин дотянуть до 2021 года, что не выйдет априори. После второго месяца карантина в стране не найдется зарплаты даже ему.
Но, самое веселое начнется, когда он таки отстранит Ермака. Ком компромата не остановится, а просто, обойдя одну из преград, покатится дальше.
Зеленского также можно сравнить с одиноким пассажиром вагонетки, сорвавшейся в шурф. Его подельники постепенно спрыгивают с аттракциона, а он продолжает лететь в пропасть.
Есть ли у Зеленского выход? Пожалуй, таки один есть:

Сдать с потрохами Коломойского и К правосудию Штатов, скрутить ласты Ермакам, Дубинскому и К и рассказать об этом честно народу.
Но, как говорила Манька Облигация, "не то у него воспитание".
Поэтому, мама Римма, спасай сына! Хотя уже поздно. Беги, Вава, беги!



 

СБУ лейтенанта Баканова пригрозила Пальчевському і викликала його на допит. Пальчевський сказав, що прийде на допит з аналізами Зеленського на наркотики.

 

Чутки В Київській лікарні хворий, дізнавшись що апарат ШВЛ придбано за гроші Пороха, зірвав маску і помер із словами: хуже не буде, аби тільки не Порошенко.

 

Зелені дегенерати прийшли до влади коли на казначейських рахунках була рекордна сума грошей. За рік вони докерувалися ледь не до дефолту. Ще й захист продали. А тепер виходить і жаліється на попєрєдніків. Де гроші, які перестав красти Порошенко? Вкотре питаю.

 

Це не Порох вкрав 155 млрд, але з баригою Колимою ніхто не бореться. Це не Турчинов зливає державу на користь ОРДЛО, не Звіробій корупціонер, не влада Пороха випустила Єфремова, Цемаха, Єжова, Вишинського, а зекоманда. Агов, активісти, ви живі чи кремлівськими грошима вдавилися?

 

Якщо правда про маски в коробках з цукерками рошен, то рошенівськи маркетологи свій хліб недарма їдять. Це геніально.

 

Тот, кто "искрометно" шутил про "синьор голодомор" вдруг сам превратился в "кретин карантин".

 

Федина и Зверобой - особо опасные преступники, угрожающие жизни Вофки. Лерос - особо опасный преступник, угрожающий деловой репутации братьев Ермаков. Есть еще террорист Поярков, экстремисты Гончарук и Рябошапка, коллаборационисты Поляков и Скороход. Но, самый главный путчист и хунтодержатель - это Петро Порошенко. Они там все в своем Офисе реально долбанулись или всех украинцев за дибилов считают? Это же трындец какой-то.



 

Дмитрий Чекалкин

Зеленский – Разумкову:
- Дима, я как-то хочу помочь Ломбардии.
- Так давай для ломбардов карантин отменим!

Mason Lemberg:
Попередня влада мене дивувала і дещо дратувала тим, що принципово не хотіла говорити про попередників, не згадувати про них і їх злочини, не хотіла перекладати відповідальність за ситуацію на них.
З іншої сторони - це було по-чоловічому. Впрягся - не ний, тягни.

А згадувати янеку і ко було що: розвалена система держуправління, 100 тис. на казначейському рахунку, купа боргів до сплати, відсутність армії як такої і навіть можливості її годувати і забезпечувати елементарним. На цьому фоні відкрита збройна агресія другої армії світу.

Але нічо. Тягнули. Не нили.
І витягнули країну до того рівня, який після 21 квітня буде вважатися "епохою багатства".

Тут же, через кожне слово папєрєднікі і папєрєднікі.

А що, курва, папєрєднікі тобі винуваті?

Ти сам приймав бюджет, в якому встановив жебрацькі зарплати медичному персоналу, який зараз звільняється, бо ніхто не хоче за 4000 грн. ризикувати життям, підхопивши хворобу на лікування якої потрібна річна зарплата (судячи з опублікованого "слугою" списку препаратів)

Ти сам приймав бюджет, який передбачав закриття лікарень, скорочення медичного персоналу. І це робили, аж до епідемії.

Ти сам так і не покарав тих, хто вирішив прібарахліться в МОЗ.

Ти сам так і не покарав тих, хто вивіз закордон засоби захисту

І зараз мова не йде про те, що лікарням не вистачає апаратів вентиляції легень тощо, що теоретично можна списати на те, що папєрєдніки не подбали і не передбачили в 2020 році пандемію коронавірусу.
Але відсутністю апаратів штучної вентиляції легень, відсутністю дорогих ліків ітд, тобі ніхто і не дорікає...
В усіх країнах їх бракує, ніхто не передбачав такої ситуації.

Зараз мова йде про маски, рукавички, халати, спирт. І ти, розпродавши це по Іспаніях, не можеш забезпечити лікарів навіть цим.

То до чого тут курва папєрєднікі?
При всій шизанутості янека, це що він вивіз маски? Спирт Ющенко випив? Чи кучма з кравчуком? Про Порошенка навіть не кажу.

Ти зараз пожинаєш зовсім не результати папєрєдніків. А результати твоїх особистих дій чи бездіяльності. І результати твого оточення.



 

При чому тут корупція?

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Лише на мить собі уявіть. Рік тому після скандалу з Гладковськими п’ятий президент Порошенко збирає фракцію БПП у зв’язку з загостренням на фронті та захопленням наших моряків у Керченській протоці. На цій нараді президент Порошенко заявляє, що Гладковський був і є його другом, і зазначає «Я ні в кого нічого не брав!» У свою чергу Гладковський називає Бігуса і його команду аферистами, за якими стоїть колишній прем’єр Юлія Тимошенко (наприклад), об’являє Бігуса своїм «особистим ворогом» і заявляє: «Я знаю, що на моє місце мітять. Я б пішов, але зараз потрібно рятувати країну!»

Уявіть який лемент стояв би від Сяну до Дону від усіх, починаючи від нардепів і антикорупціонерів-грантоїдів до останнього активіста? Які протести збиралися б на Банковій? Скільки кидали б іграшкових свиней, і як волали б «Де відрубані руки?» Та рік тому нічого такого не було. Було звільнення Гладковського Порошенком.

Все перелічене вище робив не Порошенко – це щойно зробили президент Зеленський і голова його офісу Єрмак. Хтось бачить спалах обурення, бодай схожий на минулорічний? Карантин? Ну нехай. А в інтернеті спалаху обурення вчинком президента серед Зелених груп хтось помітив?

А ситуація ж різна принципово. Бігус – всього лише журналіст-розслідник. Гео Лерос – депутат. Бігус виклав нібито переговори з меседжерів невідомого походження – Гео Лерос виклав відео, де чітко видно обличчя Єрмака-молодшого. Гладковського звинуватили в тому, що він купував комплектуючі для військової техніки у виробника (тобто країни-агресора) дорожче за ринкову вартість. Ми зараз бачимо, як уряди європейських країн купують тим самим «методом свинарчуків» тест-системи, медичне обладнання, маски тощо й тощо. І своїх «бігусів» у Європі не з’являється. Навпаки. У них їхніх «свинарчуків» сприймають героями. У нас нині народний депутат (!) виклав відео (!!), де обговорюють купівлю посад (!!!), – і реакції практично нема.

Про що все це говорить? Як раз про те, про що я писав уже сотню разів – історія з Гладковськими рік тому була приводом, а не причиною ненависті до Порошенка. Це була така собі легалізація всієї ненависті до п’ятого президента, яка панувала в суспільстві. Ненависті, створеної пропагандою Москви і вітчизняними політиками, які як вогню боялися продовження президентства Порошенка. Які 5 років у воюючій країни хитали ситуацію всередині України «майданами-3», редутами, міхо-майданчиками і подібними перфомансами. Москва нищила ефективного президента на чолі України. Наших політиків цікавила влада і тільки влада. А виборець…

А у виборцеві включився примітивний більшовизм – люта класова ненависть до мільйонера. У виборцеві включилося жлобство – бажання, аби йому в його країні облаштували його життя тут і зразу. А ще у виборцеві включився абсолютно інфантильний ідеалізм зразка «якщо ця влада не ідеальна – не треба ніякої». Я знаю, що слухати таке неприємно, але перш ніж лікувати хворобу, треба правильно поставити діагноз. Діагноз нашого суспільства саме такий. І допоки у нас владою роблять хороших хлопців, а не ефективних керівників, ми матимемо саме таку Україну, яку маємо. Не треба кривитися – кращого ми не гідні.

До чого тут корупція? А ні до чого. Не в корупції справа була рік тому. Доказ – те, що зараз корупція в оточенні Зеленського, не хвилює нікого. Мені часто здається, що одною з вагомих причин ненависті до Порошенка було як раз те, що він ефективно з корупцією боровся (+7 пунктів за рейтингом Трансперенсі, проти провалу на 2 пункти в перший же рік Зеленського). Надто багатьох за Порошенка покращення ситуації з корупцією позбавило годівнички. Аж надто багатьох. І далеко не тільки корупціонерів.





14

Коментарі

14.04.20, 20:16

міцне, таки це vasnaebali.

    24.04.20, 20:20

    пейте чай с мятой, со смородинной, с выпечкой, а говно не лакайте, а Зе от этого лучшим гомном не станет. Ибо гомно и в Африке гомно)

      34.04.20, 20:24Відповідь на 1 від Геннадий М

      міцне, таки це vasnaebali.Та нє. Міцність всього 13 обертів А зекомандас 73% - це торгова марка.
      Типу того: торгували ємлом, та проторгувались.

        44.04.20, 20:26Відповідь на 2 від Хозяин- С

        пейте чай с мятой, со смородинной, с выпечкой, а говно не лакайте, а Зе от этого лучшим гомном не станет. Ибо гомно и в Африке гомно)Чоловікам з мнятою не мона, бо прутень стане в"ялим та сумним.
        Краще з коняком.

          54.04.20, 20:52

          От блін, а я зелену маску пошила. Тепер хоч на вулицю не виходь

            64.04.20, 20:56Відповідь на 5 від nasinynka

            От блін, а я зелену маску пошила.Тепер хоч на вулицю не виходьНа масці ж не написано "зекоМанда"? Знацця спокійно ходіть.

              74.04.20, 20:59Відповідь на 6 від БезЛица

              Та піду, але тепер стрьомно

                84.04.20, 21:01

                обрав собі подібних ... зейолопів.

                  94.04.20, 21:02Відповідь на 7 від nasinynka

                  Та піду, але тепер стрьомноВсе буде добре

                    104.04.20, 21:03Відповідь на 8 від WalKing

                    обрав собі подібних ... зейолопів.Хто там обирав? Кого йому набрали

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна